ADaM4U2

New member
זו התגובה שלי על מה שדובר שם.

תראו, בתור אחד שרוכב על קטנוע כבר כמה שנים, וגם על פחיות, אני רואה תכביש ומבין אותו יותר מכל נהג אחר, אשר נוהג בפחית. רוכב אופנוע\קטנוע חייב לסגל לעצמו רפלקסים של חתול, ומודעות גדולה יותר לדרך ולמפגעים שבה, יותר מכל נהג אחר. עכשיו בעניין זה שישנם כאלה שמקניטים את רוכבי הדו-גלגלי, יש משהו במה שאתם אומרים, יש רוכבי דו-גלגלי טובים (הלא ממהרים נקרא להם), ויש את אלה שפשוט לא רואים בעיניים, וחיים בשביל להשתגע על האופנוע. אבל מה אני יגיד על נהגי הפחיות, שמעורבים בתאונות חמורות יותר, ולרוב תאונה שבא נפגע רוכב אופנוע, אלא אם כן הוא החליק בעצמו, הסיבה לתאונה נגרמת עקב רכב שעשה טעות. אני פשוט ביום יום משתגע, מנהגים שאין להם אלוהים, מנסים להלחם בך, להדחף לנתיב שלך, ופשוט לא מבינים שגם אתה כלי רכב על הכביש. אני אישית אין לי עצבים לאנשים כאלה, ויוצא לי לפחות אחת לשבוע, לריב בכביש עם נהג אידיוט, שחושב שאני בלתי נראה (למרות שהוא רואה אותי). אם אני הייתה לי תיכולת, הייתי מוציא להורג במקום את כול אלה, שעושים טעויות בכביש, ופשוט לא משלימים עם זה, ובמקום זה מנפנפים לי כאילו אני אשם. אני יספר לכם מקרה שקרה לחברי, שהיה בדרכו לעבודה בבוקר, רוכב על אופנוע שטח. הוא נוסע באיזור ת"א, באחת הפניות שמאלה לכיוון מקום עבודתו, הוא נצמד לשמאל בא לבצע את הפנייה, שלפתע מגיח רכב מנתיב הנסיעה ישר, ונדחף לו לנתיב, מה שגורם לו להדחף לכיוון המדרכה, להשתפשף עליה, וכמעט לאבד את חיו, בגלל איזה פלצן בגולף שלא יודע לנהוג. דבר ששכחתי לציין לצורך המשך הסיפור הוא, שחברי נסע עם טרמוס עם קפה חם. נחזור לסיפור, לאחר הפנייה שבה חברי כמעט איבד את חיו, ניסה חבר שלי להשיג את נהג הגולף החוצפן, לאחר שהגיע אליו, סימן לו לפתוח תחלון, בכדי להטיף לו טיפה מוסר, על מה שכרגע עשה. במקום זה מה שנהג הגולף עשה, הסתכל על חברי ופשוט נפנף אליו באצבע משולשת. חברי נתן לו לעקוף אותו. לאחר מכן הם התקרבו לפקק, הגולף פתח תחלון כדי לעשן, חבר פשוט בלי לחשוב הוציא את המכסה של הטרמוס, עבר ליד הגולף ופשוט שפף את כל תכולת הקפה המהביל לתוך הגולף. אני לא כל כך רוצה לדעת מה נסגר עם הנהג החצוף, אבל להבא שילמד לכבד אחרים בכביש, ואם לא לא יגמר טוב כמו במקרה הזה. יש גם נהגי פחיות חוצפנים, וכך גם אופנועים, אבל מה לעשות, זה החינוך שאנשים מקבלים, עם זה צריך להתמודד!

גם וגם

אמנם אני יחסית די חדש על הכביש למרות שיש לי רשיון כבר 3 שנים על קטנוע. המכוניות שאני באמת נזהר מהם זה מוניות קטנות השבת שעברה בכביש הראשי-חיפה עכו באיזור חוצות המפרץ חתכה אותי ממש חזק ובלי לאותת מונית ודפקתי ברקס לפני שהוא ידפוק לי את החיים. זה לא פעם ראשונה ,לפני זה בכביש 58 באיזור הבית הטכני של חיל האוויר בחיפה ראיתי נהג מונית עצבני מדבר בקשר ,ברמזור תפסתי את המקום הראשון ובירוק עוד לא הספקתי ללחוץ גז המונית כבר גז ועקפה אותי ואם לא היייתי ערני עוד היייתי משתשפף איתו ועף לצד. גם בעלי קטנוע במיוחד אלה שעובדים שליחים במיוחד הצעירים שבהם הם סכנה!!! אתמול בצהריים כמעט התנגשתי באחד כזה גם בכביש ראשי,המטומטם נסע מהר ועקף אותי,ננתי לו לעקוף אותי העיקר שיסע באמצע הכביש הראשי מאט מהירות, מעלה מהירות, מחליף נתיבים בלי לאותת ובמקום שיצא מהכביש הראשי לכביש שירות המטומטם מחליט להוריד למהירות מאוד נמוכה בפתאומיות ויש לו זמן להסתכל לאיזה עסק הוא צריך להגיע...כמעט התנגשתי בו.

למעלה