יאיר שלום

נדנדה

New member
../images/Emo11.gif יאיר שלום

יאיר האם העצבות הזו נובעת ממני או שיש משהו בכוכבים?

זה תמיד הכוכבים - אף פעם לא אנחנו..

סת-ם. ימים לא קלים : השמש מול אורנוס עושה חשק לעזוב הכל וללכת לאיבוד, דמעות פתאומיות ובלתי מוסברות (קרה אפילו לי קודם, בסרט של קלינט איסטווד שראיתי בחטף) ועוד ועוד.. ואולי זה זמן טוב להזכר ברגשות הענוגים האלה, בעיקר כשונוס במזל סרטן, מפעילה את הבלוטות האלה להנאתה.. זה הזמן לסרט רומנטי של פעם, לארוחה זוגית עם נרות, וחיבוק אמיתי..

נדנדה

New member
יאיר

כמה טוב שאתה מקשיב, ישלי שאלה נוספת אחותי התארחה אצלי, עם 4ילדיה המקסימים,הם לא נתנו לה ולנו מנוח ובמשך כל הלילה "האורות דלקו אצלינו" יותר מפעם אחת הייתה לי הרגשה שהיא מטביעה את עצמה בתפקיד האמא-ובכך מנסה למנוע את הדיאלוג בינינו שלצערי הרב ממש נהיה גרוע עם נישואיה... ניסיתי להתקרב וגם היא אבל נדמה לי ששתינו לא מסוגלות לדבר האחת בשפת השניה וזה מאד כואב לנו- היא אמרה בסוף הביקור שאני מבקרת אותה כל הזמן והיא מצידה בולעת ומנסה לא להגיע איתי לעימות,אמרתי לה שאני מבקשת שתעיר לי מתי שהיא מרגישה זאת על מנת שאוכל לתקן זאת כי אני ממש לא מתכוונת לפגוע בה -אני מניחה שהיא לוקחת את הדברים,והעצות שלי כביקורת, כי תמיד ,ניסיתי להגן ולעזור לה ועכשיו אינה רוצה בזה יותר, מיותר להגיד שאני גם משתדלת כל הזמן להזהר בדברי אבל זה לא עוזר, אחותי ילידת 24.4.67ואני 12.10.62, מה דעתך? ביי

נדנדה

New member
../images/Emo22.gif רומנטיקה? ../images/Emo23.gif

מתאים לי אבל לא בא לי לבקש לארגן וכ"ו וזה כנראה לא יבוא מעצמו....
אפרופו התחלתי לעשות דברים אפילו הצלחתי להביא את עצמי ללישכת התעסוקה ..... !!!!!!and i must say it is a place that needs improvments מגיע לנו לאזרחים, שרות!!!!ואינפורמציה והעיקר בכבוד ובנימוס ולא רק מתי שחס וחלילה קורה אסון אלא ביום יום מגיע לנו וגם לפקידים, שישררו במוסדות המדינה אווירה של שרות אדיב באמת, סלח לי יאיר אבל אני פשוט לא מסוגלת לסבול את הקוצים של הצבר אפילו שהפרי הוא גן עדן. ואני לא יכולה לסבול את הנהגים והנהגות הארוגנטיים האלה...ואפילו אם לא גרמו לתאונה הרי הם גרמו לאוירה עויינת ומלחיצה בכבישים (אני אישית איבדתי אח בצורה זו),בקיצור ארוך מאד..... לא קבלתי עדיין שום תשובה על הפקסים ששלחתי נאדה! וגם הייתי רוצה לשאול אותך לאיזה כוון כדאי ללכת???? .... somewhere over the rainbow בקיצור אני מתפללת שנבין אחד את השני ואני מתגעגעת לאווירה היפה שהיתה פה פעם.......

נדנדה מחפשת הרמוניה

אבל הרמוניה קשה למצוא בעולם המאזנאי, וכל דבר עלול לגרום לכעס.. אז במקום להיות הנסיכה עם העדשה, נסי להיות עדשה שמחפשת את הנסיכה הפנימית, כדי לגרום לה אושר. ולגבי לאן ללכת - מה האפשרויות ? מה בדיוק את רוצה לעשות, ומה התכניות ? אי אפשר לתת כוון כללי, ואני - כמו שכבר הבנת - אוהב לעזור לאלה שעוזרים אפילו קצת לעצמם. אז תני כיוונים - ונחליט. ולגבי אחותך - אולי באמת יש שם ביקורת סמויה ? וגם אם לא, לאחותך יש ממילא ביקורת על עצמה, אז אולי היא אפילו מדמיינת שהיא שומעת אותה ממך. אבל אולי זה באמת הזמן לפגוש את אחותך כעסקת חבילה, עם הילדים והקיטורים והכל, ולקבל אותה כמות שהיא ? את יכולה ? שווה לנסות, כי אז אולי גם היא תקבל אותך כמו שאת, ותרויחו שתי אחיות נפלאות.. שווה לנסות.

נדנדה

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo45.gif יאיר זה קסם

יאיר היקר! אני קצת ממהרת ,אבל לפני זה אני מוכרחה לשתף אותך במה שקרה לי הבוקר! דבר ראשון כמובן קראתי את תשובתך,ובמיוחד לעובדה שאולי אני ביקורתית כלפי אחותי.....בכל מקרה אם כן או לא זהו מחסום שעומד בפנינו, בקיצור היא התקשרה אלי הבוקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואמרה שהיא כל הזמן חשבה על מה שאמרתי לה ויש לה מה לו מר לי על זה..... והיא אמרה ואמרה ואמרה ............ זה לא היה קל לשמוע אבל שמעתי והמחשבה הקודמת מנחה אותי.....
ואחרי כל זה הצלחנו סוף סוף לתקשר אחרי שמונה שנים................ זאת הייתה הקלה גדולה לשתינו
ואני חושבת שמה שקרה זה או שהיא נמצאת בפורום או שאתה קוסם בכל מקרה זה נס ואני אומרת לך ולקב"ה ולאחותי תודה

כשפותחים את הלב - זה הקסם הגדול

שאין שני לו.. החלטתן לותר קצת על האגו, וזכיתן באחיות נפלאות. עכשיו חשוב רק לשמור על הגחלת הזו, ולהזכר בכל פעם איך היה אז, כשעוד לא דיברתן מהלב.. ואני ? סתם עובר אורח שהציץ בחלון, וחייך לעצמו..

נדנדה

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

עובר אורח יקר תודה, והמשך טיול נעים בדרכך

למעלה