הקורבן

../images/Emo11.gifהקורבן../images/Emo11.gif

תחשבו שהיום יום רבעי. והפעם בקורבן: דנדוןXD (דנה) הרשומים: חסה יבשה תומר 10 Pijamist Jen74 בובספוג8 אופק צח miriams4 s u s h i m i OOתמי OO4 עדידוש XD Brombit קרלו איזה מ ל ך פ י ל ר אם אתם לא מופעים ברשימה זו אך רוצים שנעלה אתכם לקורבן שלחו מסר לכינוי זה

יובל94

New member
|אמירוהתיק|

היי כואאב לך? מה את עושה עכשיו? על מה את מנגנת? מישה חושב עלייך? מי זו גל ברגיגוס? את יודעת כמה מדליות יש לה?
מה נשמע? יש חדש? אם יהיה מפגש בראשון תבואי איתי? כשזבוב אוהב תזבובית מה הוא אומר לה? היית רוצה שתמשיך השביתה? מתי את עושה בדיקת דם? איך זה לראות את חגית עם קוצים? XD את מי את אוהבת יותר.. אילן/עודד/קובי? את מכירה את אמירוש והתיקוש? אתם מתאימים
או שלא XD מה הפרסומת שנמצאת עכשיו בצד שמאל של דףXD? קפה קרסול/העיר שלנו? באיזה חדר את עכשיו?
החדר עם העכבר?
ו.. מ1-10 עד כמה את אוהבת את רייני? XD נגמרו לי השאלות
ולדובלה גםםםםםםם
אההההה רגע רגע רגע היה שיעורים בלשון?

דנדוןXD

New member
חדר עם חתול!

היי כואאב לך?כן רייני שרטה אותי
[בטעות] מה את עושה עכשיו?עונה על השאלות שלך
על מה את מנגנת?על העצבים! מישה חושב עלייך?לא
מי זו גל ברגיגוס?ההיא עם הקוקו
את יודעת כמה מדליות יש לה? 56840 והיא אולי הולכת לאולימפידה של ילדים! מה נשמע?הכל טוב ואצלך? יש חדש?כן!תפוח בדבששש אם יהיה מפגש בראשון תבואי איתי?ברוררררררררררר! כשזבוב אוהב תזבובית מה הוא אומר לה?לא זוכרת נראלי מכולם יפיפית... היית רוצה שתמשיך השביתה?לאא מתי את עושה בדיקת דם?ביום שלישי
איך זה לראות את חגית עם קוצים? XD אעהאעהאעהההההה למה הזכרת לי את זה!?! את מי את אוהבת יותר.. אילן/עודד/קובי?עודד
את מכירה את אמירוש והתיקוש?כנושש אתם מתאימים |מריםגבהאיכסהפיכסה|
או שלא XD נכון יובל...
מה הפרסומת שנמצאת עכשיו בצד שמאל של דףXD?מברשת שיניים חשמלית
קפה קרסול/העיר שלנו?העירר שלנווו! באיזה חדר את עכשיו? חדר מחשב
החדר עם העכבר? לא החדר עם החתול ו.. מ1-10 עד כמה את אוהבת את רייני? XD היום רק 9.99999 כי היא נשכה אותי
אבל מחר 10
ולא,לא היו שיערים בלשוןן והקאה בעעעעעעעעעעע

יובל94

New member
|אמירושהתיקוש|

אמירוש והתיקוש דווקא מאוד נחמדדדדדדוש
ויש לה 20 ומשהו מדליות ! מגיע לךךךךךך!!!!!!!@#$% 496351 !

Miss Roni

New member
נסחפת עם אמיר

אפשר לחשוב מי הוא.. וד"א אמיר והתיק זה סרטון שלי

שאלות לדנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo13.gif

שלום! מה נשמע? מי אני? איך היה להיות הענקית שלי? איך היה לי להיות הגמד שלך? את רואה העיר שלנו? זה יפה? את רואה האי? נכון שטומי הכי חמוד? את מחוברת? אני מחוברת? זהווו!!!

דנדוןXD

New member
|496351|

שלום!הי
מה נשמע?הכל טוב ואצלך? מי אני?ומה שמי? איך היה להיות הענקית שלי?כיףףףףףףףףףףף
איך היה לי להיות הגמד שלך?כיףףףףףףףףףףףף
[נרלי] את רואה העיר שלנו?יאפפפפפ זה יפה?יאפפפפפפפפפפפ את רואה האי?יאפפפפפפפפ נכון שטומי הכי חמוד?יאפפפפפפפפפפ את מחוברת?לא אני מחוברת?לא יודעת

Jen74

New member
דנדון, תעני מהר!!!

את מי מהדמויות בפיג'מות את הכי אוהבת (מכל העונות)? איזה צבע אהוב עליך? מאכל אהוב? מאכל שנוא? מה שותה פרה?

דנדוןXD

New member
עונהה בשיא המהירות!../images/Emo6.gif

את מי מהדמויות בפיג'מות את הכי אוהבת (מכל העונות)?אמ... עודד איזה צבע אהוב עליך?ורוד
מאכל אהוב?טאקוס מאכל שנוא? ארטיקים/מיצים ממתקים
מה שותה פרה?נסטי

Jen74

New member
מה זה?

אף פעם לא ראיתי ולא שמעתי על מישהו שלא אוהב מיצים וארטיקים!!!

דנדוןXD

New member
אני מוזרה....../images/Emo3.gif

אני יכולה לרשום לך עכשיו מיליון דברים שאני לא אוהבת

למעלה