דיון מרתק

SHNI23

New member
נצל"ש תרגום ל-19 באתר להלה

אני לא בטוחה אם זה אתר שמותר לפרסם כאן אז למי שלא מכיר אז או שאני אקבל אישור מהמנהל או שתשלחו לי מסרים?
4U

BoogyB

New member
דייייייייייייי!!!!!!!!!!

נוווו בחיית!!!!!!!!! נמאסו כבר הדיונים על הזקנקן של מילר ועל למי הוא דומה וכמה הוא כוסון!!! תפסקו עם זה בבקשה :( :(

NatalieMi

New member
צודק

עד כמה שאני מעריצה אותו , נפתחה קומונה אז תעבירו את זה לשם את הכל =)

fifaclub

New member
הוא בכלל כזה חתיך?

נגיד סוייר מאבודים אפשר להגיד שהוא כוסון וזה אבל מייקל באמת עד כדי כך חתיך?

SHNI23

New member
לא יכול להיות שכל פעם שנדבר עליו

יגידו לנו להפסיק , לא אוהבים שאנחנו מדברות עליו? tough זו בעיה שלכם זה כבר מתחיל להציק מדברים פה על כל מה שקשור לסידרה פרקים שהיו פרקים שיהיו עלילות דברים שאולי הולכים לקרות וכן גם על השחקנים תפתחו שרשור שאתם רוצים לדבר עליו וחלאס מספיק עם הצנזורה!

angi0

New member
בדיוק../images/Emo45.gif

על מה כבר עוד אפשר לדבר..? תמצאו נושאים מעניינים אז לא יהיה כל הזמן דיבורים על מילר וגם אם כן מה זה מפריע לכם? הפורום הזה מספיק "גדול" בשביל כולם.

SHNI23

New member
יש פה עוד מישהו חוץ מימני?../images/Emo13.gif

אני לא יכולה לחכות לפרק 20 אגב אולי זה יסבר את האוזן לכל המתעצבנים למינהם על השירשורים שעוסקים בוונטורת מילר אני חושבת שהסדרה מעולה בלי קשר אליו סדרה חכמה בצורה מדהימה כתובה מעולה מפתיעה ואי אפשר לדעת אף פעם מה הולך לקרות השחקנים כולם מאוד מאוד מוכשרים ומשחקים מעולה וונוטרת? הוא כמו שכבר כתבו עליו פלא העולם השמיני בלי שום קשר לסידרה

SHNI23

New member
נצל"ש רק אני שמתי לב שהיוואר מופיע

ב"קוראים לי ארל" כמעט באותו דמות ?????

כי זה מה שמתאים לו...

חחח מסכן מסתלבטים לו על העיניים גם בנמלטים... אבל הוא נחמד כזה... חבל

../images/Emo58.gif וגם זה הזכיר קצר את נמלטים

חח כלא, קעקועים.... מציאתו של ישו...

מההה? תראה אני לא מעריצה של מילר

אבל להשוות אותו לסוייר ברור שמילר לוקח!!!

angi0

New member
מילר כל כך לוקח!

מה שמו סוייר אם אני לא טועה זה זה שהשתתף בשולחן לחמישה אם זה הוא.. רק ב"שולחן לחמישה" הוא היה נראה טוב עכשיו הוא כבר זקן מילר לוקח!

סוייר זה ג'וש הולווי ג'ק זה מתיו

פוקס. מתיו פוקס (ג'ק) שיחק בשולחן לחמישה. ואם כבר עסקנו ביופי ( אני אגיד את זה מהר לפני שסוקלים אותי...)... כולם נראים טוב- לכל אחד יופי שונה. ג'ק יותר עממי, סוייר הבלונדי עם העיניים הכחולות ומייקל הטיפוס המיסתורי. אל תשכחו שגם הדמות מוסיפה לסקס אפיל- אז אולי ג'ק נראה לכן פחות כי הוא חננה באבודים.

למעלה