רגע של רצינות מישהו שאתם מכירים ויש לכם קשר טוב איתו פגע במישהו אחר שמאוד יקר לכם מה תהיה תגובתכם???
ה המאושרת1 New member 15/6/07 #1 ../images/Emo11.gif רגע של רצינות מישהו שאתם מכירים ויש לכם קשר טוב איתו פגע במישהו אחר שמאוד יקר לכם מה תהיה תגובתכם???
../images/Emo11.gif רגע של רצינות מישהו שאתם מכירים ויש לכם קשר טוב איתו פגע במישהו אחר שמאוד יקר לכם מה תהיה תגובתכם???
מ מקסימית2 New member 15/6/07 #3 אני לא חושבת שהייתי מתערבת יותר מדיי הייתי מידעת את הפוגע שהוא התנהג לא בסדר ומיידעת אותו מה לא היה בסדר אבל מעבר לזה לא הייתי מתערבת שיסתדרו ביניהם.
אני לא חושבת שהייתי מתערבת יותר מדיי הייתי מידעת את הפוגע שהוא התנהג לא בסדר ומיידעת אותו מה לא היה בסדר אבל מעבר לזה לא הייתי מתערבת שיסתדרו ביניהם.
ג גלמור32 New member 15/6/07 #4 מקסימית זה קל להיות יענה אבל כש 2 שאתה מכיר אם יש לך קצת יכולת מ"מ וחכמת חיים ניתן להכנס לברר כמובן צריך לבדוק מה המניע - כי כולם בחזקת חפים מפשע ואם עשו משהוא כנראה שיש צידוק למעשה רק השאלה איזה אור ניתן לשפוך לנושא או כיוון ראיה שונה
מקסימית זה קל להיות יענה אבל כש 2 שאתה מכיר אם יש לך קצת יכולת מ"מ וחכמת חיים ניתן להכנס לברר כמובן צריך לבדוק מה המניע - כי כולם בחזקת חפים מפשע ואם עשו משהוא כנראה שיש צידוק למעשה רק השאלה איזה אור ניתן לשפוך לנושא או כיוון ראיה שונה
ב בטר אנד דיפרנט New member 15/6/07 #5 דעתי ... כמקסימית , כמו שאמרו .. `אל תתעבר בריב לא לך ...` זה הכלל ! ואל `תדאגי` מעבר לדאגותייך ... ובלי אמוציות מיותרות ... בהצלחה
דעתי ... כמקסימית , כמו שאמרו .. `אל תתעבר בריב לא לך ...` זה הכלל ! ואל `תדאגי` מעבר לדאגותייך ... ובלי אמוציות מיותרות ... בהצלחה