WANTED

33נמי

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo70.gif WANTED

מישהו ראה, שמע, יודע לאן דליה שלנו נעלמה?
הפורום לא אותו פורום בלעדיך- חזרי!

chili3

New member
ביקרה אתמול לכמה דקות בצ'אט

וסיפרה שהיא בתהליך גמילה

מיקלול

New member
גם נצלנית. מישהו מוכן להסביר לי מי

זאת גלית מהיחידה? מאיזו יחידה? ולמה היא תמיד צופה מהצד? משת"פית של העירייה? או של העיתונות? נראה לי קשה מאוד תמיד להשקיף מהצד.

chili3

New member
לפני כמה ימים היא דווקא כתבה כמה

מילים בצ'אט

ורדה 1

New member
היא גם היתה במפגש הפורום הראשון ואני מכירה אותה עוד מימים ימימה בזכות חיבתנו המשותפת להדבקת מפיות.

תגובה לא במקום../images/Emo31.gif

"גלית מ היחידה" היא בחורה כמוני כמוך...לא משת"פית ולא בטיח
והיא גם לא צופה מהצד, היא משתתפת בשירשורים כשיש לה מה להגיד. ובגלל שיש לה ראש על הכתפיים יש לה הרבה דיברי טעם לומר
אז להגיד,ועוד "לפני כולם" שהיא "תמיד צופה מהצד" או משתפ"ית של העריה או של העיתונות,זה מאוד לא יפה
מעליב
ואף חוצפני...

מיקלול

New member
צר לי שאת מגיבה כך, כי

גלית פעמיים אמרה לי שהיא רק צופה מהצד, כך שלא התבטאתי באופן שגוי. רציתי באמת לדעת מיהי, כיוון שאני לא נתקלתי בה בשרשורים. אני לא אמרתי שהיא משת"פית, אלא שאלתי אם היא משת"פית ופשוט יכולת לומר לי שלא ועדיין לפרגן לגלית.
גלית, אני מקווה שאת כן לקחת את זה בהומור ואני עדיין אשמח לדעת מי את.

וואו! הכל בגללי?

מיקלול יקירתי, שמי גלית, נעים מאוד.
לא נעלבתי, להיפך. החמיא לי שסקרנתי בצורה שכזו מישהו מהפורום. בפורום עצמו הייתי פעילה הרבה יותר בעבר, היום כמעט ואין לי זמן (לימודים...עבודה...). לצ'אט אני נכנסת מידי פעם. באותו יום כשנפגשנו בצ'אט היו שם כל כך הרבה משתתפים שלא הצלחתי להשחיל מילה. אז העדפתי רק לעקוב אחריכם. אני חדשה בעיר, אז כך שלא מכירה עדיין את העירייה או את העיתונות המקומית. כשאכיר, אשמח לנדב להם מידע חיובי ביותר על המתרחש בפורום. רגועה יותר עכשיו?

d a l i a l

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

אתם נהדרים
כמה שהדאגה שלכם מחממת את הלב
שווה להתנתק מידי פעם בעבור קבלת פנים כזאת... אז נכון מה שאמרו...אני בתהליך גמילה
וגם מאוד מאוד עסוקה. בד"כ בדברים טובים ובשמחות אבל גם בעבודה מתישה ובדאגות שאחרי יום עבודה. אבל אני פה...ומידי פעם נכנסת לומר שלום בצ'אט. ומחכה בקוצר רוח למפגש הבא... ושוב

33נמי

New member
../images/Emo24.gif טוב לראות אותך

על תעלמי לנו בלי הודעה מוקדמת. האמת? נורא דאגתי כי בחדשות אמרו שמורה אחת בשם דליה נפצעה אחרי שהתלמידים שלה חיבלו בכיסא שלה. סוף טוב הכל טוב!

d a l i a l

New member
חחחחחח...../images/Emo6.gif

התלמידים שלי יודעים שלא כדאי להם להתחיל איתי...

yoelth

New member
|רמקוחוץ מזה דליה אף פעם לא מתיישבת

בכיתה, מחשש שהכיסא יהיה....חשמלי!

yoelth

New member
כן. לא רק קסם של איושי "מבלה" במיון

האישה (נורית) נפלה ושברה את היד......בילינו בהדסה הר-הצופים ויצאנו עם גבס במרפק לחודש וחצי......

למעלה