כי בא לי..

רושי2

New member
../images/Emo192.gifאניי

שם- אור
גיל- 16 ומשהו..
מקום מגורים- צורןןן ויאללה בלאגן!!!!
מוזיקה אהובה- אממ..לא יודעת..בעיקרון הכל חוץ ממזרחית..
סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: השיר שלנו (ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה..
) נמלטים, אבודיםםם, האנטומיה של גריי (למרות שמלאאןןן זמן לא ראיתי...
)
מה מרגש אותך במיוחד? שירים..
מה משמח אותך במיוחד? כשיש אימוןןן!! והיום אין אימון..
מה מפחיד אותך? לאבד איכשהו את היכולת שלי להתעמל או לשמוע מוזיקה, ולאבד אנשים קרובים..
מה מכעיס אותך? אנשים צבועייםםם!!!
מה השיר האחרון ששמעת? עכשיו שומעת- ואולי של עברי לידר
מה הייתה התוכנית האחרונה שראית? דרייק וג'וש
תנסה לתאר את עצמך במשפט אחד- אין לי חיים! והחיים שלי זה אקרובטיקה ומוזיקה
ותמונה (בשביל המפגש וסתם בשביל שיהיה אפשר לדעת מי מאחורי הכינוי) - מממ...זה לפני ההופעה ביום העצמאות אז אל תשימו לב לבגד
ואני הגדולה כן שלא יהיו בלבולים!!!
תהנו

Hadardur

New member
היי היי היי אני עונה

שם-הדר גיל- 18 וכמעט 3 חודשים מקום מגורים-אשקלטאון מוזיקה אהובה- האממ... הכל... חוץ ממזרחית.. מצטערת סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: שנות השבעים, הנמלטים, פפרצי חח מה מרגש אותך במיוחד? הרבה דברים מה משמח אותך במיוחד?הרבה דברים מה מפחיד אותך?מוות מה מכעיס אותך?הרבה דברים... אני קריזיונרית מה השיר האחרון ששמעת? HIGH TIDE LOW TIDE... קאבר שעשו ג'ק ג'ונסון ובן הארפר (השיר של בובמארלי) מה הייתה התוכנית האחרונה שראית? אופרה ווינפרי תנסה לתאר את עצמך במשפט אחד-לה לה לה לההההההההההההה לסיכום... התשובות שלי ממש לא מעניינות כי... ככה אללה ביי

mory89

New member
חחח אבל הדר.. עדיין יש לך

פרצוף של מורההההההההההההההההה

Hadardur

New member
חחחחח אז מה שאת אומרת בעצם...

זה שתמיד יהיה לי קשר כלשהו לביצפר הא? שיט ביאסת אותי חח

עונההההההההההההה!

שם : הילה
מקום מגורים : מגדל העמק בעעעעעע
מוזיקה אהובה: בית הבובותתתת איןןןן עלייהם
סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: כוכב נולד מועדון לילה רוקדים עים כוכבים ועוד....
מה מרגש אותך במיוחד? השירים של בית הבובות כמובן והקול המתוק של אמיררר
מה משמח אותך במיוחד? חבר שלי אין עליו...איזה בן אדם מקסים!
מה מפחיד אותך? שום דברררררר
מה מכעיס אותך? ש נוגעים לי בדברים האישיים שלייי
מה השיר האחרון ששמעת? חושב עלייה של עידן יניב חולה על השיר הזה..
מה הייתה התוכנית האחרונה שראית? כוכב נולד 4
תנסה לתאר את עצמך במשפט אחד- אממ ש אני ילדה טובה אוהבת לעזור לכולםםם וזהו
ותמונה (בשביל המפגש וסתם בשביל שיהיה אפשר לדעת מי מאחורי הכינוי) - הינה >>>

אאאני../images/Emo13.gif

שם-
מורן גיל-
מתגלגלת אל ה 19 מקום מגורים-
ת"א מוזיקה אהובה-
רוק. מכל הכיוונים. סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות:
בנות גילמור, OC, מגרש ביתי, על טבעי ו..... השיר שלנו (מסמיקה בשקט) מה מרגש אותך במיוחד?
יש שירים שיכולים לגרום לי לבכות מה משמח אותך במיוחד?
לראות אנשים מחייכים ברחוב או סתם ככה לשמוע שיר שאני אוהבת מה מפחיד אותך?
להיות לבד מה מכעיס אותך?
אנשים טפשים מה השיר האחרון ששמעת?
שנינו שווים - אביב גפן מה הייתה התוכנית האחרונה שראית?
לא זוכרת תנסה לתאר את עצמך במשפט אחד-
קשה מדיי ותמונה (בשביל המפגש וסתם בשביל שיהיה אפשר לדעת מי מאחורי הכינוי) -
אין לי תמונות
מוות למחשבים שמתים

שמת לב שכבר שבועיים שאין פרק בשבת?

