היי, חדשה

Geanie

New member
../images/Emo110.gifהיי, חדשה ../images/Emo13.gif

שלום, אני חדשה בפורום
קוראים לי לירון, אני בת 15 מחיפה.. יש לי שותפות עם ילדה מצרפת(כן! :-O) נורא נחמדה, שהכרתי שם, קוראים לה שרון (Sheron). יש לנו קוסמת קרח/ברקים ברמה 46 עם 60%, היא דיי עניה, אבל נעשה לה קצת כסף
אני עדיין דיי חדשה בכל העניין של מייפל סטורי, התחלתי להיות איתה בשותפות כשהיתה ברמה 30, אז יש לי עוד הרבה דברים להבין. אני אשמח אם ניפגש שם מתישהו
אני גם חדשה לגבי כל ענייני הפאטצ'ים XD אבל היא אמרה לי שאי יהיה אפשר להיכנס עד השעה 7:30 בזמן של בסיל, כיוון שאנחנו לא באותם איזורי זמן. אגב, הקוסמת שלנו בסקניה, אז אם יש מישהו פה שהוא גם בסקניה, אז אני אשמח לדעת

MR Lordi

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אני פיליפ, בן 14 מהצפון השחקנים שאני משחק/שיחקתי בהם: Hunter רמה 46 (קשת, בקהיני) Priest רמה 102 (קוסם, קהיני) Chief Bandit רמה 73 (גנב, קהיני) Crusader רמה 94 (לוחם, קהיני) Dragon Knight רמה 98 (לוחם, קהיני) Assassin רמה 63 (גנב, ברה) Cleric רמה 61 (קוסם, ברה) (הייתי שותף של מישהו מהפורום...) Cleric רמה 41 (קוסם, בלוקאן) בקשר לפאטץ'- הוא אמור להסתיים ב16:30. אם לא ידחו או משהו...

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|מדוזה| היי ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני בסקניה. ^^

Geanie

New member
../images/Emo110.gifתודה../images/Emo70.gif

אני אשמח נורא לפגוש אותך בסקניה. מה הכינוי שלך?

Robinho1

New member
ברוכה הבאה

עידו,12 וחצי גם מחיפה ^_^ כרגע משחק בדיט רמה 34 בברה עם NX. התחלתי עם סין הגעתי איתו לרמה 36 ואז הבנתי שהוא הרוס אז התחלתי עם סין אחר אבל לא היה לי כוח אליו בהתחלה אז פתחתי קוסם פייר בקאהיני כרגע לבל 38 נתתי לחבר שלי, חזרתי לסין עליתי איתו עד 47 אבל הוא היה עני והיו רגעים שלא שיחקתי בו אז פתחתי קשת הגעתי לרמה 25 ואז הפסקתי לשחק מייפל עד שחזרתי פתחתי דיט קניתי NX ועוד מעט רמה 35 P:.. אני לא היחיד שמשחק בו גם חבר שלי הוא שותף שלי... טוב בקיצר השתלבות מהירה!

הדרוש1992

New member
ברוכה הבאה!

הדר בת 15.. יש לי קלריקית בסקניה וקוסמת גם בסקניה:) רמות 40 ו21.... השתלבות מהירה:)

Geanie

New member
../images/Emo110.gifאוכל לקבל את הכינויים?../images/Emo3.gif

אני רוצה לפגוש כמה שיותר מהפורום.

היי, ברוכה הבאה. יש לי קשת בסקניה!

רמה 18, אני כרגע מסתובב איתו באזור הציד של הנסיס ( עיגול אדום אחד לפני. ). אם יש איסיקיו או מסנג'ר נוכל לדבר על מקום מפגש כבר. ושוב ברוכה הבאה, נקווה שתקלטי מהר.

l a h a v100

New member
אתה קצת זוחל ברמות ^_^

תנסה להתאמן קצת יותר ממה שאתה רגיל
ברמות שלך אפשר לעלות 3-4 רמות ביום ויותר

תאמת... אני ממש מנסה, אבל אין לי טכניקות.

א'. כל כמה זמן יש מלא לאגים, ואני מצליח להכנס רק או בבוקר, ב6 עד איזה 7, ובערב מהשעה 8 וחצי- תשע. וזה המקום הכי טוב לאימונים שלי. או שמא עלי להתחיל במסע בכל וויקטוריה לחיפושי הנואשים שלי לexp?

וגם...

יש מפלצות חזקות חזקות מידי למשל בדרך לקרטינג טאון המוזרה... יש שם פטריות כחולות כאלה שיש להם דמ'ג חבל"ז. מתתי פעם שם. הפסדתי 10 אחוז, זה ממש מעצבן.

Geanie

New member
../images/Emo203.gifאמ אין לי אייסיקיו

המסנג'ר שלי עושה בעיות...אני אתן לך את הכינוי של הקוסמת ותיצור איתי כבר קשר. הכינוי הוא oOLLuciaOo.

blink282

New member
ברוך הבא

המ יש לי דיט רמה 54 עוד דיט רמה 55 סין רמה 24 קוסם קרח רמה 48 כולם בבלוקאן

למעלה