סקארבס

קובי221

New member
../images/Emo11.gifסקארבס../images/Emo11.gif

לא אהבתי בכלל. הסדרה לא הצחיקה אותי בגרוש, למרות שהיא התחילה מהעונה ה-4 אני לא מרגיש הבדל. לדעתי הסדרה ממש זוועתית, כנראה שלא אמשיך לפרק הבא...

אני גם לא אוהבת אותה../images/Emo29.gif

ראיתי כבר כמה פרקים באיזה ערוץ אחר (לא זוכרת איזה) וזו סדרה ממש דפוקה.היא לא מצחיקה,היא משעממת סתם בזבוז זמן לטעמי

TheLost

New member
אני אישית

ממספר הפרקים שראיתי בערוץ 22 היה פשוט מצחיק. אבל אני מעדיף לחכות שיתחיל הכל מההתחלה כדי לראות מסודר.

יש לסידרה סגנון שמלה../images/Emo87.gif

וצריך להבין שהיא לא קומדיה קלאסית כמו 2 גברים וחצי (זבל. חבל שממשיכים לעונה נוספת). סקארבס מתמקדת יותר על הצד האפל של הרפואה. כך שלא צריך לקטול על הפרק הראשון.

תגיד לי,אתה השתגעת?!

שני גברים וחצי זו אחת מהקומדיות הכי טובות של הערוץ!!! זה מצחיק,זה נחמד,כולם יודעים שמה על הפרק הראשון שרואים שצ'רלי הוא חרמן (סורי),אלאן,סתם מוזר וג'ייק עוד יותר,וגם טיפש! והאמא..שלא לדבר עליה! כנראה ראיתי רק פעם אחת וזה לא היה מצחיק או משו כזה,כי שאת אחת מהסדרות הכי טובות

Angelus

New member
תן לזה עוד כמה פרקים ואז תחליט.../images/Emo8.gif

ולא, אני לא אומר את זה כי אני משוחד(
), אני אישית חושב שזה טיפשי להתחיל לשדר סדרה מהעונה ה-4 שלה. אני גם אסביר מדוע - אלה שצופים בסדרה מהעונה ה-1 שלה, או לפחות בסדר הגיוני מסויים - כבר מכירים את הדמויות, את צורת הדיבור שלהם, את היחסים בינהם -- יש להם ממש אופי. לדוגמא, אם היית רואה פרק בחברים, פרק בודד, היית חושב שהוא מצחיק? צריך לדעת שמוניקה היא חולת ניקיון, שלרייצ'ל ורוס היה עבר, שרוס התגרש אלפי פעמים, שג'ואי בעיקר טיפש, שפיבי מוזרה.. מבין את הנקודה שלי? בקיצור, מה שאני מנסה לומר שאתה צריך לתת לזה עוד כמה פרקים, ואני ממליץ בחום להתחיל לצפות בסדרה מהעונה ה-1 שלה. זה יהיה שווה את זה. תסמוך עלי כשאני אומר לך שזאת סדרה פשוט מעולה.

Aviad1987

New member
אני לא מסכים עם ההשוואה

אם הייתי רואה פרק בודד של חברים הוא דווקא כן היה מצחיק אותי (לצורך העניין, למעשה הוא לא היה גורם לי אפילו לגחך כמו רוב הפרקים של הסדרה) כי חברים הוא סיטקום של פאנץ' ליין. הסדרה לא עמוקה מדי, אין לך צורך להכיר את הדמויות מעבר לשמות הפרטיים שלהם וזה חלק ממה שמבדיל, לדעתי בין הסיטקומים הישנים לקומדיות החדשות (והמעולות ברובן) שסקרבס פחות או יותר עומדת בראשן מבחינת כרונולוגית.

Angelus

New member
ואיפה היית מעמיד את "סיינפלד"?

למרות שהסדרה הזאת שנוייה במחלוקת (חלק חושבים שזאת סדרה גאונית, וחלק חושבים שזאת אחת הסדרות המטומטמות שאי פעם יצרו והעלו לשידור) סיטקום ישן או קומדיה חדשה?

Aviad1987

New member
במקום טוב באמצע עם נטיה לעבר

הקומדיות מהדור החדש. היא סיטקום מעולה, אגב. במידה רבה היוותה את הבסיס לכל ההתקדמות של שנתיים-שלוש האחרונות בקומדיה (וזה רק אחרי שהגיעה שעת הכושר עם התפוררות השליטה של הסיטקומים מהדור הישן).

למה ? סדרה חביבה

אני דיי אהבתי, סדרה קלילה ומצחיקה. וזאק בראף (ככה מאייתים את השם משפחה שלו) חתיך. אני בדרך כלל לא מאוהבי הקומדיה, אני אוהבת יותר סדרות דרמה, אבל ממש אהבתי. זו לא תהיה הסדרה האהובה עליי, אבל דיי נחמד להעביר את הזמן מולה.

fifaclub

New member
למה יש בעיה שני גברים וחצי?

הקומדיה הכי מצליחה בארה"ב רק שתדע, ככה עושים קומדיות.. סקראבס זה לא מצחיק בכלל, ראיתי 10 דקות וסגרתי את הטלוויזיה

Aviad1987

New member
אנשים סתם מנסים לקשר בין רייטינג

לאיכות. בכל מקרה כל אחד וטעמו האישי.

fifaclub

New member
מה הקשר?

זה רק הוכחה! ראיתי כבר 2 עונות שלמות וכל פרק יותר מצחיק מהשני.. אתה לא אוהב אני כן זה הכל.

debojam

New member
מה??????????.

אני שומעת טוב זאת אחת הסדרות הכי מצחיקות אין עליה היא במקום הראשון אצלי אחרי שני גברים וחצי מלקולם באמצע ואז יש משפחה בהפרע אבל את האמת כמו להרבה סדרות צריך להיכנס לראש שלהם

Aviad1987

New member
אצלי זה סקרבס, איש משפחה ומשפחה

בהפרעה מקום ראשון (ביחד, מה אני אעשה? יש לי מקום מיוחד בלב לכל אחת מהסדרות האלה). אחר כך כל השאר.

למעלה