הודעה חשובה!!!

aשרון

New member
../images/Emo110.gifהודעה חשובה!!!

חברי/חברות פורום יקרים! אנוכי לא יפקוד את הפורום משך השישי/שבת הקרובים בגלל נסיעה. תרגיעו, לא דרך הסטארגייט... זאת אחת מהנסיעות האלה למשפחה המורחבת, אתם יודעים. שיהייה לכם סוף שבוע נעים, וחג סוכות שמח
ש-ר-ו-ן

MajorGad

New member
חג שמח שרון..

תהנה עם המשפחה המורחבת. ואגב משפחה מורחבת..האם הטוקרה נחשבים עכשיו קרובי משפחה של סאם? הרי סלמאק נמצא באבא שלה..?

aשרון

New member
היה נהדר....

נחמד שאתה שואל,
פעם ראשונה שהייתי באיקאה, חתיכת מקום ענק, איזה גודל, וממש דברים נחמדים יש להם שם. השוודים ממש שיחקו אותה עם זה, היי צפניה כבר יצא לך ללכת לאיקאה המקורית שם בשוודיה?

MajorGad

New member
ללא ספק חנות ענקית!

הכל שם זה בסטנדרטים אמריקאיים הכל..אפילו הקולה. באמריקה אתה קונה כוס וממלא כמה קולה שאתה רוצה..בישראל גונבים במסעדות משהו כמו 10-11 שקל על כל Refill. כמה עפרונות דפקת משם.. ?
אני אחרי הביקור שלי שם הוצאות הקניה שלי על עפרונות ירדו פלאים...

aשרון

New member
עפרונות.......

לא דפקתי משם שום עיפרון, שמעתי שמקודם הם היו ממש בגודל שלם, כנראה הם למדו שם באיקאה על טיב הצרכן הישראלי, והעפרונות שלהם הם ממש קטנים עכשיו, והם אפילו החליפו את מד המטר שלהם בנייר מדידה לבן דק. אחחחחחחחח, אבל לפחות היה כיף.

MajorGad

New member
זה היה ככה גם כשהייתי שם..

אני "נוהג" לאסוף דברים כאלה. מהמעבדה בפיזיקה "אספתי" כדורי גומי, דיסקטים, עפרונות, סרגלים וססעעממקק רק סטופר שהייתי צריך לפסיכומטרי לא לקחתי!

Chakotay

New member
גם אני נוהג "לאסוף" דברים

כן רק אתמול "אספתי" מערכת קולנוע ביתי מהשכן :)

למעלה