,adam222

../images/Emo11.gif ,adam222

אולי תזרוק לנו איזו עצם?
אנחנו מתגעגעים אליך פה! -כל מי שמצטרף לקריאתי, מתבקש לשרשר עצמו- <מיכלי רגשנית הבוקר>

רמה

מה בכזאת רמה נמצאים היוצאים בשאלה? האמת זה לא חדש לי אבל חשבתי שאתם טורחים איך שהוא להסתיר את זה. אני חדש בפורום ואני מעמיד אותו בפני מבחן אנא אל תאכזבו. אגב התקשרו 057203103 "דעת אמת" אין שם כמעט אנשים בקיצור כל מה שאתם עושים לא הולך

ש חף

New member
בדיוק בכזאת רמה

ומה פתאום להסתיר?? אנחנו בקטע של להראות כמה שיותר את הרמה שלנו. כשיסתיים המבחן-תודיע לנו אם עברנו בבקשה.

ברוריה2

New member
לא מעניינים המבחנים שלך וחוץ מזה

כבר איכזבנו את כל העולם ואישתו אז: GET IN LINE, MAN ואגב רמה, הפיסוקים המופלאים שלך מראים שבאמת אין לנו סיכוי מולך. ברוך הבא!

לומר לא מעניין ולהתעניין זה מעניין

אל מענין אותך מה את כותבת לי? אגב אם כ"כ חששת הריני להודיעך עמדתם במבחן מעל ומעבר למשוער ולמצופה בעניין הפיסוקים, הם קיימים תסתכלי טוב טוב תראי אותם באי נשמה 2

גל נעים

New member
אוי רבינו הקדוש!,מה היינו עושים?...

אנא,מחול לנו על לא עוול בכפינו, כי תינוקות עוללים ופושעים אנו, אנא,רבינו הקדוש,שלח לנו כפרה על חטאינו, אשר במסיח הדעת נפלנו לבור אין מים בו, אנא הקדוש מכולם,אליך נשואות עינינו בתפילה, נשפוך לפניך צקון בכיות, שתמחל ותסלח ותכפר לנו על כל מחשבותינו אשר לא היו בטהרה. אוי רבינו הקדוש, אין כמוך בעולם, אוי רבינו הקדוש, אליך מתפללים כולם, אוי רבינו הקדוש ראוי אתה לככב על אריזת במבה אוי רבינו הקדוש, או שמא לככב על צנצנת עמבה?. אוי רבינו הגדול אליך נסגוד בפאתי ובשערי העיר אוי רבינו הגדול חכמתך פאר והדר להאיר אוי רבינו הקדוש טעויות הכתיב שלך משרות קדושה יתירה אוי רבינו הקדוש אל תחזור לכאן בחזרה!

אוי גל מה היינו עושים בלי

הפנינים המבריקות שלך. אתה רק מוכיח שאת הרעיונות הכי טובים אכן מקבלים בשרותים..

לילית3

New member
מת על רמות

אנחנו רדודים, אנחנו שטחיים, אנחנו פאתטיים ואנחנו גאים בזה. תתחיל להתרגל לזה...

למעלה