מעדיפים לשים דוסון קריק ולא גילמור! זונות!!! (לא מתלוננת על החדשות אלא על הבחירה המפגרת שלהם לשדר תכנית בפעם ה 10000 במקום פרקים חדשים בסדרה אחרת)

Japoneza

New member
אממ..לא רואה טלויזיה בשבת../images/Emo110.gif

אז אני לא יודעת
אבל אני משתדלת לראות בכל יום.. פשוט סדרה מעולה! אבל גם דוסון קריק נחמד..

Lee Roni

New member
אני

שם: לירון גיל: 16 מקום מגורים: שדרות מוזיקה אהובה: בעיקר רוק וקצת לטיני סדרת טלויזיה/תוכניות אהובות: חברים :)) מה מרגש אותך במיוחד? לראות פתאום מישו שלא ראיתי הרבה זמן אנשים מתחבקים מה משמח אותך במיוחד? להיות בסביבת אנשים שאני אוהבת :) מה מפחיד אותך במיוחד? המממ יש כמה דברים... עזבו עכשיו. לא בא לי. מה מכעיס אותך? שקרנים מרגיזים שעושים דווקא אנשים שמחפשים לריב ולסכסך מה השיר האחרון ששמעת? Juanes - Luna מה הייתה התכנית האחרונה שראית? חדשות :S תנסה לתאר את עצמך במשפט אחד- אין לי זמן לזה ותמונה-

אתם חמודים!../images/Emo3.gif../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

שם- שיר גיל- 15 וחצי רשמי! מקום מגורים- הרצליה מוזיקה אהובה- רוק, רוק ישראלי, גראנג', בריטרוק סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: איש משפחה.. הסדרה הכי קורעת
מה מרגש אותך במיוחד? הופעות מחול מה משמח אותך במיוחד? לדעת שמישהו חושב עלי ואכפת לו ממני:] מה מפחיד אותך? להיות לבד (ולא במובן של להישאר לבד בבית) מה מכעיס אותך? צביעות וקנאה בעיקר מה השיר האחרון ששמעת? השיר פתיחה של בובספוג! מה הייתה התוכנית האחרונה שראית? בובספוג תנסה לתאר את עצמך במשפט אחד- שיר- ילדה שתמשיך לנסות לתאר את עצמה במשפט אחד ולעולם לא תגיע להחלטה.
ותמונה (בשביל המפגש וסתם בשביל שיהיה אפשר לדעת מי מאחורי הכינוי) - אני בלפטופ! אין פה תמונות שלי לצערי. אבל אני לא מפחידה! אזז אז אז יהיה פסדר תבואו למפגש!!

hagarshtar

New member
עונהננה../images/Emo118.gif

שם-הגרי גיל-13 מקום מגורים-רעננה מוזיקה אהובה-הכלל חוץ ממזרחית סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות:יש פולל מה מרגש אותך במיוחד?אהבה מה משמח אותך במיוחד?מישהו שגואד לי מה מפחיד אותך?לאבד את חוש שמיעה,ולאס מישוה חשוב מה מכעיס אותך?אנשים מעצבים מה השיר האחרון ששמעת?את אמרת לי לכתוב עליך שיר מה הייתה התוכנית האחרונה שראית?ואוו לא ראיתי איתם טלוויזיה אז אני לא זוכרת תנסה לתאר את עצמך במשפט אחד-כוסית עללל חח סתם נראה לכם. אי אפשר משפט אחד רוצים תמונה? כן כן כן טוב שניה. תמונה גרועההההה

זiהרים

New member
...

שם- זוהר גיל- עוד חודש 17 מקום מגורים- בבית מוזיקה אהובה- עברי לידר, בית הבובות, התבלינים, הדג נחש. פחות או יותר סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: האלופה :] מה מרגש אותך במיוחד? המממפ.. שירים מסויימים מה משמח אותך במיוחד? משמח באיזה מובן? מה מפחיד אותך? נהיה באנליים- מוות מה מכעיס אותך? אנערף מה השיר האחרון ששמעת? דמיונית של מורן גמליאל מה הייתה התוכנית האחרונה שראית? חדשות? :S תנסה לתאר את עצמך במשפט אחד- "אין לי כוח לתאר את עצמי במשפט אחד" (נחשב משפט?) ותמונה (בשביל המפגש וסתם בשביל שיהיה אפשר לדעת מי מאחורי הכינוי) - זובי :)

למעלה