שמעתם ש.....

גלגולה14

New member
../images/Emo11.gifשמעתם ש......./images/Emo11.gif

דנה בלום הודיעה שהיא רוצה לפרוש מ"פירות אסורים".בתגובה,טליה בורשטיין התסריטאית גרמה לה לחזור בה בהחלטתה- ממקורות ידועים נמסר שבין השתיים מתנהל רומן.
שון לב מתחתן בקרוב עם בת זוגתו שירה אלדר.לפי עיתון מעריב,שון הודיע ש"אנחנו מאוד מאושרים ביחד...אני מקווה לחתונה טובה ושאחיה יהיה גאה".
פירות אסורים מתחילה להתדרדר מאוד...בדיוק כפי שמצבה של רננה לוסטיג התסריטאית הקודמת של הטלנובלה הולך ומדרדר(לא מרצון להשמיץ,אך כתבנו מוסר שהבחורה עומדת להתחתן עם הצלם הערבי הידוע רמי מועלם).
דנה בלום ובעלה לעתיד כפיר אונגר הלכו לביקור בספארי בת"א.כשנשאלו מה עשו שם,ענה אהוב ליבה-"דנהל'ה הלכה לבקר את קרובי המשפחה שלה" וכששאלנו מי הם ענה-"אני לא יודע בעצמי כ"כ מי הם..נדמה לי שהם משפחת השימפנזות והדובים".
מנהל ערוץ שוס בני קייזרמן מאשים את השחקנית שלו דנה בלום על פאדיחה שגרמה ב"לייט נייט".מקורות מספרים שהיא הייתה אמורה לשחק זונה אך העלמה סירבה בתוקף-"אני לא מוכנה לגלם תפקיד שאני עושה במציאות".
מפיק "פירות אסורים"-נפתלי אונגר טס לשוויץ על מנת לקבל טיפול בהול.מהרופא שלו נמסר ש"יש לו פיצול אישיות והוא רוצה לקבל טיפול"
לבסוף התגלה לכתבנו שהאישיות השנייה של המפיק מנהלת רומן עם הרופא שלה.מעניין. הישארו איתנו למחר לחידושים נוספים בפינה. ועד אז- אל תשכחו מי מעדכן אותכם

למעלה