DEATHRUCTION

New member
../images/Emo11.gif

היהודים מוצאים די וי די בהופעה חיה... שתהיה ביפו... ויהיה בדי וי די גם שירים וגרסאות שנגנזו וקטעים מהופעות אחרות

Heavy Thought

New member
דיי, באמת?!

אה, ותפסיקו להגיד סילבסטר... אתם יצאתם לחגוג את השנה החדשה, לא את הסילבסטר. סילבסטר זה בכלל חג של נוצרים שהם חוגגים לאיזה "קדוש נוצרי" שרצח המון יהודים בחייו, אז מספיק. וביליתי עם החברים, היה משעשע.

Heavy Thought

New member
אה, לא מעניין אותך?

סבבה. אבל כשאיזה אנטישמי יתקע לך סכין בבטן- אני בטוחה שתשנה את דעתך.

Heavy Thought

New member
אני לא ממש מבינה מה מצחיק פה

זה דווקא די עצוב שלאנשים בישראל לא אכפת מי היו אלה שניסו להשמיד אותם. ועוד יותר עצוב שלא אכפת להם שהם קוראים לשנה החדשה על שמו.

Superunknown1

New member
תראי חמודה,

יש המון דברים עצובים בחיי היומיום העגומים שלנו. למשל לקרוא סיסמאות דכאוניות מתוך שירי מטאל ממוחזרים בחתימות של ילדים שעשו דברים משעשעים בסילבסטר. או זה שחצי מהפורום אמר פה פעם שהוא יתמוך ב"עלה ירוק"... אני חושב שהזכירו אפילו את המילים מגניב ופנאן כמה פעמים באותו שרשור. עצוב שנכשלתי במבחן בהיסטוריה ועצוב שהאייסקיו שלי בשביטה. עצוב שאני כבר חצי שנה מחפש את האלבום של downthesun ולא מוצא. זה שאנחנו חוגגים חג שנקרא על שמו של נוצרי ומציין את ראש השנה האזרחית החדשה, שלפיה אנחנו מתכננים את זמננו בכל עת ועת- זה כבר פחות עצוב, לדעתי כמובן.
"איש איש בדעתו יחייה".

צודק!!!!!!!!!!!!!

וחוץ מזה.. זה לא שלא הכפת לי מהם.., אבל אני ינצל כל הזדמנות לשמוח ולעשות כיף... גם עם זה חג של נוצרים...

Heavy Thought

New member
Superunknown1

כשתבין אותי- תדבר. סך הכל אמרתי שאתם חוגגים את תחילת השנה (הלועזית, אם זה משנה למישהו) החדשה, ולא את ה"סילבסטר" כי אם יש ישראלים שחוגגים את הסילבסטר, זה באמת כבר עצוב. אה, ואגב: "יש המון דברים עצובים בחיי היומיום העגומים שלנו. למשל לקרוא סיסמאות דכאוניות מתוך שירי מטאל ממוחזרים בחתימות של ילדים שעשו דברים משעשעים בסילבסטר." ממש לא מצחיק, ההומור שלך צולע.

או קיי, יודעת מה ....

אנחנו חוגגים את תחילת השנה החדשה.. אבל פשוט כולם רגילים להגיד את הסילבסטר.. כי זה בעצם גם את תחילת השנה החדשה.. אז כולם להרגע לא קרה כלום...

Superunknown1

New member
שלך בריא כמו סוס.

לא באתי לרדת עלייך, ואני כן מבין אותך. דברי איתי באייסיקיו, אני ממש חושב שיש לי אותך, או שיש עוד מישהו עם אותו הניקניים.

S h i R l e y

New member
תגובה כוללת לכולם...

בקשר לסילבסטר... רוצים לדעת מי נתן ליום הזה את השם סילבסטר?? אנחנו... כן כן... מדינת ישראל ברוב טיפשותה נתנה ליום הזה את השם הזה...בכל מקום אחר בעולם זה נקרא HAPPY NEW YEAR וזהו. בקשר לעלה ירוק... תקראו את מצע הבחירות של המפלגה הזאת... אל תשללו כל כך מהר. אני לא בטוחה שאם הייתה לי את ההזדמנות להצביע אז היית ימצביעה עבורם אבל יש המון דברים מאוד הגיוניים ונכונים במצע שלהם שיכולים לפתור הרבה בעיות בארץ... (השארתי לינק לאתר שלהם). שיהיה לכולם יום נעים!

למעלה