כי בא לי..

pishkashit

New member
../images/Emo11.gif כי בא לי..

טוב אז כמו ששדונית טאזמני אמרה, אני כבר לא מזהה כינויים... אני מכירה רק את מי שהיה איתי מההתחלה התחלה.. מהקומונה, לפתיחת הפורום, ועד שהתגייסתי פחות או יותר... אז בשבילי, וגם בשבילכם או בשביל החדשים מבינכם (כי גם אני מרגישה סוג של חדשה) בואו נעשה "שאלון" היכרות חדש שכזה... סתם באופן כללי שאני אדע מי מאחורי הכינוי.
שם-
גיל-
מקום מגורים-
מוזיקה אהובה-
סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות:
מה מרגש אותך במיוחד?
מה משמח אותך במיוחד?
מה מפחיד אותך?
מה מכעיס אותך?
מה השיר האחרון ששמעת?
מה הייתה התוכנית האחרונה שראית?
תנסה לתאר את עצמך במשפט אחד-
ותמונה (בשביל המפגש וסתם בשביל שיהיה אפשר לדעת מי מאחורי הכינוי) -
לירון. חיילת במיל' P: (בתקווה שהמחשב האזרחי בקריה יחזיק מעמד)

pishkashit

New member
יאלה נו..

שם- לירון
גיל- 19
מקום מגורים- ראשון לציון
מוזיקה אהובה- -בית הבובות -סינרגיה -מטרופולין -אפרת גוש -יוני בלוך -התבלינים -שילה פרבר -אביב גפן -דניאל סלומון -היהודים -עברי לידר -שרון הולצמן -איריס פרחי ובעיקר רוק ישראלי... מחו"ל אני אוהבת את אנוק, רדיוהד, דה קולינג, 3 דורס דאון, לייפהאוס, ועוד המון שכרגע לא עולים לי ונמצאים במחשב בבית.
סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: CSI!! ,אבודים, מכושפות, חברים, מופע שנות ה-70, האלופה LOL , בובספוג!! LOL 2
מה מרגש אותך במיוחד? בעיקר דברים קטנים כאלה שמביעים המון, או חברים שעושים משהו בשבילי.
מה משמח אותך במיוחד? מה שמרגש. וימי הולדת, חיוכים של אנשים אהובים.
מה מפחיד אותך? מוות של אנשים שחשובים לי, הרבה יותר מפחיד אותי מהמוות שלי למשל.
מה מכעיס אותך? צביעות, אדישות,איחורים/הברזות, חוסר הבנה במכוון.. וכל מיני תכונות כאלה.
מה השיר האחרון ששמעת? מלחיץ- התבלינים
מה הייתה התוכנית האחרונה שראית? CSI מיאמי וניו יורק, הפרק הכפול. פרק מצוין.
תנסה לתאר את עצמך במשפט אחד- כמה מילים שאין בינהן קשר- מאוד עייפה, מיואשת,טיפה משועממת ומאושרת+
ותמונה (בשביל המפגש וסתם בשביל שיהיה אפשר לדעת מי מאחורי הכינוי) - אה רגע.

יוווווווו אני מקווה שסהר לא יראה

איך לירוני פשוט "חטפה" לו את הצפרדע.. לירוני,, צעד נורא שגוי אחותי!!! תחליפי מהר למשו אחר..

אוווווווווווווווווווו ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo105.gif

מזל שהיה סהר בכותרת אחרת לא הייתי נכנס... מזה אמור להביע

עונה ראשונה טרי טרי על הבוקר!

