• פותח הנושא Dor K
  • פורסם בתאריך

Dor K

New member
../images/Emo11.gif

זוהי אומנם לא קושייה לחברי הפרלמנט הנכבדים, אך זוהי אמירה נוקבת ונחרצת, שאני מרגיש צורך לשתף אתכם בה. בצעד נועז, החלטתי שהיום זה לא יהיה כמו שאר הימים! לא עוד! דיי לעבדות ותחי החירות! (אפילו אם זה רק יום אחד...) היום פאקינג נעמדתי מול הבוסית, זקפתי צווארי, הפעלתי את כל קסמי האישיים, דפקתי את פרצוף הפאפי פייס שלי, וטענתי בתוקף שאני מרגיש ממש ממש רע (ואני לא! אה, איזה נוכל?
), והתחמקתי באלגנטיות מהעבודה היום. על הלימודים החלטתי לוותר, ונסעתי לי לים.
כן כן, דור, האיש והרכיכה, עשה לעצמו יום חופש, וכעת הוא נראה כמו עגבניית שרי קטנה. "קצת נשרפתי"...
אבל.. מה זה חשוב בכלל?? מצב רוח טוב I have fuucking, ואף אחד לא יהרוס לי את זה היום.
דור, שמרגיש היום גיבור.

סליחה???!!!../images/Emo46.gif../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif

אתה יודע שיש לחץ נוראי וככה הברזת ועוד מתפאר בזה שאתה נוכל??? תגיע מחר לעבוד ותכנס אלי מייד , תתחיל כבר להתרגל להיות מובטל!!!

Dor K

New member
../images/Emo2.gif

אני בשוק
אני בהלם
אני המום מעצמך
שושנה, מה את עושה פה, כפרה? התגעגעתי אלייך נורא! אנ.. אני.. אני אני.. אממ.. אני יכול להסביר! הלכתי במיוחד בשביל לקנות לך מתנה ליומולדת! כן! זה מה שעשיתי. למה את סתם משמיצה אותי, הבחור התמים, הנפש הרכה והזכה, שכ"כ אוהב אותך?? אה??
(א מ א ´ ל ה
)

אושר מ

New member
באמת תודיע פעם הבאה

(אני ממליצה על יום חמישי אז אני בת"א
). כל הכבוד לדור!!!! רק תישן טוב טוב גם. יש לךה רבה שעות להשלים.

jahnon

New member
לצערי

בתור בחור מובטל (לבינתיים) (יש לי יום יום ים, יש לי ים יום יום) אני יכול להצטרף תמיד או יכולים להצטרף אליי. ובתור ג´חנון אני לא נשרף בכזאת קלות. אז מי שצריך מחליף ליום אחד כדי לעשות יום חופש שיגיד.

אושר מ

New member
חמישי....

מצויין. אבל אני אגיע מאוחר קמעה כי בבוקר יש בגרות. ואני אלך מוקדם כי יש מישהו שאני צריכה לפגוש בת"א חמישי בערב
.

Dor K

New member
אושר!!!../images/Emo123.gif

כמה פעמים אמרתי לך לא להגיד שאנחנו נפגשים!!! זה אמור להיות חשאי!!
טדי (שם בדוי)

אושר מ

New member
../images/Emo12.gif

אווווופס
. אבל מה ´כפת לי? שכולם ידעו ויקנאו...
. טדי, הא? החלפנו שם דרוצ´וק?

Dor K

New member
../images/Emo150.gif

בתור איש מוסד, יש לי מליוני שמות בדויים לעת הצורך
ולחשוב שחשבתם שעוזי חיטמן הוא איש חביב ששר לילדים... יש כל כך הרבה דברים שאת לא יודעת, את עוד צעירה. להבא, לא לפרסם! ברור
רק בגלל שאת צוציקית אני לא שולח אותך לגיליוטינה

אושר מ

New member
לאלאלאלא

חיפה ביום אחר. אי אפשר לקבוע על דור דווקא ביוםה אחד שאני בת"א

jahnon

New member
ואני שמעתי

שמישהו שהיה בירושליים הלך לים ובאמת התפלא למה לקח לו כל כך הרבה זמן להגיע. וחוץ מזה יש את חוף ירושליים....

מאוד אשמח להגיע לפגישת השיזוף שלכם

אך הנני מנועה מכמה סיבות: א) עליי לבצע משימה מסוימת בזאגרב, המתחילה ביום רביעי בלילה, ומסתיימת בלילה ודקה. אני אמורה לשוב לישראל עד הבוקר, אך ייתנו עיכובים עם העברת הגופה, כך שאין לדעת. ב) איני מחבבת את התקהלות המעריצים סביב כִסאי הנוח, מגבתי ונשמתי. ג) כמובן שלאחר הפגישה החביבה, איאלץ להרוג אתכם, וחבל, כי הפורום גדל והתפתח וחבל לאבד לי מחבריו החשובים בשלב הקריטי הזה. לפיכך, תהנו לכם, וליבי יהיה עמכם.

דן צ

New member
ואני שמעתי

כך משמועות שהים של ירושלים הוא ים המלח , ים המוות אוף איזה שטויות אני מדבר, מה השעה בכלל ?? טוב נו, כבר מאוחר , רגע, מה עם חוף ירושלים? ולמה אני מדבר עם עצמי ?? ולמה אני לא מסכים עם עצמי?? ולמה אני מקשקש כמו זקנה בלה?? [ לא הכוונה לגיל 36]

למעלה