הקיץ היגיע

chkitita

New member
../images/Emo11.gifהקיץ היגיע

ורציתי לדעת האם עימו היגיעו גם ההרקדות בחופי הים התיכון כמו- ראשון, ת"א ואשדוד אם מישהו יודע על כך אשמח מאד גם להידעדכן

dw2322

New member
ההרקדה בת"א בשבת בצהריים לא פסקה

ברחבה ליד חוף גורדון (החלק הצפוני של הטיילת, מדרום לכיכר אתרים) מתקיימת הרקדה חופשית ביום שבת מזה שנים רבות. המרקידה היא שרה אביב. כיום זה בצהריים (דגמתי אותה בשבת האחרונה, avigal שכותבת כאן גם כן מבקרת באופן תכוף הרבה יותר). פרטים ניתן לראות באתר rokdim ו markid.

chkitita

New member
עוד שאלה

סליחה על הבורות אבל איני יודעת באיזה שעה זה מתקיים

nirassis

New member
|../images/Emo91.gifהרקדות בשבת בת"א

שלום לך! ההרקד מתקיימת בשבת בחוף גורדון עם המרקידה שרה אביב שהיא באמת מרקידה עשר, ומתחילה בשעה 11:00 בבוקר עד השעה 15:00 בצהרים. שתהני בהרקדה!

avigal23

New member
כמו שנכתב ההרקדה שם משעה 11 עד

לשעה שלוש בצהריים אשמח לראותך, ולהכירך... השבוע אני יהיה... שבוע שעבר לא הייתי כיוון שחגגתי את פסח באילת

silvey

New member
הרקדה בספורטק- איציק מאירי

ההרקדה מתחילה בשעה 1100 בספורטק,בין אבן גבירול לדרך נמיר. בחורף ההרקדה בבוקר ובקיץ ההרקדה לפנות ערב.

dw2322

New member
אביב זה קיץ או חורף?

שימי לב כי פרטי הרקדת הספורטק שונים ב markid (אחה"צ) וב rokdim (צהריים). לו הייתי במקומך הייתי מסב את תשומת לב המרקיד לכך בפעם הבאה שתהיי שם. חבל שיבואו אנשים אחה"צ ויגלו שהמקום נטוש.

silvey

New member
ההרקדה בספורטק

ההרקדות בחודשי החורף הן בשעות הבוקר מ-1100-1500. כשמשתנה מזג האויר ונעשה חם מאוד מתחילים לרקוד לפנות ערב בין -1700-2100. המדריך מודיע מתי ישתנה לוח הזמנים. זה בדרך כלל בהתחלת חודש. כדאי באמת יהיה לעדכן את מפעילי אתר "מרקיד" על השעות. מי שבאמת מעונין להגיע יכול להתקשר למרקיד עצמו לפי מספר הטלפון שלו ב-2 האתרים.

אין צורך להתקשר....

השבת הקרובה תהייה האחרונה בשבתות "עונת החורף" שבה מתחילה ההרקדה בשעה 11.00 בבוקר. משבת הבאה 3/5/03 ההרקדה עוברת לשעות הערב ומתחילה ב-18.00. דבל'ה.

dw2322

New member
קבל וידוי הריגה

פגשתי את איציק אתמול בהרקדה באוניברסיטה והוא אישר זאת. הצעתי לו לעדכן גם את אתרי האינטרנט.

למעלה