לירוני יקירתי, יש לציין, אחלה שאלון מאמי!! אבל שכחת מזל.. ותאריך מומו
לדת!! שזה נורא חשוב את לא חושבת?! חבר'ה תוסיפו!! מזל, תאריך מומולדת!! סבבה?
שם
מאיה, מאיוש, מאי, מטורללת גם ניכנס לקטגוריה!!
מזל
עקרב נוטה לקשת
תאריך יום הולדת
ה8 ל11 או ו' חשוון..
מקום מגורים
ראש העין סיטי (עזבו, עזבו תנו לי לחיות באשליות.. פשוט אין לי כוח להכנס לדיכאון מה"חור" הזה חח)
מוזיקה אהובה
ואייייי זו שאלה כייפית!!
רוק ישראלי בעיקר אני אפרט "קצת" מימה שאני שומעת בד"כ ברשותכם : משינה, היהודים, אביב גפן, עברי לידר, סינרגיה, בית הבובות, מטרופולין. רוק עולמי:גון בון גובי, גרין דיי, סימפל פלאן, בלינק, פינק פלויד, רד הוט צילי פפרס,רולינג סטונס (אבנים מתגלגלות), ועוד המווווון... כמעט מכל חלקה טופה!! ובכלליות לועזי: גה רול, פאט ג'ו, ליל קים, באסטה ריימס, לודה כריס, מיסי אליוט ועוד רבים וטופים.. ולתמצית השאלה (אופסיייי) רוק ישראלי, רוק לועזי, (צרפתיםם שולטים!!) ראפ, היפ הופ, R&B , והראל מויאל שהוא קטגוריה בפני עצמו..חחח
סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות
חברים, אופרה, נמלטים, אבודים, סיינפלד, המומינים (WTF?), פליסיטי, וכל מיני חארטות..
מה מרגש אותך במיוחד
רגישות של אנשים לסביבה ולאנשים, מתיקות של ילדים
, שיר יכול לגרום לי לבכות ויותר מיזה..|וידוי|
מה משמח אותך במיוחד
שהאחר מבסוט מעצמו ומההשגים שלו זה יעשה אותי מאושרת!
מה מפחיד אותך
מוות..
עדיין קשה לי לעכל את מהלך החיים שלנו כמה שהוא מהיר..
מה מכעיס אותך
אנשים שמאלנים
מה השיר האחרון ששמעת
האחרון?! אני עכשיו שומעת "מכה אפורה" של מוניקה סקס..
מה הייתה התוכנית האחרונה שראית
נמלטים.. סידרה מדהימההההה!!
תנסה לתאר את עצמך במשפט אחד
"מנסה להיות בן אדם טוף לעזור ולתמוך לאנשים הסובבים אותי ובכלל, לא מושלמת אבל משתדלת תמיד ליותר! וכמובן להיות אישה טובה, אמא טובה" ואממ..עזבו יש פה קטינים להמשך המשפט..
ותמונה (בשביל המפגש וסתם בשביל שיהיה אפשר לדעת מי מאחורי הכינוי)
נואו צאנס שאני מפרסמת פה בכלליות .. סורי.. אם יש פה למישו בעיה שיפנמה אליי במסר,איי סי, מסנגר,, ואט אבוור!! אחלה תחילתו של שבוע מדהים שיהיה לנוווו רק בשורות טובות ושקט ורגיעון..אמן!

חעחע אהבתי

אבל קודם תהי איתי בקשר באיי סי או מסנגר ולא תהיה לי בעיה להראות לי מי אני אבל להעלות לפה? לפורום זה? אין צאנס.. ביישנית מידי בשביל זה..חחח

יאפ זאת אני בתימצות!!

נשואה בת 19 וחצי נשואה מיזה כבר שנתיים (עוד מעט חוגגת יום נישואין קולולולול) ואני לא מסתלבטת אחותי, הלוואי ויכולתי!! אבל החיים מפתיעים לפעמים יותר מימה שאת יכולה לדמיין.... לא נורא אם עדיין לא עיקלת אני פנויה במסרים , מסנגר, איי סי ווט אוובר!! חח לילה טוף אחותי..

Japoneza

New member
אממ..אני:../images/Emo110.gif

שם-עומר גיל-15 מקום מגורים-שדה יעקב מוזיקה אהובה-רוק- ישראלי ובכלל, טיפה מטאל, מוזיקה ברזילאית, פאנק.. סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות:אהובות? המומינים! נמלטים, השרדות לעונותיה, ולהשיר שלנו אני מכורה- אבל זה עצוב, וזה בכלל לא אהוב!:( מה מרגש אותך במיוחד?אנשים טובים באמת. שאנשים מגלים על עצמם דברים ממש כואבים.. מה משמח אותך במיוחד?להרגיש טוב עם עצמי, שהמצב טוב, לראות אנשים אחרים שמחים. מה מפחיד אותך?מאיה. סתם לא..חושך, ללכת אל הלא נודע. מה מכעיס אותך?שקרנים, התחנפויות, מפונקים, אלימות. מה השיר האחרון ששמעת?אני לא זוכרת
..אבל משו של הרד הוט צ'ילי פפרץ מה הייתה התוכנית האחרונה שראית?נמלטים תנסה לתאר את עצמך במשפט אחד-קשה מידי. (להחליט על משפט..לא אני) ותמונה (בשביל המפגש וסתם בשביל שיהיה אפשר לדעת מי מאחורי הכינוי) -

NaaMuna

New member
יוואאא..את ממשששש מזכירה מישי שאני

מכירה..
ממשששששששששש..

Japoneza

New member
איך קוראים לה?../images/Emo110.gif

לכי תדעי..אולי היא איזו בת דודה אובדת שלי

Japoneza

New member
לא נשמע מוכר במיוחד../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

אבל נו, אני אקבל את זה בתור מחמאה

חרישששש פתחתם עלי.. נימאס!

אבל כמו שואמרים המפורסמים המדוברים :" שיכתבו בעיתונים ובצהובונים מה שהם רוצים העיקר שאני עדיין בכותרות .."חחחח אז, לא איכפת לייייייי!!

למעלה