הקורבן

../images/Emo11.gifהקורבן../images/Emo11.gif

סליחה על האיחור
והפעם בקורבן: hagaymi26 (חגי) הרשומים: דנדוןXD חסה יבשה תומר 10 Pijamist Jen74 בובספוג8 אופק צח miriams4 s u s h i m i OOתמי OO4 עדידוש XD Brombit קרלו איזה מ ל ך פ י ל ר אם אתם לא מופעים ברשימה זו אך רוצים שנעלה אתכם לקורבן שלחו מסר לכינוי זה

slee4

New member
שאלות=)

בן כמה? מאיפה? צבע אהוב: שיר אהוב: אמן\להקה: מאכל אהוב: מנגן על משהו? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מה לא תרצה להיות כשתהיה גדול? מחשב או טלוויזיה? מקלחת או אמבטיה? קיץ או חורף? סרטי קומדיה\אימה\דראמה\אקשן\דוקו: מה אתה עושה בזמנך הפנוי? וזהו=) שיהיה לך יום נעים^^

hagaymi26

New member
עונהיוש וכל דר אפשר להוסיף יוש

בן כמה? 13 עוד פחות מחודש מאיפה? כפר סבא צבע אהוב: כחול שיר אהוב: המוניוש אמן\להקה: כנ"ליוש מאכל אהוב: פיצה מנגן על משהו? על העצבים... סתם לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עורך דין או רופא או שדרן או מנתח מוח זה נשמע די גזעי... סתם עוד לא החלטתי מה לא תרצה להיות כשתהיה גדול? מורה. מסכנים לא מרוויחים כסף. גם לא גנב או סוחר סמים... מחשב או טלוויזיה? מחשוויזה מקלחת או אמבטיה? אמבטיה קיץ או חורף? אביב סרטי קומדיה\אימה\דראמה\אקשן\דוקו: קומדיה מה אתה עושה בזמנך הפנוי? בפורום וזהו=) תודה שיהיה לך יום נעים^_^ גם לך

dbshachar

New member
חגי!

בוקר טוב! מעניין אם כשתענה על השאלון עדיין יהיה בוקר.. יש לך פיפי? יש לך קקי? מה המאכל האהוב עליך בעולם? מה המאכל השנוא עליך בעולם? אילו 3 דברים היית לוקח איתך לאי בודד? מה אכלת לארוחת צהריים? איפה אמא? אמא אמא, איפה העוגיות? מה? לא שמעתי.. חגי, תן לי כ'! תן לי כ'! תן לי כ'! מה יצא? יפהההה!!!1 טוב פרשתי לאכול, רוצה לבוא לאכול איתי?

hagaymi26

New member
יאללוש

בוקר טוב! בוקר טוב מאוד! מעניין אם כשתענה על השאלון עדיין יהיה בוקר.. כן זה נחשב - בכוונה אני עונה 11:59 יש לך פיפי? לא יש לך קקי? לא מה המאכל האהוב עליך בעולם? פיצה מה המאכל השנוא עליך בעולם? אף פעם לא אכלתי חציל. גם כבד אווז, או מוח קוף חיי. וגם כבד אווז אילו 3 דברים היית לוקח איתך לאי בודד? פלאפון, גרזן, עצים מה אכלת לארוחת צהריים? מתי? איפה אמא? בעבודה אמא אמא, איפה העוגיות? בארון מה? לא שמעתי.. ב-א-ר-ו-ן חגי, תן לי כ'! כ' תן לי כ'! כ' תן לי כ'! כ' מה יצא? כככ יותר חזק! לא שומעים! יפהההה!!!1 יפהההההההההההה טוב פרשתי לאכול, רוצה לבוא לאכול איתי? אם את/ה מזמין

חח היי אתה,

מה תכנית הטלויזיה האהובה עליך? והאמן האהוב עליך? להקה אהובה? זמר\ת? צמד?? חום או קור? אכלת סופגניה חוץ מעם ריבה? שיר אהוב במיוחד- שיר שמעלה בך זכרונות מתוקים- אם הית רואה את כלל הדמויות מהפיג'מות במקום אחד,את מי הית רץ לחבק ראשון?

hagaymi26

New member
חגי

מה תכנית הטלויזיה האהובה עליך? ה-פ-י-ג'מות ררררררררר....... והאמן האהוב עליך? אאא הרבה להקה אהובה? ה-פ-י-ג'מות יאאאאאאאאאאאא.... זמר\ת? המון צמד?? סבלימאילן חום או קור? חום אכלת סופגניה חוץ מעם ריבה? לא... כל מי שלא ריבה פויה! שיר אהוב במיוחד- קצ'ופ מיונז חרדל אלף איים שיר שמעלה בך זכרונות מתוקים- היינו ילדים וזה היה ממש לא מזמן...................... אם הית רואה את כלל הדמויות מהפיג'מות במקום אחד,את מי הית רץ לחבק ראשון? אלונה

יובל94

New member
הייייייייי

מה קורה? הכל טווווווב? מה אתה מבסוט ?! הא? אתה אוהב להיות הקורבן? כואב לך? משעמם לך? למה?
מה אומרת לך הבננה הזו -
והגלידה הזאת -
אין לי מה לשאול אותך יש לך שביתה? שמח שנגמר? למה? איזה כיתה אתה? מי אתה מעדיף את אילן / עודד / קובי? *לבחור רק אחדד* איך הגעת לפורום? למה בחרת דווקא תכינוי הזה? ממתי אתה רואה את הפיג'מות? יש לך יס/הוט?

hagaymi26

New member
התקופה שלי נגמרה ../images/Emo3.gif

מה קורה? אחלה הכל טווווווב? ככככככככככן מה אתה מבסוט ?! כן הא? כ-ן אתה אוהב להיות הקורבן? כן כואב לך? לא משעמם לך? כן למה? שאלות משעממות... מה אומרת לך הבננה הזו - שלא כדאי לשים אותה בסלט פירות כי היא תשחיר והגלידה הזאת - נמסה אין לי מה לשאול אותך ולי אין מה לענות יש לך שביתה? לא שמח שנגמר?לא אכפת לי למה?ככה איזה כיתה אתה? ז' מי אתה מעדיף את אילן / עודד / קובי? *לבחור רק אחדד* אילן איך הגעת לפורום? סתם למה בחרת דווקא תכינוי הזה?כככה ממתי אתה רואה את הפיג'מות? מתמיד
יש לך יס/הוט? הוט בייייייבייייייייי

למעלה