"Songs In Time"

AeroTom

New member
../images/Emo11.gif "Songs In Time"

והפעם... Blind Man פרטים:
נכתב ע"י סטיבן טיילר, ג'ו פרי, טיילר רודס.
שוחרר לראשונה באוסף Big Ones ב-1994. לאחר מכן שוחרר גם באוסף Young Lust ב-2001 (שהפך לאוסף Gold). שאלות:
מה אתם חושבים על השיר כיום?
מה חשבתם עליו בתחילת הדרך והאם זה השתנה מאז עד היום?
איזה ציון הייתם נותנים לשיר מ-1 עד 10? (כש-1 זה גרוע ו-10 זה יצירת מופת. ותודה לנועם על התוספת
)
האם אתם חושבים שיש לו מקום ראוי באלבום סטודיו של הלהקה, או שיותר מתאים לו התוספת שניתנה לו בתור שיר חדש בתוך אוסף?
וכמובן אתם מוזמנים להוסיף גם עוד מילים משלכם. Songs In Time - Blind Man

Coral T

New member
שיר מדהים../images/Emo99.gif

שאלות: מה אתם חושבים על השיר כיום? שהוא שיר מדהים! והאמת שכבר מהפעם הראשונה ששמעתי אותו התאהבתי.. מה חשבתם עליו בתחילת הדרך והאם זה השתנה מאז עד היום? תמיד חשבתי שהוא מדהים וזה לא השתנה... איזה ציון הייתם נותנים לשיר מ-1 עד 10? (כש-1 זה גרוע ו-10 זה יצירת מופת. ותודה לנועם על התוספת ) 9 האם אתם חושבים שיש לו מקום ראוי באלבום סטודיו של הלהקה, או שיותר מתאים לו התוספת שניתנה לו בתור שיר חדש בתוך אוסף? יש לו מקום ראוי בהחלט!

AeroTom

New member
אפשר לפרט יותר? ../images/Emo13.gif

למשל למה את חושבת שיש לו מקום ראוי באלבום סטודיו, ומה משך אותך בו וסיבת הציון וכו'. יהיה נחמד ומעניין לשמוע תשובות מפורטות יותר

Coral T

New member
אוקיי אז...

מגיע לו 9 בגלל שזה שיר מדהים! כאילו הלחן, המילים והכל. תמיד אהבתי אותו.שיר קליל,נעים ופשוט.. ובקשר לשאלה השנייה התבלבלתי, יותר מתאימה לו התוספת בתור שיר חדש בתוך האוסף. הוא אומנם מדהים אבל מקום באלבום הסטודיו זה יותר מדי בשבילו.

Coral T

New member
חח לא יצאתי ברור כל כך...

בחרתי 9 בגלל שאני אוהבת שירים קלילים כמו זה, אבל זאת רק דעתי ואם מדברים על ההתאמה שלו לאלבום סטודיו זה כבר יותר מדי בשבילו זה לא שיר שמתאים לאלבום סטודיו, הוא יותר מדי קליל בשביל להכלל באלבום סטודיו. ובתור תוספת יותר ראוי לו... [אני מקווה שעכשיו יצאתי יותר ברורה

rocket

New member
עונה

מה אתם חושבים על השיר כיום? כיום אני דווקא פחות מחבבת אותו מבעבר. יכול להיות שזה בגלל שפשוט שמעתי אותו יותר מדי (שנה של חרישה על BIG ONES - היה קצת יותר מדי..) מה חשבתם עליו בתחילת הדרך והאם זה השתנה מאז עד היום? בהתחלה מאוד מאוד אהבתי אותו. היתי מקשיבה לשיר המון וגם רואה את הקליפ שוב ושוב. כמו שכתבתי למעלה - עב לי מהשיר הזה. כנראה שלא היה בו משהו כל כך חזק כדי שישרוד את מבחן הזמן, לא בשבילי לפחות. איזה ציון הייתם נותנים לשיר מ-1 עד 10? (כש-1 זה גרוע ו-10 זה יצירת מופת. ותודה לנועם על התוספת ) 7 האם אתם חושבים שיש לו מקום ראוי באלבום סטודיו של הלהקה, או שיותר מתאים לו התוספת שניתנה לו בתור שיר חדש בתוך אוסף? אני חושבת שהמקום שהוא קיבל באוסף ראוי לו.

SaintJohn

New member
ובכן...

