שאלה לכולם...

Aerosmith2006

New member
../images/Emo11.gifשאלה לכולם...../images/Emo216.gif

האם יש לכם שיר של אירוסמית' שאתם ממש לא אוהבים? תעשו את ההבחנה בין לא מתחברים ללא אוהבים- אני מתכוונת ממש לא אוהבים ולא מבינים איך הוא קשור ללהקה שאתם אוהבים. שפשוט המילים נראות לכם חסרות משמעות והקצב ממש לא מדבר אליכם.... היש שיר כזה?

AeroFan

New member
אולי

Push Comes To Shove... שהוא באמת אני לא מבין מה הוא קשור... אבל חוצמזה אני לא חושב.

AeroTom

New member
דווקא הוא כיום מהאהובים עלי ביותר

ב-Rock In A Hard Place. הוא מאוד בלוזי וגם יש בו את הקשר הזה לג'ו לאחר שהוא עזב...זה די מעצים את השיר לדעתי, מלבד זה שהוא ממש נחמד ומסיים את האלבום בצורה חביבה. לפחות ככה הוא היום בשבילי.
"YA KNOW I'M TALKIN' 'BOUT YOU WITHOUT A DOUBT I SAID THE MUSIC DOES THE TALKIN' BUT ALL YOU GOT IS TALK ABOUT IT..."​

AeroTom

New member
יש ויש

אף פעם לא אמרתי על אף שיר של הלהקה שאני ממש שונא אותו...אבל בהחלט יש את השירים שאני הרבה פחות אוהב ושלדעתי הם לא מייצגים את מה שזה אירוסמית' בשבילי. אם אני צריך לבחור אני אקח 2: Girls of Summer Riff & Roll הראשון (ביחד עם הוידאו-קליפ הממש ירוד שלו לדעתי) ממש מייצג את ההפך שמה שאירוסמית' היא בשבילי. שיר קליט לקהל הרחב שנמצא באוסף להיטים רק ואין בו כמעט שום דבר במוזיקה וההשפעות האמיתיות של הלהקה. הוא שיר חביב, אבל פשוט לא אירוסמית' בשבילי. אין שום דבר שהוא רוקנ'רול בשיר הזה פשוט. השני הוא מהשיר אולי הכי הזוי של הלהקה וסטיבן כמובן, ומייצג בשבילי את התקופה הכי גרועה של הלהקה. שזו התקופה בלי ג'ו ובראד והלהקה וסטיבן במיוחד ממש במצב גרוע ומתקשים לעשות דברים. סטיבן הזוי לגמרי בשיר הזה. זה קצת משעשע האמת גם אם מסתכלים על זה מכיוון שונה... וכמובן יש לא מעט שירים שפשוט לא עמדו במבחן הזמן אצלי, והם לא עושים לי את זה כיום כמו שעשו פעם. בנוסף לעוד כמה שאף פעם פשוט לא החזקתי מהם.

SaintJohn

New member
אצלי זה בעייתי

אני מאוד מחובר למוזיקה באופן כללי, ואני לא יכול להצביע על אף שיר של אירו שאני ממש לא אוהב. יש רמות חיבור שונות ויש להן תקופות בדיוק כמו לשירים שאני הכי מתחבר אליהם. אז אני יכול רק להגיד שכרגע אני הכי לא מתחבר ל-Won't Let You Down. לדעתי זה שיר מאוד חסר מהרבה בחינות, וקשה לי לאהוב אותו. אני גם חושב ש-Prelude to Joanie זאת רצועה די מיותרת. גם ל-Girls of Summer ול-Sudona Sunrise אין לי יותר מדי סימפטיה. פעם גם לא אהבתי את Nobody's Fault ואת Round and Round, ועכשיו דברים השתנו להם. זה מאוד דינמי אצלי, ואני בטוח שגם אצל אחרים.

בָלבָל

New member
ממממ

לפני שכתבו פה את GOS אז חשבתי רק על hole שמעולם לא התחברתי אליו מוזיקלית. הקליפ דווקא משעשע והמילים נחמדות. אבל הלחן.. לא יודעת.. אני תמיד שומעת אותו בראש שלי במן צווחנות מזייפת שכזו... אבל האמת היא שGOS לוקח..... תכלס זה השיר שגרם לי להתבעס מאירו בתקופה שבה הייתי גם ככה רחוקה באופן כללי ממוזיקה בגלל הצבא וכי ביססתי את דעתי רק על פי הלהיט.. והוא גם זה שגרם לי לקנות את JPP מזוייף...

Aerosmith2006

New member
אני...

לי קשה לומר את זה על GOS לא כי הוא שיר טוב בעיניי.... זה פשוט השיר הראשון ששמעתי של אירוסמית' וזה מעלה בי כל מיניי דברים - אבל אני מסכימה שהוא לא משהו יחסית לשאר השירים.... כשכתבתי בכלל את השאלה לא הצלחתי לחשוב בעצמי על אחד כזה שאני ממש לא אוהבת.... אבל גם אני לא ממש מתה על R&R לא יודעת למה. כשאני מתחילה לשמוע אותו אני מעבירה ישר - אני מתייאשת ממנו דיי מהר. אבל דברים כאלה גם אצלי משתנים - אותו דבר היה קורה לי עם Rag Doll שהיה מעצבן אותי לשמוע אותו מההתחלה עד הסוף. גם Sweet emotion היה ככה. אבל זה השתנה כשנתתי לו הזדמנות פעם אחת...

ErezLahat7

New member
מצטרף לאמבוש שעושים כאן ל-GOS

אני חושב שזה בצדק. אני לא מתעב אותו עד כדי כך.. אבל הוא הכי פחות אהוב עליי. השיר הזה פשוט מסמל המון דברים , אני לא חושב שזה משהו שאירוסמית הם לא, כי תרצו או לא תרצו - אירוסמית היא להקה שיודעת להיות סופר ממוסחרת אם הם רוצים. השיר הזה מסמל ומייצג הכי הרבה מכל השירים דווקא את הפן הזה בלהקה פן אפל , ומשעמם אשר אינו מלהיב אותי במיוחד.

למעלה