תקשיבו אנשים,

b a n a n a2

New member
../images/Emo11.gif תקשיבו אנשים,

תבינו לירז צ'רכי פרשה ל-ב-ד כי היו לה תוכניות יותר חשובות מהאלופה (האלופה בלווי פחחחח) ככה ש"האלופה" האומנם נתנה לה פריצה יותר גדולה ומשמעותית לתודעה אבל בתכלס בלעדיה העונה פשוט ק - ו - ר - ס - ת ובענק תבינו הם רצו שלירז תחזור אבל היא לא וכל סיפור הכסף זה בטח שקר כדי לכסות על האמת ובדוגרי כל אחד ואחד כאן יודע שמבלי למצמץ לירז לוקחת את השנהב ההיא

../images/Emo45.gifחבל שהיא פרשה אבל אין מה לעשות../images/Emo14.gif

ואני כמובן מסכימה עם כל מילה, שנהב הזו לא שווה לחצי מלירז, בלי לירז העונה הזו לא משו, אבל לפחות יש את הדמות של מיטל ואפשר להתנחם בזה...

HILA46

New member
כפרעליה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

לירז עושה לה בצפר

danit1234

New member
אני לא חושבת שעונה קורסת בגלל לירז

אני לא חושבת שהעונה קורסת אבל אם מישהו חושב שכן מה הקשר ללירז? נכון היא שיחקה טוב הייתה לה דמות מעניינת אבל היא עזבה המשיכה הלאה ואני בהחלט נהנתי מהעונה הזאת גם בלעדיה , לא דווקא או משהו פשוט היא לא כ"כ חסרה לי אולי רק בהתחלה אבל לא הרבה יותר מזה. ונכון זה קצת טיפשי שמיטל פתאום חוזרת וכמישהי אחרת אבל גם אם היא הייתה חוזרת כלירז זה היה בכל זאת לא אמין

liaush

New member
זה כ"כ לא יפה! ההפלייה הזו שאתם עושים.

כשראיתי את התוכנית של מה קשור ולירז התארחה היא כבר התחילה לצעוק את זה שהיא לא חוזרת, כולם כבר כ"כ הציקו לה עם זה שאלה הזו , ואני ראיתי בפנים שלה שהיא כבר לא יכולה לסבול את השם הזה ה-א-ל-ו-פ-ה. ותמיד כשהיא מדברת על זה היא מתחילה לצחוק אני לא יודעת מה אתם ראיתים אבל אני ראיתי זילזול מצידה כשהיא דברה עם השלישיה. היא מתייחסת לאלופה כחוויה היא לא רוצה להמשיך כי זה לא מספיק רציני לטעמה. (והיא רוצה לעשות דברים אחרים) מצד שני מגיעה לשם שחקנית! שחקנית טובה! אז במקום לתת לה צ'אנס אתם פשוט פוסלים אותה ועוד לפני שראיתם סצנה אחת??? ולטובת מי?? לטובת מישהי שבחרה לפרוש???. התסריטאים הציעו ללירז לחזור היא זו שלא רצתה ולכן היא הפסידה! אם כבר לירז לא הייתה רוצה לפרוש והתסריטאים היו בוחרים מבין שתיהן בשנהב במקום בלירז אז הייתי מבינה את ההסתגויות והכעס וזה שהייתם פוסלים את שנהב. אבל תבינו שלירז זו שבחרה לפרוש! הייתה לה הזדמנות! אני לא מבינה למה אתם כ"כ לטובתה , "לירז לא שם אז העונה מתפרקת, לירז לא שם אז לא שווה לראות." מה זה השטויות האלה?!?!?! אם ללירז זה באמת היה חשוב מה שאתם חושבים, לירז יודעת כמה אוהבים אותה ומעריצים אותה, ולמרות כל ההערצה הזו שהגיעה אליה דווקא בזכות האלופה! היא העדיפה פשוט להמשיך הלאה אתם יכולים לתווכח איתי על זה, אני יודעת מה שמעתי. שמעתי זילזול! ומישהי שמזלזלת ככה באמת לא מגיע לה שתעריכו אותה בצורה כזו שתפסלו כל שחקנית טובה שתחליף אותה.

