התפקדות

riktal

New member
מתפקדת ../images/Emo9.gif

שם רויטל גיל 33 מקום מגורים קרית מוצקין עיסוק קלדנית בית משפט סיכום הקיץ במילה אחת - מגניב! חווית הקיץ הכי טובה שהיתה לי - הפגישה עם ג'יימס
סם או דין או קסטיאל - דין ג'נסן או ג'ארד או מישה - ברור שג'נסן העונה הכי אהובה עלי - השניה שלושת הפרקים הכי אהובים עלי: Asylum; The Usual Suspects; All Hell Breaks Loose: Part 2 סדרת הטלויזיה הכי אהובה - PSYCH (בניחוש חוקר) דמות טלויזיונית הכי אהובה - שון ספנסר סרט מספר אחד שלי - היום השלישי שיר מספר אחד שלי - Adam Lambert - No Borderline - בגלל המסר שבשיר הספר הכי אהוב עלי - זה של סטפן קינג מוטו בחיים - אל תגידו לי שהשמיים הם הגבול כאשר יש סימני צעדים על הירח סרטון - http://www.youtube.com/watch?v=_Al8knNPzrU - פרומו לעונה השישית של סייק שגורם לי לרצות לדלג על ספטמבר
תמונה

הווו לך באמת היה קיץ מהנה ../images/Emo13.gif

מקנאהההה!!
שון ספנסר הוא בהחלט אחלה דמות
ואהבתי ת'מוטו.. תמונות חמודות עם המשקפיים

Lion_Heart

Well-known member
אני ../images/Emo13.gif

שם:אלון גיל:35 מקום מגורים: ראשון עיסוק:עובד דואר סיכום הקיץ במילה אחת:חם חווית הקיץ הכי טובה שהיתה לי:בלאקאוט סם או דין או קסטיאל:דין ג'נסן או ג'ארד או מישה:ג'נסן העונה הכי אהובה עלי:לא עונה שלושת הפרקים הכי אהובים עלי:לא עונה סדרת הטלויזיה הכי אהובה :THE PRETENDER דמות טלויזיונית הכי אהובה:ג'רוד סרט מספר אחד שלי:לא מספר אחד...אבל קרןב -12 angry men שיר מספר אחד Justin bieber vs Ludwig van bethoven הספר הכי אהוב עלי:הרוזן ממונטה כריסטו מוטו בחיים: i love it when a plan comes together

shirani2010

New member
אוקי אז ככה

שם : שירן גיל : עוד חודש 25 מקום מגורים : אצל ההורים סתאםם פתח תקווה עיסוק : מנהלת חשבונות סיכום הקיץ במילה אחת : בית משוגעים חווית הקיץ הכי גדולה שהיתה לי :שרדתי שבוע שלם עם הבת שלי בבית ולא השתגעתי סם דין או קסטיאל: סם ג'נסן או ג'ארד או מישה : ג'ארד העונה הכי אהובה עלי : 6 שלושת הפרקים הכי אהובים עליי : בגדול אני אוהבת את כולם אבל בעיקר את הפרק שדין נחטף ע"י העבמ"ים הטעות הצרפתית והמערב הפרוע סדרת הטלוויזיה הכי אהובה : על טבעי דמות טלויזיונית הכי אהובה : סם וינצ'סטר סרט מספר אחד שלי : קוראים לי דייב אף פעם לא יימאס לי לראות אותו שיר מספר אחד שלי : hoobasthank - the first of me הספר הכי אהוב עלי : סורי אני לא טיפוס של ספרים לא יכולה לקרוא מבלי להירדם מוטו בחיים : תאמין בעצמך גם כשאחרים לא מאמינים סרטון http://youtu.be/_a2Pj7Ea6C4 - כל פעם שאני רואה את זה אני לא יכולה להפסיק לצחוק ... תמונה מהכנס האחרון בוונקובר

Ayelet 363

New member
../images/Emo13.gif

שם: איילת גיל: 18 מקום מגורים: חיפה עיסוק: חיילת סיכום הקיץ במילה אחת: בסדר. חווית הקיץ הכי טובה שהיתה לי: שכריסטוס גייג' וכריזמה קרפנטר צייצו לי. סם או דין או קסטיאל: דין. ג'נסן או ג'ארד או מישה: ג'נסן. העונה הכי אהובה עלי: משתנה. כרגע: 1, 2, 4 ו-5. שלושת הפרקים הכי אהובים עלי: 4.18 הכי הכי נראה לי, אבל אחרי זה קשר לי לבחור... סדרת הטלויזיה הכי אהובה: באפי וגלי. אם כי מדיי פעם אני חושבת שאני אוהבת סדר ההכי או באותה מידה כמו סדרה אחרת ואחרי שהאובססיה דועכת (זמן מה אחרי סוף הסדרה) אני מבינה שזה לא נכון, אז אולי רק באפי מקום ראשון. דמות טלויזיונית הכי אהובה: אחת? קשה... אפשר שתיים? באפי מ... באפי וקורט מגלי. סרט מספר אחד שלי: רק אחד? יש המון... שיר מספר אחד שלי: Defying Gravity. במלא גרסאות... הספר הכי אהוב עלי: הספרים של רובין הוב (כל מה שיצא לי לקרוא). מוטו בחיים: אין ממש. סרטון: - תמונה: -

WatchMeWatchYou

New member
באיחור, כרגיל..... ../images/Emo9.gif

שם: שירן גיל: 25 מקום מגורים: אזור הצפון עיסוק: סטודנטית סיכום הקיץ במילה אחת: נגמר לפני שבכלל היה לי חופש חווית הקיץ הכי טובה שהיתה לי: הגשתי את העבודה האחרונה שהייתה לי. איזו תחושת הקלה! (כן, אני יודעת שזה עצוב שזו החוויה הכי גדולה שהייתה לי הקיץ) סם או דין או קסטיאל: דין. ג'נסן או ג'ארד או מישה: אני בהתלבטות בין ג'נס למיש מישון העונה הכי אהובה עלי: אממ.... עונה שנייה שלושת הפרקים הכי אהובים עלי: וואי קשה לבחור רק שלושה.... Yellow fever, Changing Channels, All Hell Breaks Loose סדרת הטלויזיה הכי אהובה: באפי, True Blood, One Tree Hill, ורוניקה מארס, The Big Bang Theory.... ויש עוד הרבה... דמות טלויזיונית הכי אהובה: וואי. אין לי מושג. לא יכולה לבחור רק אחת
סרט מספר אחד שלי: The Wedding singer שיר מספר אחד שלי: זה משתנה כל הזמן, אז אני אלך על Bethany Joy Galaotti - Quicksand הספר הכי אהוב עלי: She went all the way - Meg Cabot מוטו בחיים: החיים הם כמו קפה: או שזה בוץ, או שזה הפוך. ואם לא - זה נס! סרטון אין
תמונה

WatchMeWatchYou

New member
זה היה שם נפוץ באותה תקופה

אצלי בכיתה היו 3 שירן, ובכיתות המקבילות עוד... מתי יום ההולדת שלך?

shirani2010

New member
את צוחקת עליי נכון ??

לי היה בכיתה עוד 2 שירן חוץ ממני למדתי איתן מכיתה א' עד ו' זה היה סיוט היו קוראים לנו בשמות משפחה בשביל להבדיל לי יש יום הולדת באוקטובר 9.10. ביום ראשון מתי לך?

למעלה