כי בא לי..

RonliG

New member
כנפיים!!!

חח...אבל האמת,אין לי מושג. שלפתי את הדבר הראשון שראיתי

angle sword

New member
התמונה הישנה מהסמן... ../images/Emo3.gif

----------------------------------------------------------------->

eladi88

New member
רונלי מזה הנשק הזה??../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

את סוחרת בנשקים????

שרמהלב

New member
אני

שם- עופר מלכה גיל- 18 מקום מגורים- מזכרת בתיה מוזיקה אהובה- רגגאי, שחורה, ישראלי, לטיני, קלאסי, דאנס.. סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: אבודים, חברים.. מה מרגש אותך במיוחד? הרבה דברים מה משמח אותך במיוחד? חברים, משפחה.. מה מפחיד אותך? לבנון מה מכעיס אותך? לבנון מה השיר האחרון ששמעת? San Fransisco Dreaming מה הייתה התוכנית האחרונה שראית? חדשות תנסה לתאר את עצמך במשפט אחד- לא חושב שאני יכול ותמונה (בשביל המפגש וסתם בשביל שיהיה אפשר לדעת מי מאחורי הכינוי) -

zoharshushan

New member
יואוו מזכרת בתיה? יש לי 2 דודים משם

עופר מותק,למה אתה לא מעלה?:)

eladi88

New member
פוף../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

שם- אלעד גיל- 18 וקצת מקום מגורים- פ"ת מוזיקה אהובה- רוק ישראלי... סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: המומינים...בימבה...הבית של פיסטוק... מה מרגש אותך במיוחד? אמממ סיפורים על דברים שבאים מהלב מה משמח אותך במיוחד? אמממ שאומרים לי מילה טובה מה מפחיד אותך? מוות...ולאו דווקא שלי... מה מכעיס אותך? הרבה דברים...אני יכול להתעצבן בשניה מה השיר האחרון ששמעת? בית הבובות - שיר בעיפרון מה הייתה התוכנית האחרונה שראית? איף מאיפה אני זוכר...לא ראיתי טלוויזיה שבוע תנסה לתאר את עצמך במשפט אחד- תנסו אתם ותמונה (בשביל המפגש וסתם בשביל שיהיה אפשר לדעת מי מאחורי הכינוי) - אין לי כח...רובכם יודעים איך אני נראה...ככה שזה לא משנה

mory89

New member
../images/Emo202.gif

שם- מוריה
גיל- 17 וחצי
מקום מגורים- ראש העין
ביקשתם גם מזל ותאריך לידה.. אז..ו' אדר א' התשמ"ט, או לחילופין... 11.2.89 ואני ספק מזל דלי ספק דגים...
מוזיקה אהובה- יש המון... אבל בקיצור פאנק ורוק..
סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: נמלטים, השיר שלנו [אני בעיקר רואה סרטים, כמעט לא רואה טלווזיה]
מה מרגש אותך במיוחד? יש שירים מסויימים שממש מרגשים אותי.. לראות מישהו בוכה משמחה ואושר או מצער ועצב.. תינוקות, תמימות, אני דיי מתרגשת מדברים אז הרשימה דיי ארוכה..
מה משמח אותך במיוחד? לפעמים אני שמחה מדברים ממש קטנים.. אפילו כשסתם אומרים לי משהו..
מה מפחיד אותך? מוות של אדם קרוב
מה מכעיס אותך? פרנציפים, עצלנות מוגזמת..
מה השיר האחרון ששמעת? אני שומעת כרגע.. שיר פשוט מדהיםם!!
stiend - everything changes
מה הייתה התוכנית האחרונה שראית? לא תוכנית.. סרט! ראיתי 2 בו זמנית בעצם... קוקטיל.. ועוד איזשהו סרט על אישה שהורשעה וקיבלה לשבת בכלא 15 שנים.. ובסוף היא קיבלה חנינה אחרי 4 שנים.. משהו מרגש!!
תנסה לתאר את עצמך במשפט אחד- אין לי מושג איך עושים דבר כזה!!
ותמונה (בשביל המפגש וסתם בשביל שיהיה אפשר לדעת מי מאחורי הכינוי) - ממ.. משהו מלפני כמה ימים... ביומולדת של חבר טוב שלי..=]
יום נפלא שיהיה=]

mory89

New member
חח תודה

אבל הייתי שם מסטולה לגמריי!! אגב, אופיר.. חח מוכר לך זה שקצת יושב לידיי??

הכרות קצרה

שם-אלון גיל-30 מקום מגורים: תל אביב מאחר תמידית לעבודה בבוקר .

למעלה