שלום

simpel angel

New member
../images/Emo11.gifשלום

אני חדשה ...אז שלום כולם. אני לא מומחית גדולה ברוק,אני מאוד אהבת רוק,רק בשנתיים האחרונות התחלתי לרחוש קצת יותר ידע. הייתי רוצה לדעת קצת יותר על לני קרביץ,אשמח עם תוכלו להמליץ לי אתרים שמדברים עלו. בזמן האחרון הוא נורא מעניין אותי,ואני מרבה לישמוע מוסיקה שלו.כמובן שלא רק אותו גם הרבה אחרים,אבל על חלק אני יודעת,וחלק אני לא רואה צורך לדעת בסך הכל אני אהבת את המוסיקה של האומנים של רוק.

November Rainִ

New member
לני קרביץ...../images/Emo3.gif

איש די שנוא עליי (בלי להעליב) אבל הנה לך כמה אתרים. וגם לא נראה לי שהוא בכלל קשור לאגדות רוק מילא זאת לא אני מחליטה ככה אני חושבת.

simpel angel

New member
אוקיי תודה לך..

אני לא מאשימה אותך,דיי הרבה לא מתים עלו,אבל אני כן,אני כן אהבת את המוסיקה שלו מאוד אפילו. אני לא הולכת לפי הזרם,יש אנשים שהולכים לפי הרוב,הם פשוט סגורים על הלהקות האלה ופוסלים את האחרים מסיבות שנות. למה את לא אהבת אותו? ולמה את חושבת שזה לא קשור להגדת רוק?

ganooov

New member
../images/Emo153.gif. ../images/Emo13.gif

לפני כחצי שנה - כשהייתי פחות יפה, יותר צעיר ובערך אותו טיפש - אני החלטתי שזה יהיה מאוד נחמד שגם לני קרביץ ייחשב אגדת רוק. לצערכם - היום אני יותר יפה, פחות צעיר, ואותו הטיפש. אניוואיי, מי אני שאקבע גורלות... את ההחלטה אני משאיר לגולשים
.

mpljp

New member
ומה עם always on the run?

את עדיין שונאת אותו למרות השיר הזה?

ganooov

New member
לני... ../images/Emo13.gif

אפשר לומר שהוא אחד מהבודדים מבני דורו ששרדו את שנות השמונים-תשעים ועדיין פעילים. אפשר לקרוא עליו קצת במאמר "היהודים הגדולים של הרוק" שנמצא במדור המאמרים. ולא יזיק לחטט בקישורים שנובמבר ריין נתנה.

לני קרביץ הו גאווה לעמנו!

הוא עושה פאנק מצויין, הוא נותן הופעות גדולות, יש לו כמה מהלהיטים האיכותיים של שנות השמונים. האלבומים הראשונים שלו (כל אלה עד "5" ), הם אלבומים מצויינים, עם שירים שהם כבר קלאסיקות, עם מלים מהלב, ועם קצב וגרוב, אוי, איזה קצב וגרוב, כמו שאף- אומן מוצלח אחד לא יודע לתת. הוא פרפורמר נדיר, ההופעות שלו הן משהו אמיתי וטוב. אין ספק שהוא הדרדר לאחרונה, אבל כבודו במקומו מונח.

electricGirl

New member
לני קרביץ איש גדול

וסלחו לי שאני אומרת זאת אבל כמה שחורים אתם מכירים שמנגנים גיטרה חשמלית משולשת ודופקים ריפים מגניבים ואפילו סולואים פה ושם?? חוץ מזה שלראות אותו מקפץ בג´ינס צמוד ורסטות ארוכות(שנגזזו לצערי) תמיד עושות לי טוב

simpel angel

New member
לני קרביץ

אני חושבת שלני הוא אגדת רוק בדיוק כמו שדיפ פרפל, ופינק פלויד (שאגב החביבים אליי ביותר). מה זה בעצם אגדת רוק? אף אחד לא נתן הגדרה מדויקת להגדת רוק, אבל מה שכן הוא היה זמר בעבר, והוא גם עכשוו ויש לו סיפור שחלק מכירים בו,אני בטוחה שבעבר הוא היה "ההגדה"... חוץ מזה מה זה משנה? הפורם הזה מדבר על רוק... ועם הוא בן אדם רע,או הדרדר זה לא חשוב כל כך,המוסיקה שלו חייה וממנה אנחנו נהנים.

electricGirl

New member
חחחחחחח

הוא לא בדיוק אגדת רוק... כי עד כמה שאני יודעת,כמה שהוא נחשב והכל, הוא לא השפיע מי יודע מה על הרבה אמנים.

November Rainִ

New member
טוב אז ככה...../images/Emo1.gif

אני מכירה הרבה שירים של לני קרביץ וכן אני עדיין שונאת אותו בגלל סיבות שגם קשורות למוזיקה שהוא עושה וגם בגלל סיבות שלא כל כך קשורות. גם אני לא ממש יודעת למה.. אבל פיתחתי אליו מין שנאה מוזרה שכזאת, בפעם הראשונה שראיתי את הקליפ של השיר MAMMA SAID של לני ביחד עם סלאש אפילו הצלחתי לשנוא את סלאש לרגע (זה עבר לי כבר) בכל מקרה...למי שאמר שהוא גאווה לעם "שלנו" אז לא ממש כי הוא כנראה די מזלזל ביהדות כי הוא לא היה מקעקע לו צלב על הזרוע אז כנראה לא ממש גוואה... אממממ... יש לי עוד אתרים שלו אם אתם רוצים...

אני אמרתי שהוא גאווה

ובמבינו הרעוע בעולם, כיום, אנחנו צריכים גם את אלה שלא רוצים...

למעלה