../images/Emo11.gif

שאלה לא קלה: האם בזמן האסון ,לאמא היו הורים חיים? אם כן,איך הייתה התמודדותם? לאמא שלי לא היו הורים כשזה קרה,סבא נפטר לפני המון שנים וסבתא נפטרה לפני שנתיים (ואמא שלי לקחה את זה מאוד קשה). אני חושבת שאם סבתא עדיין הייתה בחיים, היא לא הייתה עומדת בכך. לפחות מקווה שעכשיו הם ביחד
הוקוס פוקוס1

perach75

New member
במקרה שלנו...

לא היו לה הורים או אחים חיים. כולם נפטרו צעירים לפניה

לולי80

New member
אצלנו

ההורים של אמא הזדכו על הציוד מזמן.... הרבה לפנייה, אבל אמא של אבא שהייתיה מאוד קרובה אליה לקחה את זה קשה, אבל זה רק חיזק אותה היא כל הזמן אומרת שעכשיו זה זמן אקסטרה שהיא פה רק בשבילנו, הספתא(ככה אני קוראת לה) הכי אבל הכי מדהימה בעולם!!!! כ"כ עוזרת ותומכת!!!! ספתא מגניבה גולשת באינטרנט... גרה ליד שינקין!!! ספתא אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לולי80

New member
...אז זהו...ש

אני מרגישה קצת רע על זה, אבל אני די אגואיסטית בקטע הזה, לא סיפרתי לא לאחיות שלי ולא לאף אחד מלבד חבר שלי... זה המקום שלי... והייתי (למרות שזה אגואיסטי), להשאיר אותן מחוץ לכאן...לפחות ביינתים...

אני ממש לא חושבת שזה אגואיסטי ...

מה שיפה באינטרנט זה שאתה יכול לבדות לעצמך זהות או להיכנס ולכתוב תוך שמירה מירבית על הפרטיות שלך.

gcnet

New member
אצלנו

סבא שלי{אבא של אמא} היה חי ועדיין חי {טפו טפו טפו שיוודה לחיים ארוכים} גם שני האחים שלה עדיין בחיים רק אמא שלה לא הייתה בחיים, היא נפטרה חצי שנה לפני שנולדתי. אני זוכרת שחברה קרובה שלה {שהיא גם מן אמא שנייה שלי} אמרה לי שהיא נפטרה "היא כנראה כבר התגעגעה יותר מידי לסבתא ורצתה להיות איתה",האמת שאני מאוד מאמינה במשפט הזה, גם אני אם אהיה כבר מאוד חולה אוותר לגוף שלי ויחזור לאמא.

למעלה