מה אתם חושבים על השיר כיום?
זה לא שיר שיוצא לי להקשיב לו הרבה בתקופה האחרונה, כנראה בגלל שהוא נמצא ב-Big Ones ולא באלבום סטודיו מה חשבתם עליו בתחילת הדרך והאם זה השתנה מאז עד היום?
בהתחלה אהבתי אותו, בעיקר בגלל שהוא יצא כסינגל כשרק התחלתי לאהוב את אירו, אבל אני זוכר שגם בזמנו הוא לא הפיל אותי מהכיסא (אני משתמש המון בביטוי הזה לאחרונה
). מאז המשיכה שלי אליו ירדה במידה מסויימת, אבל לא באופן דרסטי. איזה ציון הייתם נותנים לשיר מ-1 עד 10? (כש-1 זה גרוע ו-10 זה יצירת מופת. ותודה לנועם על התוספת )
נלך על 6 האם אתם חושבים שיש לו מקום ראוי באלבום סטודיו של הלהקה, או שיותר מתאים לו התוספת שניתנה לו בתור שיר חדש בתוך אוסף?
אני חושב שהוא מאוד סטנדרטי ודומה באופי שלו לשירים בעלי אופי דומה שיצאו באותן שנים, ככה שהוא יכול לדעתי להחליף שירים דומים שכן יצאו באלבומי סטודיו. חיפשתי דברים להוסיף על השיר, אבל לא ממש מצאתי, וזה כנראה בגלל שאני חושב שהוא טוב אבל יחסית סתמי וחסר-ייחוד מול שאר השירים של אירו. הוא אחד מתוך קבוצה של שירים עם מאפיינים דומים, והוא קצת הולך לאיבוד ביניהם. אולי בכל זאת נוסיף משהו? הסוף של גירסת הוידאוקליפ עם פמלה אנדרסון משעשע

AeroTom

New member
דעתי...

מה אתם חושבים על השיר כיום? חושב שהוא קליל וחביב, אבל ממש לא משהו יותר מזה. לא מהשירים הגדולים יותר של הלהקה, אלא פשוט שיר קליט וקליל להעביר איתו את הזמן. שיר חמוד, אך לא משהו מיוחד.
מה חשבתם עליו בתחילת הדרך והאם זה השתנה מאז עד היום? בתחילת הדרך ובשמיעות ראשונות מאוד אהבתי אותו אני זוכר. חרשתי עליו תקופה מסויימת וממש התלהבתי אני זוכר גם כשתפסתי את הקליפ שלו בטלוויזיה לפעמים
כל זה כיום השתנה כמובן. השיר לא עמד במבחן הזמן ואני מחבב אותו כיום, אבל ממש לא יותר מדי. מהשירים שבהתחלה מאוד נחמדים, אבל לא יעשו לך את זה גם שנים אחר כך, כי פשוט אין להם את המשהו הזה המיוחד שיעשה אותם שירים ממש טובים.
איזה ציון הייתם נותנים לשיר מ-1 עד 10? אני מתטרף לנועם כאן ומביא לו 6. לא שיר גרוע, אבל גם לא שיר גדול. רגיל וחמוד.
האם אתם חושבים שיש לו מקום ראוי באלבום סטודיו של הלהקה, או שיותר מתאים לו התוספת שניתנה לו בתור שיר חדש בתוך אוסף? לא, אני לא חושב שמגיע לו מקום באלבום סטודיו. הוא בהחלט מתאים (ונשמע ככה) בתור תוספת קטנה באוסף בו הוא נמצא. קליט וקליל, ולא יותר מזה, כמו רוב הלהיטים שנמצאים באוספים כאלה בדרך כלל.

AeroSlash

New member
אני אוהבת אותו ../images/Emo13.gif

מה אתם חושבים על השיר כיום? מאוד אוהבת. | תו| מה חשבתם עליו בתחילת הדרך והאם זה השתנה מאז עד היום? האמת? לא כל כך. זה מהשירים הלא-כל-כך ישנים ורוב השירים החדשים זה מהשירים שלא לוקח לך הרבה זמן להתחבר אליהם. מה שכן מפתיע זה שגם אחרי שמיעות רבות הוא לא נמאס, מה שכן קורה להרבה מהשירים מה-New Shit.
איזה ציון הייתם נותנים לשיר מ-1 עד 10? (כש-1 זה גרוע ו-10 זה יצירת מופת. ותודה לנועם על התוספת ) אמממ 6
האם אתם חושבים שיש לו מקום ראוי באלבום סטודיו של הלהקה, או שיותר מתאים לו התוספת שניתנה לו בתור שיר חדש בתוך אוסף? אממ.. לא סגורה על עצמי כ"כ. אבל נוטה יותר לכיוון של הלהקה, כלומר - אוסף.

AeroFan

New member
עונה

מה אתם חושבים על השיר כיום? שיר נחמד, לא יצירת מופת אבל בהחלט שיר טוב. מה חשבתם עליו בתחילת הדרך והאם זה השתנה מאז עד היום? תמיד חשבתי עליו אותו הדבר וזה מעולם לא השתנה. איזה ציון הייתם נותנים לשיר מ-1 עד 10? (כש-1 זה גרוע ו-10 זה יצירת מופת. ותודה לנועם על התוספת ) 7 האם אתם חושבים שיש לו מקום ראוי באלבום סטודיו של הלהקה, או שיותר מתאים לו התוספת שניתנה לו בתור שיר חדש בתוך אוסף? לדעתי הם עשו בשכל שהם צירפו אותו לאוסף, הוא שיר שהרבה יותר מתאים לאוסף מאשר לסטודיו.

למעלה