זה מתקרב...

AeroTom

New member
../images/Emo11.gif זה מתקרב...../images/Emo202.gif

*מנגינה דרמתית ומותחת* כולם ציפו לזה... כולם התגעגעו... ועכשיו...זה חוזר! ב-12 במרץ 2007 זה מגיע
הקמבאק של השנה! ביום שני הקרוב All hell will break loose! כל מה שחשבתם שלא יכול לקרות...עומד לקרות! כל מה שחשבתם שכבר ראיתם בעבר...הולך להשתנות. הביקורות משבחות: "טוב יותר מכל סרט המשך שראיתי" - מנהל פורום "סרטים וקולנוע" בתפוז. "מיד זיהיתי שזה להיט" - "מנהל פורום "זיהוי סרטים" בתפוז. "טוב יותר אפילו מזפלין 2" - מומחה פורום "לד זפלין" בתפוז. "You may rely on it" - ראלף. חברת CCI בשיתוף עם T&R מציגות: האירוע המצופה שה-New York Times הגדיר בתור - "A quiz worth to live for" פורום אחד, מנצח אחד, אירוע אחד! ביום שני ה-12 במרץ בשעה 21:00 בערב זה כבר כאן. הכינו את עצמכם... אירוע בהפקתו של חבר פורום אדום - חידון התמונות - The Return
מגיע יום שני הקרוב, ה-12 במרץ, שעה 21:00, בפורום 923. Directed by AeroTom Produced by Ralph Rated-R for strong drama, massive tension & a very gifted-gay-genius Eight-Ball

AeroTom

New member
בהחלט, לא לנשמות חלשות...

המתח והדרמה...זה לא לגיל הרך. יעידו משתתפי החידונים הגדולים בעבר

AeroSlash

New member
וואי...

אני זוכרת שקרה פעם שזכיתי באחד כזה
|נוסטלגיה|

AeroTom

New member
בעצם היה עוד אחד גדול אחריהם

בספטמבר 2005...אז שנה וחצי עברה...תזכורות לקראת הקמבאק מחר יגיעו ממש בקרוב.

AeroTom

New member
../images/Emo63.gif החידונים: ההיסטוריה עד כה../images/Emo70.gif

24 שעות לפני החזרה הגדולה של החידון הגדול, בואו נחזור קצת אחורה וניזכר בתקציר הפרקים עד כה:
הכל התחיל ערב אחד בסוף חודש פברואר 2005: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=923&msgid=48343928&archive=1 חידון הוידאו-קליפים הגדול עלה בהפתעה בפורום, עם 28 שאלות שחברי הפורום לא ציפו להן. לחידון לא היה זוכה מכיוון שהוא נעשה ללא התראה מוקדמת ותיפקד כשעשוע מפתיע בלבד.
3 חודשים לאחר מכן זה כבר היה מתוכנן מראש. חידון תמונות ענקי שיעלה בתכנון ויגרום עוד שעשועים ודרמה לגולשים. בזמן נסיון לקבוע תאריך לחידון הגדול נתקלו מעט קשיים...לכן הגיע פיתרון מפתיע - במקום חידון אחד, יעלו בפורום 2 חידונים גדולים בהפרש של יומיים ביניהם. משהו כמו Physical Graffiti של לד זפלין...אם יש הרבה חומר, אז למה לא לפצל אותו ל-2 אלבומים?
ב-24 במאי עלה חידון התמונות הגדול הראשון: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=923&msgid=53442910&archive=1 25 שאלות היו בו והזוכה הגדולה הייתה - אלה. יומיים לאחר מכן, ב-26 במאי, על החלק השני חידון התמונות הגדול: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=923&msgid=53579664&archive=1 30 שאלות היו בו והזוכה הגדולה הייתה הפעם - ענבל.
ב-1 בספטמבר באותה השנה הגיע עוד חידון ענק, החידון הגדול של סיום החופש: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=923&msgid=60621158&archive=1 לחידון היו 35 שאלות שהתחלקו לקטגוריות שונות והזוכה הפעם היה מנהל הפורום - נועם. ועכשיו, בשנת 2007, שנה וחצי אחרי החידון הגדול האחרון, אנחנו עומדים בפני הקמבאק הגדול של חידון התמונות הגדול החדש. זה יהיה החידון עם מספר השאלות הרב ביותר בינתיים ואלו לא יהיו תמונות של זיהוי קליפים או שאלות על הלהקה, אלה תמונות שצריך לזהות בתוכן שירים...כל הפרטים יגיעו מחר עוד לפני שהחידון יתחיל. איך המשחק ילך הפעם? מי ישתתף? מי יילחץ? מי יפתיע ומי יהיה הזוכה הפעם? כל התשובות לא רחוקות מאיתנו. עוד קצת פחות מ-24 שעות זה קורה. כהמשך המסורת כל ההוראות, החוקים וההסברים יגיעו עוד לפני שעת התחלת החידון (21:00) , אז Stay Tuned...

בָלבָל

New member
זכרונות משעשעים! תודה

בטח השנה לא אהיה משו... יש לי הרגשה שיהיה קשה במיוחד

Aerosmith2006

New member
זה היה ביום-הולדת שלי ../images/Emo13.gif 27.2

ולחשוב שאני חגגתי לי יום הולדת וזה מה שאתם עשיתם! יאללה אני מוכנה למשחק הזה!

בָלבָל

New member
אני מסוקרנת איזה תמונות יהיו

האמת שיש לי ניחוש... משהו שעלה לי לראש כרעיון לחידון תמונות אחרי שתומר אמר שהוא עושה חידון. משעשע אם זה יהיה זה...

AeroTom

New member
זה הולך להיות דומה למשהו שנועם

עשה פעם במפגש פורום...שמות של שירים שמסתתרים בתמונות. כל הפרטים וההסברים יגיעו עוד לפני תחילת החידון. מה שכן, זה יהיה החידון עם מספר השאלות הרב ביותר בינתיים בהיסטוריית החידונים שהעלתי. רק עוד שעות ספורות נשארו...

בָלבָל

New member
ואללה אז זה לא מה שחשבתי

אז אולי אני אעשה את הרעיון שלי מתישהו :) מגניב שיהיה ארוך. אני בטח אהיה ממש גרועה אני לא טובה ברמזים כאלה

AeroTom

New member
מה היה הרעיון שלך שחשבת?

או שאת רוצה לשמור את זה לעצמך כי תעלי את זה בעצמך בעתיד?
ואל תגידי ככה. לא עשיתי משהו בכוונה קשה...חיפשתי את הכיוון היותר חכם\משעשע\נחמד. שיהיה כיף לפתור או קצת לחשוב על זה במקרים מסויימים. לכל אחד יהיו בטח דברים קלים ודברים קשים יותר שם, אבל זה כל הכיף, שלכל אחד כיוון מחשה קצת שונה לפעמים. אם ישתתפו באמת כל מי שאמר ויבואו אולי עוד, אז באמת יהיה סבבה.

למעלה