טאKילה

New member
../images/Emo11.gif

אחרי שעות שינה רבות,נשארתי עירנית, מי כאן לשעשע אותי? חחחחחחחחחחחחחח

Crossface

New member
תמיד

אני אני אני אה טאקי??? מה עם קצת לשעשע אחרים אה??

טאKילה

New member
בכייף ,אם לשעשע..../images/Emo9.gif

בדיחה עסיסית חחחח אישה אומרת לבעלה ,ממי בשבילך אני אעשה הכל,מתה עליך בעלי. הבעל אמר לאישתו ספרי לי על זה נשמה שלי,מה הית עושה בשבילי? האישה ענתה:אתה זוכר כשהית אמור לעבור ניתוח ולא היה לנו כסף? ממי כדי להציל אותך שכבתי עם הרופא המנתח. הבעל פוער זוג עיניים-האישה אומרת לו רגע ממי אני רוצה לספר לך עוד דבר שעשיתי מרוב אהבה אליך... הבעל בקול סדוק,נו מה עוד? האישה:ממי אתה זוכר כשרצת כמועמד לראשות העיר והיו חסרים לך 450 קולות? נשמה בזכותי אתה היום ראש העיר,מתה עליך בעלי

Crossface

New member
../images/Emo6.gif

ואם בבדיחות עסקינן בחור אחד חוזר הביתה ורואה את החברה שלו שוכבת על המיטה ובוכה. "מתוקה", הוא אמר, "מה קרה?" חברתו סיפרה, "כל החברות שלי אומרות לי שאתה פדופיל." "פדופיל", הוא אומר בפליאה רבה, "זאת מילה קצת ארוכה בשביל ילדה בת עשר..."
יום אחד טייל האריה ביער כשלפתע הוא ראה את הארנב נס על נפשו. שאל אותו האריה, "למה אתה רץ?" "הפרה מנסה לאנוס אותי", השיב הארנב המבוהל. זמן קצר לאחר מכן הוא ראה את הפרה רצה. שאל אותה האריה, “למה את רצה?" הפרה סיפרה, "ניסיתי לשים טמפון אבל הוא ברח לי..."

Crossface

New member
ובדיחה לשבלולי

איש אחד שומע נקישה על הדלת. פותח אותה ורואה שבלול.תפס את השבלול וזרק אותו קיבינימאט, אחרי 3 שנים אותו האיש שומע נקישה על הדלת, פתח את הדלת ואותו שבלול אומר לו: "מה זה היה צריך להיות?".

טאKילה

New member
שיעור חשבון..

המורה החליטה לתת לחיים תרגילי חשבון- המורה שואלת:חיים אם היו לך שני ביצים והם נשברו,מה נשאר לך? חיים ענה:הזין נשאר.

Crossface

New member
ובאותו נושא

שלוש אבות נפגשו והתחילו לשוחח על בנותיהם. "לא תאמינו", מספר הראשון, "נכנסתי אתמול לחדר של הבת שלי ומצאתי סיגריות - לא ידעתי שהיא מעשנת!" "גם אני נכנסתי לחדר של הבת", מספר השני, "ולא תאמינו, אבל ומצאתי בקבוק ויסקי - לא ידעתי שהיא שותה אלכוהול!" "זה כלום", מספר השלישי, " גם אני נכנסתי אתמול לחדר של הבת שלי ולתדהמתי מצאתי קונדום - לא ידעתי שיש לה זין..."

טאKילה

New member
חחח שיעור ציור

המורה ניגשת לרותי הקטנה, המורה:רותי מה צירת? רותי:מורתי צירתי פרה אוכלת עשב. המורה:איפה העשב? רותי:הפרה אכלה אותו. המורה:ואיפה הפרה? רותי:היא אכלה והלכה. חחחחחחחח

חן חן קרוסי

מכירה זאת ואוהבת תמיד לשמוע שוב
, תודה רבה ואני אומרת שעד עכשיו אני לא יודעת מה זה היה צריך להיות למי יש תשובה

Mוניk

New member
יו טאקי היית פו בלילהההה

אופפפ ואני לא נרדמתי חבל שלא ראיתי לך פו טאקושיתתתת
חחחח הרצתם בדיחות את וקרוסי
גדוליםםםם

טאKילה

New member
היתי פו בלילה.. לבד עצובית משעמום

פתאום בשעה כמעט 2.00 בלילה אני שומעת קוואה קוואה באיי סי קיו,וזהו יותר לא שיעמם לי היה כייף עד 6.15 בבוקר. חמוד כזה משו משו,הערתי כמעט את הרדומים עם הצחוקים שלי..היה אחלה. פעם שניה תבדקי את דף הפורום,במקום לנדוד בבית מחוסרת שינה..

Mוניk

New member
עד הבוקר טאקיייי

חחח ואופו היה דובי אופ אני לא מצליחה אני חייבת פוסים למעעעע ג'קוב שומע ת'קליקים של המקלדת זה מביא לו ת'ג'נהנהנה ואז אני הולכת למיטה לפני ש...... חחח סתם אני לא מחזיקה מעמד עד הבוקר ואני חייבת להכנס למיטה למה העיניים שלי מתפזות פו ולאי סי קיו: אני קונה מקלדת עם משתיק קול ובונה לי חדר אטום רק לצוטט אה והפורום בזמן האחרון לא תמיד עולה זה עושה בעיות ואני לא מצליחה לעקוב וזהה מעצבןןןן לי יוווו טאקי כפרה סלי

טאKילה

New member
בובה הידעת..../images/Emo9.gif

באיי סי קיו יש צאט,שקט חחחחח בולם זעזועים בלי כל הקולולואים. היה שקט כייפי כזה,הזמן עף אחלה,פרטנר חמוד. הפורום עוד קצת זמן יסתדר,מגדילים את השרתים,כולנו באותו מצב.

למעלה