א-נ-ש-י-ם

Mr Invisibilety

New member
../images/Emo110.gif א-נ-ש-י-ם

נימאס לי מכם! זה שרשור (ראשון) ואחרון שאני פותח לגבי מפגשפורום! לשרשר רק דברים שקשורים! בבקשה מכם! מפגשפורום! יומשני! 22/12/03 ב:עזריאלי. זה נימצא בת"א על דרך פ"ת (מיותר למדי) אלו שני בניינים נורא גבוהים בצורת משולש ועיגול. הקניון נמצא בתוך המבנה המרובע שעדיין לא בנוי. וגם לא יהיה אי פעם...?! (מיותר לחלוטין לא?) מיקום מדוייק: כמה אפשרויות- 1-תחנת הרכבת השלום. (בתוך הקניון) 2-שער הקרייה. (בתוך הקניון) 3-אין לי יותר רעיונות. (בתוך הקניון?!) שעה מדוייקת: 12:30 בדיוק. אנשים צאו מוקדם לא לאחר. ציוד נדרש: MONEY MONEY MONEY עוד משו: כל אחד שישלח ל-י מסר, שבנושא ההודעה יהיה רשום את מספר הפלאפון שלו. אני אכין רשימה מסודרת, ואשלח במסר לכל מי שבא למפגש את רשימת המספרים של האנשים שבאים למפגש כמובן.. ו-זהו! מקווה מאוד שייצא לפועל מפגשפורום. למרות שמרי אולגה ושירן לא באות..(סליחה אם שכחתי מישו שלא בא...אני לגמרי לא מעודכן) עכשיו, זאת הפעם האחרונה, שכל אחת כותב אם הוא בא או לא... יומנעים לכולם. תודה על שיתוף הפעולה. וסליחה על התקיפות. (לקחתי הכל לידיים מקווה שיצא מזה משהו טוב) שבת שלום וחג חנוכה שמח.

האחמית

New member
../images/Emo153.gifאנשים תגיבו!!

מארגנים בשבילכם הכל, ואתם אפילו לא טורחים להגיב?!

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאני../images/Emo35.gif אני הגבתי../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

טיהי

zvozda4ka

New member
אולגע לא באה?!?../images/Emo15.gif

אני ירצח אותתתתתתתתתתתתתה! נראה לי שהיא באה.אחרת,היא היתה מודיעה לי,לא? אה,כן, מה ב12:30?ב12:00!אחנונ לא יכולים להיות שם שעה וחצי לפני כולם.... יש לך את הטלפון שלי. ומפה שירשור בא\לא בא.לרשון בנושא ההודעה בלבד.
\

icודליה

New member
../images/Emo110.gifהנה אני מגיבה.

ואתה - אני כבר אראה לך מזה לקחת את האימוּצ שלי!!!! זה התמנון שלייייי שליייייי
מואהאהאהאהאהאהאהאהאה!!!
אני מקווה שאצליח לשכנע ת'הורים. הדיונים הולכים כמו: "אמא, יש מפגשפורומ ביומשני. אני באה." "לא." "אבל אמא!!!!!!!!" "לא." "טוב אני באה."
אבל זה הולך טוב, ואולי אפילו אני אסחוט כמה גרושים במסווה של דמי חנוכה.
ועכשיו, אני פונה לירושלמים באשר הם!!! תשלחו לי מסר אם אתם לוקחים אוטובוס מתחנה מרכזית אם אני לא מקבלת כלום, אני איכשהו אגיע לבית שמש ואציק לאלכס ושירן. שירן
את באה!

XXX HEART

New member
אל תדאגי.שירן תבוא.../images/Emo15.gif

סמכי עלי.את יכולה לסמוך עלי בעניין הזה.שיכנעתי אותה המון דברים.אני ישכנע אותה גם בזה. אבל קודם כל,צריך שיהיה מפגש.לא?

בֶל

New member
כבר כתבתי...../images/Emo113.gif

אני אנסה לבוא אבל זה עוד לא בטוח...

למעלה