עופקורס !

../images/Emo11.gifעופקורס !

כותרת דבילית.. התחשק לי.
אבל... שוף חזרתי לבעיה עם הידיד שלי. לא זה לא נפתר. אני ממש אהובת אותו ואנחנו המון, ועוד כמה ימים יש מסיבה. טוף יש מסיבה גם היום... וגם הייתה אתמול וגם ביום שני... אבל... לא הלכתי למסיבות האלה. וגם הוא לא . ואני לא בטוחה שבכלל הזמינו אותו. אבל עוד כמה ימים יש מסיבה ששנינו הולכים. אמפ... אני אמורה להיות לידו ´בטעות´ כשיש סלואו ? לחכות שהוא יזמין אותי ? להזמין אותו בעצמי? ואם כן אז.. האוווווווווו?
(=האו, באנגלית איך...דוינג דוינג) להשאול אותו אם הוא אוהב אותי ? להמשיך להיפגש איתו ? לדחות אותו ולגרום לו לרוץ אחרי ? ואני לא יכולה להגיד לו את זה מול הפנים. אולי אתם כן, אבל אני לא ! זיהו !! ואולי אני אגיד לו באייציק או במכתב... אבל איך ? באיזה מילים ? אף פעם לא הצעתי למישו חברות. הלפווווווווווווווווווווס !!!!!!!

lighter

New member
תראי...

אני מעדיפה לדבר איתך על זה באיציק...יש לי אותך נכון? נכון? *רצה לבדוק* יופיייי

אורית ! את שינית חתימה!../images/Emo12.gif

הפתעתי אותך נכון ?? די אבל ברצינות... תעזרו לי !

nobodys girl

New member
אוקי..

דבר ראשון דווקא חמודה הכותרת
אוקי.. ממ.. להיות לידו במקרה כשיש סלואו זה באמת רעיון טוב לדעתי.. ואם הוא לא מזמין אותך, אז לשאול כזה "בא לך לרקוד?" כאילו זה הדבר הכי טבעי ופשוט בעולם שאם יש שיר ואתם כבר עומדים אחד ליד השני אז תרקדו... אם תשאלי את זה בגמגום ותפחדי אז הוא עשוי להבין שזה לא ריקוד תמים..
אני לא חושבת שאת צריכה לשאול אותו אם הוא אוהב אותך.. זה דבר שמישהו צריך להגיד כי הוא מרגיש מוכן ולא כי שואלים אותו לדעתי... את יכולה להגיד לו שאת אוהבת אותו ולראות איך הוא יגיב, אבל אל תדחקי אותו לפינה ותביכי אותו בשאלות על הרגשות שלו.. זה יגרום לו להרגיש מותקף איזו שאלה זאת אם להמשיך להיפגש איתו? הוא ידיד שלך ואת אוהבת אותו! בטח שכן.. את הרי נהנית בחברתו וכיף לך איתו.. אז מאיזו סיבה להפסיק? מכתב זה באמת רעיון טוב.. אני לא יכולה להגיד לך באיזה מילים להשתמש כי.. א. אני לא את ב. זה צריך לבוא מהלב ג. אני לא יודעת את כל הסיפור
אבל.. ממש.. אני חושבת שאת צריכה לכתוב לו משהו על זה שאתם ידידים הרבה זמן ושמתישהו הבנת שאת אוהבת אותו ומעוניינת בו יותר מידיד.. ולהציג שאלה מה הוא רוצה לעשות עם הרגשות שלך אם בכלל? או מה הוידוי שלך משנה בקשר שלכם? או איפה את עומדת.. או אם את צריכה לוותר עליו או שיש סיכוי שתהיו ביחד... משהו כזה תמיד עובד אצלי
שיהיה הרבה בהצלחה

