התפקדות

riktal

New member
../images/Emo11.gif התפקדות ../images/Emo11.gif

שם גיל מקום מגורים עיסוק סיכום הקיץ במילה אחת חווית הקיץ הכי טובה שהיתה לי סם או דין או קסטיאל ג'נסן או ג'ארד או מישה העונה הכי אהובה עלי שלושת הפרקים הכי אהובים עלי סדרת הטלויזיה הכי אהובה דמות טלויזיונית הכי אהובה סרט מספר אחד שלי שיר מספר אחד שלי הספר הכי אהוב עלי מוטו בחיים סרטון תמונה

ייהי!! עונה ../images/Emo8.gif

שם:
דנה
מקום מגורים:
רעננה
עיסוק:
סטודנטית ופקידת קבלה בחברת בנייה
סיכום הקיץ במילה אחת:
עבר מהר מדיי! לא עשיתי הרבה דברים שתכננתי כמו לצאת יותר, ימי כיף ושופינג עם חברות..
חווית הקיץ הכי טובה שהיתה לי:
וול, נכנסתי לחבורה חדשה, צעירים בגילי אז יצא לכולנו להיות בבית קפה ביחד והיה ממש נחמד ולפני כמה ימים אחד מהם חגג יומהולדת בגג של הבית שלו..אבל קצת מוגזם לקרוא לזה החווית קיץ הכי טובה שהיתה לי, אבל זה כן די יוצא דופן.. |
סם או דין או קסטיאל:
קל!! דין
ג'נסן או ג'ארד או מישה:
ברור שג'נסן אהובי..למרות שגם ג'ארד ומישה מקסימים
העונה הכי אהובה עלי:
נראה לי 5
שלושת הפרקים הכי אהובים עלי:
וואי וואי קשה..טוב אני אלך על המצחיקים שכולם זוכרים לטובה: changing chanels, mystery spot, yellow fever
סדרת הטלויזיה הכי אהובה:
ורוניקה מארס..תמיד תישאר אין מה לעשות..SN כמובן, צווארון לבן, בניחוש חוקר, אנטומיה..
דמות טלויזיונית הכי אהובה:
דין ווינצ'סטר וורוניקה מארס..
סרט מספר אחד שלי:
וואי יש יותר מדיי טובים..אני כבר לא זוכרת מה ראיתי..טוב ישר עולה לי לראש סרטים של קריסי אז אני אבחר בWHEN IN ROME
שיר מספר אחד שלי:
diego torres- no elcanzan las flores (למרות שיש לי עוד מלא אבל אין ספק שזה אחד מהשירים ששמעתי הכי הרבה בחודשים האחרונים)
הספר הכי אהוב עלי:
לעת עתה- זאבים בשלג
מוטו בחיים:
יש לנו שליח בעבודה שתמיד מזכיר לי והוא צודק- שהאדם מתכנן תוכניות אלוהים נקרע מצחוק..(גם מרפי
) סרטון:
קליפ של דין וג'ו
http://www.youtube.com/watch?v=-iLgPhzUDlg&feature=related תמונה:
SEXY!!!

לירונת

New member
דווקא את when in rome אהבתי קצת פחות-

you again היה ממש מצחיק! :) אבל זה כי אני גם ממש אוהבת את ג'יימי לי קרטיס, והיה שם שחקן חתיך בטירוף- ששיחק עם ג'נסן ודניל ב-ten inch hero!! השליח שלכם צודק

אה נכון..אהבתי אותם באותו מידה ../images/Emo13.gif

ולשחקן ששיחק עם ג'נס ודניל התכוונת לזה ששיחק את אח של קריסי או זה שהיא היתה דלוקה עליו? לא זוכרת אותו משום מה..

לירונת

New member
זה שהיא הייתה דלוקה עליו- לשחקן קוראים שון

ווינג והוא חתיכי

לירונת

New member
אני מכירה לפחות 3 יותר ממנו ../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo123.gif

birka

New member
חדשה-- עונה...

שם ריקי גיל 26 מקום מגורים חולון עיסוק סטודנטית/מוכרת סיכום הקיץ במילה אחת- משעמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חווית הקיץ הכי טובה שהיתה לי - שמרתי על אחיינית שלי סם או דין או קסטיאל - דין (!!) ג'נסן או ג'ארד או מישה - מתלבטת בין מישה לג'ינסן.... העונה הכי אהובה עלי - אני חושבת שהרביעית... אבל אני עדיין מתלבטת שלושת הפרקים הכי אהובים עלי- פרקי הסאטירה. סדרת הטלויזיה הכי אהובה חברים דמות טלויזיונית הכי אהובה גו'ש מהבית הלבן סרט מספר אחד שלי - אישה יפה..:p שיר מספר אחד שלי - if i ain't got u במקור של אלישה קיז, אבל מעדיפה את הביצוע של אדם לוין ממרון 5 הספר הכי אהוב עלי- אשתו של הנוסע בזמן מוטו בחיים - בלה בלה בלה .... סרטון תמונה

