כי בא לי..

עונה

שם: שני גיל : 14 + תאריך לידה : 24.11.1991 מזל : קשת :] מוזיקה אהובה: רוק ישראלי - בית הבובות =) (= עברי לידר ועוד ...היפ הופ ,ראפ ועוד הרבה סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: מכושפות , בוב ספוג
, יש הרבה . מה מרגש אותך במיוחד? ואיי יש ככ"כ הרבה
מה משמח אותך במיוחד? שדואגים לי ,מצחיקים אותי ועוד ועוד ועוד דברים !@# מה מפחיד אותך?: מוות של אנשים שאני אוהבת מה מכעיס אותך? : במיוחד שמשקרים לי ;( מה השיר האחרון ששמעת? למעני ( זה כ"כ היה צפוויי ) מה הייתה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת לא יצא לי ממש לראות היום ! ואני רוצה לתת
לכל הפורום המקסים הזה

אז...אני

שם- אור גיל- 15 וחצי מקום מגורים- ת"א מוזיקה אהובה- בעיקר רוק סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: שבתות וחגים תמיד ישאר... מה מרגש אותך במיוחד? קשה להחליט מה במיוחד מה משמח אותך במיוחד?כנ"ל מה מפחיד אותך? חושך, מילים קשות מה מכעיס אותך? טיפשות, חוסר צדק, חוסר כחות.. מה השיר האחרון ששמעת?מלך החורף- תנועת המרי מה הייתה התוכנית האחרונה שראית? ערוץ 24 תנסה לתאר את עצמך במשפט אחד- בלתי אפשרי ותמונה (בשביל המפגש וסתם בשביל שיהיה אפשר לדעת מי מאחורי הכינוי) - http://img53.imageshack.us/my.php?image=543at7.jpg התמונה היחידה על המחשב, לא יודעת להעלות, ועם השמלה האדומה..

אני :) ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

שם- שיר
גיל- 18 וקצת
מקום מגורים- באר שבע
מוזיקה אהובה- יש כלכך הרבה שאם אני אתחיל אני לא אסיים.. רוק ישראלי וקצת לועזי בעיקר.. גם שירים פופיים חמודים כאלו למסיבה.. קיצור כל מה שנעים לאוזן חחח אני שומעת הכל מהכל, אבל המועדף זה רוק..
סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: כוכב נולד
, להתחיל מחדש, האלופה, אבודים
, ארתור
, אם יוצא אז חברים\מכושפות במחשב\פליסיטי כל מיני שטויות כאלו..
מה מרגש אותך במיוחד? יותר מדי דברים, אני טיפוס רגיש חח
מה משמח אותך במיוחד? אחי הקטן כפרעליו, אמאבא שלי, בקיצור נו המשפחה המצומצמת חח, ישיבה טובה עם כל החבר'ה, להצליח במשהו, לראות אנשים שאני אוהבת מאושרים, לראות את האושר בעיניים של אמא שלי כשאחי הגדול חוזר מהצבא, להצליל להוציא מנגינה כלשהי מהגיטרה שלי חחח, מוזיקה טובה..
מה מפחיד אותך? מה שבא אחרי המוות, איידס, סרטן, היכולת לאבד את הראיה\שמיעה\דיבור, שלאנשים הקרובים אליי יקרה משהו..
מה מכעיס אותך? אנטיפתיות, צביעות, אגואיסטיות אצל אנשים.. לא יכולההההה לסבול את זה
מה השיר האחרון ששמעת? Panic! at the disco - I Write Sins No Tragedies
מה הייתה התוכנית האחרונה שראית? חדשות. כוסעמק. כל היום רואים את זה פה בבית אני עומדת להשתגע כבר. אה אבל כללי חוץ מחדשו, להתחיל מחדש בטלוויזיה, ופרק של אבודים מהעונה הראשונה במחשב..
תנסה לתאר את עצמך במשפט אחד- מצטערת, לא יכולה חחחח..
ותמונה (בשביל המפגש וסתם בשביל שיהיה אפשר לדעת מי מאחורי הכינוי) - יש בכרטיס אישי שלי.. וסתם לצורך העידכון, מצאתי עבודה, אז אפשר לדבר על זה

יאללה

שם- ליאור
גיל- 19 וחצי
מקום מגורים- כפר סבא
מוזיקה אהובה- אני לא אתחיל למנות אמנים אחרת זה לא יגמר, אבל בגדול: רוק, ישראלי,אירית, גאז', ניו-אייג', מחזות זמר..
סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: בטיפול.זה פשע כמה שהתוכנית הזאת מעולה!!
מה מרגש אותך במיוחד? לראות פתאום אנשים שלא ראיתי שניייייייייייייייייייייייייייייים
מה משמח אותך במיוחד? הרבה דברים..זו שאלה גדולה מישי
מה מפחיד אותך? חרקים
מה מכעיס אותך? אנשים צבועים, אלימות
מה השיר האחרון ששמעת? אי ירוק בים
מה הייתה התוכנית האחרונה שראית? כמה שזה עלוב- האלופה
תנסה לתאר את עצמך במשפט אחד- לא בדיוק משפט- אישיות מרתקת. ותמונה (בשביל המפגש וסתם בשביל שיהיה אפשר לדעת מי מאחורי הכינוי) - אני לא באה למפגש..אבל שיהיה

pishkashit

New member
גם אני חיילת ואני באה ../images/Emo9.gif

אבל למה לא תוכלי להגיע? איפה את משרתת?

בגלילות..

אין סיכוי אני לא לוקחת חופש עד אמצע-סוף אוגוסט אני עמוסה בעבודה ויש לנו ביקורת עוד מעט..
איפה את משרתת?

RonliG

New member
עכשיו אני :)

שם- רונלי גיל- 18 מקום מגורים- רמת-גן סיטי מוזיקה אהובה- כמעט הכל. סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: בקושי רואה. יותר אוהבת סרטים. מה מרגש אותך במיוחד? אנשים טובים מה משמח אותך במיוחד? הדברים הכי פשוטים מה מפחיד אותך? חושך מה מכעיס אותך? שקרים, אנשים רעים מה השיר האחרון ששמעת? בעבודה, לא יודעת מה השם שלו, שיר מקסים! מה הייתה התוכנית האחרונה שראית? עכשיו בטלויזיה, משחק מכור כזה למלחמה. תנסה לתאר את עצמך במשפט אחד- סמיילי. ותמונה (בשביל המפגש וסתם בשביל שיהיה אפשר לדעת מי מאחורי הכינוי) - אנסה להעלות איזה משהו מאולתר..

למעלה