טודע !! ../images/Emo13.gif

במיסבה, אני אדאג להיות לידו ב´טעות´. ואם הוא לא יעלה את זה על דעתו, אז אני אני אציע לו. אבל לא הבנתי למה אני לא יכולה לשאול אותו אם הוא אוה אותי..? כי אם הוא היה אוהב אותי אז הוא היה אומר את זה ? אבל יכול להיות שהוא מתבייש. כמוני. כל הזמן אני מגלה עליו עוד ועוד דברים... אנחנו נפגשים כל כמה ימים ללמוד לאיזה מבחן\סתם, ובאחד הימים הראיתי לו תמונות שהייתי ילדה קטנה. הוא אמר שאני ממש חמוטע !!
הוא גם אמר שיש לי קול יפה, ושאל למה אני לא הולכת לשיר איפשהו. אבל לא ניראה לי שהוא התכוון ברצינות. יש דברים שאני טובע בהם. אבל יש כאלה שלאאאא!!!! יש לי קול צפרדעי. הוא אמר שהוא אוהב לראות אותי צחוקת ושיש לי צחוק חמוט. בקשר לקול- יכול להיות שהוא פשוט חיפש להגיד לי משו טוף ? כי זה ממש לא ככה... מה נראה לך ? ו... בינתיים נמשיך להיפגש, לדבר ויאדה יאדה יאדה... טודע על העצות !! אני שמח לקבל עוט !
++...שני+שושו=
...++

nobodys girl

New member
גב´ פלפלת הנכבדת

תארי לך מצב שאתם סתם כזה.. אני יודעת? יושבים מדברים.. צוחקים ופתאום הוא שואל אותך "את אוהבת אותי?" ככה פתאום, בלי הכנה ובלי כלום... כי לפי מה שהבנתי אף פעם לא דיברתם על אפשרות להיות יותר מידידים.. זה פשוט.. לא יראה לך מוזר? לא תחשבי בהתחלה שהוא אולי לא רציני..? זה לא יבהיל אותך שאולי הוא מרגיש כלפיך דברים שאת לא? ובכלל.. לא היית רוצה להגיד לו בפעם הראשונה "כן, אני אוהבת אותך" בזמן שנוח לך.. ברגע המתאים, באווירה, כשיבוא לך באמת? לפי מה שאת מספרת עושה רושם שהוא באמת מנסה להחמיא לך... וזה לא עקרוני אם באמת יש לך קול חמוד או לא.. להחמיא למישהו על הקול שלו, ולהתלהב מתמונות שלו בתור ילד ולהגיד שהוא אוהב לראות אותך צוחקת זה המחמאות הכי שוות.. כי הן הכי באות להחמיא... הרי.. כמה אנשים החמיאו לך על הקול או על החיוך? רק אלה שבאמת באמת רואים את הדברים הקטנים יכולים להודות שהם מעריכים אותם ורק אלה שאוהבים אותנו רואים את הדברים האלה... את לא חושבת?

המפ...../images/Emo187.gif

אני הייתי אומרת לו פשוט כן על כזו שאלה. הייתי מופתעת אבל הייתי ישר אומרת את האמת וסיהו ! בקשר למחמאות... זה באמת המחמאות הכי חמודות שיכולות להיות.
אבל... קשה לי לקבל אותן לפני שאני יודעת שהוא באמת אוהב אותי בתור משו יותר מידידה... אז מה לעשות בינתיים ? וטודע שאת קוראת את הזיבולי שכל שלי, ועוד מגיבה... אין הרבה ´ישרי דרך´ כמוך !
מה השם שלך? ואת יכולה לקרוא לי שני. זה השם שלי...
אני עוט מעט צריכה להתארגנוס.... אני הולכת לבת מצווה של חפרה טופה שלי ! יש לך אייציק? מה המספר? *מתעצלת לבדוק בפרטים שלך.סורע*

nobodys girl

New member
שני,

אני מניחה לעצמי שאת מכירה אותך ואותו יותר טוב ממני.. ואם את חושבת שהוא לא יבהל משאלה כל כך ישירה, גו פור איט אני אדוה ויש איסיקיו- 106968457 וחוצמזה אני נהנית לקרוא ולענות :) תהני לך היום

למעלה