../images/Emo11.gif

עודד העביר לי את התמונה הזו
בבקשה מכם-שמתם לב שאין פרומואים לתכנית. בבקשה פרסמו את התמונה הזו בפורומים,קומונות [לשרשר למקומות המתאימים כמובן] שלחו לאנשים במייל ותפרסמו כמה שיותר כדי שנקפיץ להם ת'טרנינג!

../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo75.gif

אני אדאג לזה (בדיוק כמו שעשיתי בפעם האחרונה שאמרו שיהיה
)

Yarinv

New member
יש היום על זה כתבה במוסף 24 שעות של ידיעות

כדי לא לעבור על החוקים, אני אסכם בקצרה מה שנאמר שם. מספרים על הקונספט של ההצבעה: בשלב הראשון יש שלושה פרקים ראשונים ולאחר מכן הצופים יצביעו ויחרצו את גורל התוכנית - אם להמשיך או לא וגם את אופי ההתוכניות (דרך אגב, זה מה שעשו גם עם הסדרה "קוויקי"). התוכנית נכתבה ונוצרה ע"י השלישיה ויובל (והם מדגישים בסוגריים שזה לא ההוא מ"קצרים"
) יחד עם יואב צפיר, הבמאי יוני גרא והתסריטאי אלעד קוריש. התוכנית תספר את סיפורם של טיפוסים משונים שמתגוררים בעיר דימיונית, בין היתר: טניה, שחקנית תיאטרון טוטאלית מרוסיה, דבל'ה המכעאר הקומבינטור עם איכויות קוליות מפתיעות, קשישה עם משאלת מוות, סטנדאפיסט, כדורגל כושל והחברה הדוגמנית שלו. עוד ישחקו בסדרה: יוסי סגל (שיהיה המספר) וליאת הרלב (המדהימההה
).

מי שיכול לשים את התמונה כתמונת התצוגה שלו

במסנג'ר / אייסי שיעשה את זה בבקשה
זה דרך קלה לפירסום!

yahali2

New member
../images/Emo2.gif עכשיו כתוב שזה מתחיל בשעה 22:10

בדקתי בממיר וכתוב שזה מתחיל בשעה 22:10 ונגמר בשעה 22:45 אתמול היה כתוב משהו אחר..

Yarinv

New member
כן, יש בילבול עם השעות

כשיגיע יום שישי אני חושב שנוכל להיות בטוחים יותר. לי נראה שזה יהיה ב-22:10, התמונה שעודד שלח יכלה להיות תמונה שנעשתה ממזמן (כשהתוכנית הייהת אמורה לעלות) והיא הייתה צפוייה להיות ב-22:45.

למעלה