למה? למה? למה?

טליה34

New member
../images/Emo11.gif למה? למה? למה?

הלכתי לקניות לחג.... במהלך הקניות, מתקשרים אליי שהתקבלתי לאיזה מקום עבודה.(הכנתי לי לאופציית חרום...אם לא יהיה משהו אחר)....ואני עדיין לא סגרתי על הדילמה של אתמול......הראש שלי עובד על פול.....מתפוצצת ממחשבות והתלבטויות.... העמסתי הכל לאוטו, האוטו ננעל עם המפתחות+פלאפון+ארנק בפנים. אני חייבת להגיע תוך רבע שעה לבית כי העוזרת שם....צריך לשלם לה...לנעול את הבית.....מה לעשות? התקשרתי לבעלי לעבודה מרוב צחוק נתקע לו כמעט העוף בגרון (הוא היה בדיוק בארוחת צהריים).....הוא "שיחרר" את העוזרת והגיע אליי משועשע לגמרי על הלחץ שהייתי בו, על איך קורה לי כזה דבר ..... שעה חיכיתי....אפילו הסיגריות היו בתוך האוטו....הקיצר שיט אחד גדולללללל הגעתי הביתה....עוד שיחת טלפון ממקום עבודה נוסף......קיבלנו את קו"ח שלך....הם קצת יותר מדיי למה שאנחנו מחפשים אבל את מוכנה לשמוע? "כמובן" אני עונה"......ושוב, תפקיד מקסים, במקום חביב אבל השעות...השעות.....לפחות עד 19:00-20:00 מדי יום......איך אפשר עם שתי ילדות קטנות בבית? זה לא פייר!!!!!! הקיצר.....שיחת ה"ראיון" הופכת לשיחה קולחת וחביבה...ואז היא שואלת אותי....אפשר לשאול אותך משהו אישי? בעלי עוסק ב.....ומחפש עוזרת אישית. מה דעתך? במקום כאן, אולי אצלו? למה? למה הכל חייב להגיע ביחד?

נשית~37

New member
חחחחחח תגידי תודה

יש כאלה שהצרות מגיעות אליהם בשלשות....אצלך הכל טוב
חדר נשואים נשואות גאה בך!!!

nightroll

New member
תגידי לי את רוצה אולי גם

מכות?!!!
תעבירי אליי חלק מהצעות העבודה שאת מקבלת, אני נחנקת תחת האובר...

חחחחחחחחח....

ננעלו לך המפתחות באוטו ??? חחחחחחחח... היית מתקשרת הייתי מסדר לך שיפרצו לך איזה חלון או שניים.. או את כולם...

למעלה