הקורבן.

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif הקורבן. ../images/Emo124.gif

שכחתי מזה לגמרי
והשבוע הקורבן שלנו הוא... שחר
שרשרו לפה את כל השאלות :)

I L O V E MCR

New member
היי שחר!!../images/Emo129.gif

היי שחר!! תגיד.... אתה אוהב שקוראים לך שחרון? נכון שמכ"ר טובים?! נכון?? ממ מה אתה עושה עכשיו? גמלך מפריע שאני אומרת כל החיים סקססס? איזה צבע את הכי אוהב? איזה סרט? טוב...אני יפסיק:} ביי ביי חמוודייי!!!:}]]

shaharrr53

New member
משיב.

היי שחר!!-היי תגיד.... אתה אוהב שקוראים לך שחרון?כן נכון שמכ"ר טובים?! נכון??לא יותר מרד הוט
ממ מה אתה עושה עכשיו?עונה על זה גמלך מפריע שאני אומרת כל החיים סקססס?חחחחחחחחחחחחחחחחח כן
איזה צבע את הכי אוהב?כחול איזה סרט?אין

דנטל

New member
שחר

איזו שאלה את ממש אוהבת ששואלים אותך? איזו שאלה את ממש שונאת ששואלים אותך? מה עדיף - סקרים או שאלונים? את מקליקה על פרסומות באינטרנט? כל כמה זמן את נכנסת לפורום?

shaharrr53

New member
משיב.

איזו שאלה אתה ממש אוהב ששואלים אותך?אין איזו שאלה אתה ממש שונא ששואלים אותך?אין מה עדיף - סקרים או שאלונים?שאלונים אתה מקליקה על פרסומות באינטרנט?לפעמים שמשעמם כל כמה זמן אתה נכנס לפורום?כל יום D:

שחרר../images/Emo3.gif

היי
מה קורה? ממצב? מה איתך? נכון אתה שונא ת'שאלות שלמעלה כי הם חוזרות על עצמם?
טוב נתחיל בשאלות רגילות .. מאיפה? בן כמה? יש חיות מחמד? אם כן כמה? ומה השמות שלהם? אם הייתה לך אפשרות להיוולד מחדש באיזה שם היית רוצה שיקראו לך? מי בחר ת'שם מנדל?
מתי עושים סרטוני המשך למשפחה שלך? מי הלהקה הכי טובהה? ושזה לא יהיה רד הוט
!! אמממ נכון שאתה מת עלי? XBB חח סתם זהו

shaharrr53

New member
משיב.

היי-היי מה קורה?בסדר ממצב?בסדר מה איתך?בסדר נכון אתה שונא ת'שאלות שלמעלה כי הם חוזרות על עצמם?כן
טוב נתחיל בשאלות רגילות .. מאיפה?ירושלים בן כמה?13.6 יש חיות מחמד?לא אם כן כמה? ומה השמות שלהם?הייתה פעם כלבה אם הייתה לך אפשרות להיוולד מחדש באיזה שם היית רוצה שיקראו לך?שחר מי בחר ת'שם מנדל?שרית נראה לי
מתי עושים סרטוני המשך למשפחה שלך?הכל תלוי בשיר מי הלהקה הכי טובהה? ושזה לא יהיה רד הוט!!-טוב,ניקלבאק אמממ נכון שאתה מת עלי? XBB-לא D: חח סתם זהו

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifהממ.. שחר!!

גיל: כמה שנים אוהב את רדהוט? להקות נוספות שאתה אוהב: סגנון מועדף במוזיקה: שם אהוב לבת: שם אהוב לבן: פחית או בקבוק? אוהב את אבריל? ואת גרין דיי? מה עדיף:גרין דיי,אוונסנס,גאנס&רוזס? מזל אסטרולוגי

shaharrr53

New member
משיב.

גיל:13.6 כמה שנים אוהב את רדהוט?4 חודשים להקות נוספות שאתה אוהב:ניקלבאק,מכ"ר,זברהאד,יש מלא D: סגנון מועדף במוזיקה:רוק שם אהוב לבת:נועה שם אהוב לבן:שחר פחית או בקבוק?בקבוק,יותר גדול
אוהב את אבריל?קצת ואת גרין דיי?כן מה עדיף:גרין דיי,אוונסנס,גאנס&רוזס?גאנס&רוזס
מזל אסטרולוגי:גדי

למעלה