לירונת

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם
לירון
מקום מגורים
דרום הארץ
עיסוק
סטודנטית טו בי, בינתיים נהנית מהחיים
סיכום הקיץ במילה אחת
חביב
חווית הקיץ הכי טובה שהיתה לי
לא היה משהו ספציפי, הרבה משפחה וחברות טובות.
סם או דין או קסטיאל
זה קשה, אני אוהבת את שלושתם... אבל אם צריך לבחור, אז קאס
ג'נסן או ג'ארד או מישה
איזו התקלה!! ג'ארד, אבל אני מאד אוהבת גם את ג'נס ומיש
העונה הכי אהובה עלי
החמישית
שלושת הפרקים הכי אהובים עלי
changing chanels, הפרק מהעונה השלישית עם הרגל של הארנב ו"המקרה המוזר של דין ווינצ'סטר" (שהוא מתבגר במלא שנים בגלל משחק פוקר)- אבל יש לי עוד המון...
סדרת הטלויזיה הכי אהובה
המפץ הגדול, דם אמיתי, קאסל ועל טבעי כמובן!!!
דמות טלויזיונית הכי אהובה
שלדון קופר מהמפץ הגדול!!
סרט מספר אחד שלי
מלך האריות. וגריז. (מה, הם תיקו
)
שיר מספר אחד שלי
איך אפשר לבחור? someone like you של אדל
הספר הכי אהוב עלי
טרילוגיית מילניום של סטיג לרסון
מוטו בחיים
אקונה מטטה!
סרטון
אני כמעט בטוחה ששמתי את זה פעם, אבל לטובת אלא שאולי לא ראו, הבנאדם פשוט הורס- http://www.youtube.com/watch?v=_m8rT8YpjVc&feature=related
תמונה
אהבתי את ההבעה המתייסרת של דין

מלךךך האריות *-*

איזהסרטטטטט
טיפשינראלי לשאול אותך אם הלכת לזה בקולנוע

לירונת

New member
הלכתי בגיל 5!! ../images/Emo13.gif לא הלכתי להקרנה שהוציאו

עכשיו בתלת מימד.. אבל אני זוכרת כל פרט ושיר בסרט (שלא נדבר על דיאלוגים שלמים), ויש לי את הקלטות (!!) של שני הסרטים.

לירונת

New member
אני מתה על הסרטון הזה! מצחיק אותי איך הוא כל

פעם מביע חרטה אחרי שהוא מחקה אותם או צוחק עליהם כי הוא יודע שהוא ישלם על זה. פה הוא ממש נראה "סובל" (הוא משחזר את הסצינה שהוא אומר להם לסתום את הפה) http://www.youtube.com/watch?v=c5gFqmEE8qQ&feature=related מצידי הם יכלו לפשוט את החולצה לגמרי, הבעה מיוסרת או לא

כן,המפקדת!

שם: אריאל D: גיל : 16 סוףסוף! מקום מגורים: רמה"ש עיסוק : כאילו עבודה?...מקדונלדס,רמה"ש,בואו לבקר
סיכום הקיץ במילה אחת : אושר. חווית הקיץ הכי טובה שהיתה לי : חוץ מלישון 20שעות? חחח לצאת כל שבת למוסד ולחזור ב7 בבוקר... סם או דין או קסטיאל: ג'ון.
ג'נסן או ג'ארד או מישה : מישוש! העונה הכי אהובה עלי : 1 שלושת הפרקים הכי אהובים עלי : בלאדי מרי,הפרק שהםחוזרים לבצפר והפרק עם ילדה שה"חברהדמיונית" שלה הטביעה אוה כדי שתצטרף אליה... סדרת הטלויזיה הכי אהובה : על טבעי,קוגר טאון,חברים ובובספוג.. דמות טלויזיונית הכי אהובה : מממממ פטריק |מאוהב" סרט מספר אחד שלי :אוי,לאפייר...רקוויאם לחלום ואפקט הפרפר נראלי:O שיר מספר אחד שלי : the kill by 30seconds to mars הספר הכי אהוב עלי : כרגע,חברה של חייל...תוך שבוע וזה יהפוך להיות "כמה טובל היות פרח קיר" מוטו בחיים : יש כ"כ הרבה אבל כולם מדברים על אותו הדבר,מימוש חלומות,ומימוש עצמי. סרטון :http://www.youtube.com/watch?v=No5IOwscgic

בטי 100

New member
מתפקדת

שם: אבישג גיל :18 מקום מגורים: הרצליה עיסוק: מיונים לצה"ל סיכום הקיץ במילה אחת: משעמם חווית הקיץ הכי טובה שהיתה לי: לא ממש הייתה סם או דין או קסטיאל: סאם ג'נסן או ג'ארד או מישה: ג'נסן העונה הכי אהובה עלי :הראשונה שלושת הפרקים הכי אהובים עלי: לא זוכרת שמות.. סדרת הטלויזיה הכי אהובה :סטארגייט ס"ג דמות טלויזיונית הכי אהובה:ד"ר דניאל ג'קסון סרט מספר אחד שלי: הארי פוטר 1 שיר מספר אחד שלי:carry on my... מאז העונה הראשונה הוא הרינגטון שלי.. :p הספר הכי אהוב עלי:הארי פוטר מוטו בחיים: never say never סרטון תמונה

למעלה