|סטו|אייס| באיחור קל, הנה. D:

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| באיחור קל, הנה. D:

כי מרשים לי לפתוח שרשור. ^_______^ החוליה החלשה- שלב שני. העפתם את אנזו, תיארתי לעצמי שזה ייקרה. XD נמשיך. ^^~ יוגי מוטו. יאמי יוגי/אטמו. ג'ואי ווילר/קטסואה ג'ונוצ'י. טריסטן טיילור/הונדה הירוטו. דיוק דוולין/אוטוגי ~שכחתי את שם המשפחה~ סרניטי ווילר/שיזוקה ג'ונוצ'י. סטו קאיבה. מוקובה קאיבה. נואה קאיבה. סלומון מוטו. מקסימיליאן פגסוס. מאליק אישתאר. יאמי מאליק/מאריק. ריו באקורה. באקורה/יאמי באקורה. בנדיט קית'. מאי ולנטיין. דארטז. רפאל. וארון. אמלדה. חג שמח! :]

Hao

New member
אהמ...

יאללה להעיף את משפחת מוטו! קודם את הסבא החולני של יוגי... אח"כ אם רוצים אז גם את יוגיהו(מו) כי הוא הומו מעצבן ונקבה!

Hao

New member
איזה גזען אני יוצא מההודעה הזו...

כאילו קודם להשמיד את הזקנים והחולניים... ואח"כ הומואים ונקבות... אבל זה בסדר,ילדים!

XDD איזה משפחה בראש'ך??../images/Emo12.gif

רק הסבא והדראג קווין ^^ ו..
יוגי יכל להיות קאוואי אבל.. האמינו בלב הקלפים @.@ לא בריא!~

Eriol

New member
לב הקלפים זה טוב!

חברות זה טוב! נאומים של אטמו זה טוב!

Eriol

New member
היה פרק שבו

טיה נלחמה נגד מאי ודיברה על חברות וגרמה לי לבכות מרוב התרגשות.

Eriol

New member
זה רק מוכיח

שהלב הנכון מקבל את דבריה של טיה כמו שראוי לקבל אותם. מאי, שרוב הפרק הייתה דמות שלילית, אמרה בפרק שדבריה של טיה כל כך מרגשים שבא לה להקיא. נראה שאתם כמו מאי.

Cagome chan12

New member
יור וולקאם0.0../images/Emo15.gif

אם זה מה שעושה לך טוב, אז...אז.. אתה גם שיזוקה.

Eriol

New member
את לא מבינה,

זו הייתה מחמאה בגלל הדברים שטיה מדברת עליהם ובגלל זה שיש לה לב טוב ומאיר.

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| הלב שלה,

מאיר לי את הצרות. -_-; למה לעזאזל אתה אוהב כלכך את הטובים והטהורים? הם לא עושים מעשי זימה!

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| ל.. ל.. לשפד?

@_______________@;;;;;;;; באמת לא אמרת את זה. XXXXXXX= ואנחנו לא נסקול [נסקול, לא נשפד, נסקול. אוף, לשפד. ;;] אותו בגלל שהוא בחר להיות עם הטובים, אלא כי הוא אומר דברים מפחידים עליהם. S=

למעלה