נעה!!!! גמני מצטרפת - גמני!!!!!

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif נעה!!!! גמני מצטרפת - גמני!!!!!

סוף סוף הצלחתי להכנס לפורום.... בכל מקרה - גם אני מצטרפת!!!! אני רק צריכה להזהיר אתכם אנשים: הבעיה הכי גדולה שלי עם אמא זה שהיא נון סטופ על המחשב, אז לא יהיה לי יותר מידי זמן להיכנס הנה..... :( אבל בזמן שיהיה לי אני לפחות אוכל להיות פה!.... אז זאת אני - תמר. יאיי!!! *בקול צווחני*.....

flowers girl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בנתיים לפחות לא הרבה אנשים (אולי אף אחד) חוץ ממני לא יענה לך, עד שישימו את הפורום בדף הראשי של הקהילות... בנתיים, אין לי בעיה שתרשמי ושתביאי לפה אנשנושים
אני אנסה לעזור לך בנתיים

DIRRTY

New member
../images/Emo24.gifוואלקם

אותו דבר אני עם אמא שלי גם כן מורידה לי בקאזה מכושפות

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif אמא שלי פעם מחקה לי את הקאזה...

בכלל, אמא שלי..... אני אפילו לא יודעת איך להסביר את זה! היא פשוט.... כל כך.... אמא.... נעה, את זוכרת שנה שעברה בדרמה שעשינו את ה"הצגה" ההיא שאני אמרתי דברים מעצבנים על אמא שלי, את על אבא שלך, אורלי על אחותה, ואיילת על הכלב שלה בולי (*התקף צחוק*....)?...... אז מה שאמרתי שם על אמא שלי זה כלום יחסית למה שקורה במציאות! חוץ מהקטע של המחשב, אחד הדברים הכי מעצבנים זה שכשאני הולכת לסרט, היא חושבת שאני צריכה להתלבש יפה והכל. וזה סתם סרט. זה לא כאילו אני יוצאת למשהו חשוב - כולה אני הולכת עם איילת לסרט מסכן. ואז היא שנה משגעת לי את השכל על שאני אלבש משהו יותר יפה וידה ידה ידה.... בקיצור - מעצבנת!!!!

flowers girl

New member
חחח נו אז זה המקום בשבילך../images/Emo70.gif

איזה כיףףףףף שאת בפורום
זה כזה מזנייף

למעלה