HILA46

New member
זלזול?!?

וואי עכשיו באמת את מדברת שטויות.. גמאני ראיתי ת'תכנית וזה שהיא אמרה "וואי איזה רציני זה" זה אומר שהיא מזלזלת באלופה?? וואט?? מה קשורר?? טיפת הומור את יודעת.. היא בנאדם היא לא בובה.! זה כבר מתחיל לחרפןן "למה את לא חוזרת למה את לא חוזרת" דיי חאלסס זלזול?!? היא כלכך שיבחה אותם שם, את כולם ת'צוות תשחקנים פחח עלק מזלזלת באלופה היא נתנה את כל הנשמהה שלה לסדרה הזאת!!1 עלקק לא מגיע לה שתעריכו אותהה אויי אויי בואי תכנסי פורום שלה בתפוז ורק תראי איזה מדהימה היא. וממתי היא חייבת דין וחשבון?!? דיי היא אמרה שהיא מההתחלה לא רצתה להמשיך וזהוו האלופה נגמרה, וזהו זה נשאר מאחוריה נגמרר יש לה עוד פרויקטים ברוך השם ולא פחות טובים, בואי נגיד ככה. ובדיוק כמו שאת טוענת שאנחנו פוסלים את שנהב זה סדיוק מה שאת עושה מפאקינגג ראיון פשוט בטלוויזיה את קובעת שהיא מזלזלת בסדרה?! חחח ביייייייי

liaush

New member
לנשום עמוק חמודה.. עמוק!!

זה מה שראיתי מהראיון שלה במה קשור.. ואני הבן אדם האחרון שאפסול את לירז כי גם אני כמוכם אוהבת אותה!. אמרתי את מה שהבנתי מהראיון הזה

b a n a n a2

New member
זילזול../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מיטל נתנה ל"האלופה" את כל כולה ואת נשמתה
וראו את זה על המסך, ובגדול! חוץ מזה שנהב מוכרת לרוב כאן מהסדרה "ילדות רעות" והיא לא כזאת טובה בתור שחקנית ובקיצור לירז לוקחת אותה בעיניים ע-צ-ו-מ-ו-ת

liaush

New member
אולי..

אמרתי את מה שאני רואה מנקודת המבט שלי אולי אני טועה.. אני יודעת שלירז נתנה את נשמתה רואים את זה... אבל לא מגיע לשנהב הזו שנפסלו אותה עןד לפני שראיתם אותה

I Michal I

New member
תקשיבו טוב כולם,

ליר צ'רכי פרשה וזאת זכותה המלאה היא אחרי עונה שלמה ומתישה הגיע לנקודת מוצא והחליטה שאת עולם הטלנובלות היא מיצאה וזה לא משנה איך ולמה העיקר הוא שההחלטה שלה היא לא להיות יותר חלק מקאסט האלופה וזה לא אומר שום דבר חוץ מזה שפשוט היא הגיעה להחלטה שזהו אין צורך לפסל את המי שמחליפה אותה שנהב צדוק ללא שום צ'אנס זה לא צודק או פייר שנהב הלכה לאודישנים וכן מצאו בה מתאימה לגלם ל30 פרקים את דמותה של מיטל אוגנסיאו (שהיא דמות די חיונית לסדרה) אז נכון יכלו להרוג אותה אבל הם העדיפו שלא ונכון שנהב נכנסת לנעליים גדולות מאוד ואני מכירה את המשחק שלה והיא שחקנית זהב ולכו תדעו אולי היא תפתיע אבל אם תפסלו מראש לא יצא מזה כלום

למעלה