הקורבן

../images/Emo11.gifהקורבן../images/Emo11.gif

בפינה זאת כל שבוע ייבחר חבר פורום אחר ואותו תוכלו לשאול שאלות והוא יענה עליהן. שבוע שעבר נבחרה רחל (זאתי בפיגמה) השבוע באופן מפתיע הקורבן שלו הוא לא אחר מאשר ילד היומולדת הלא הוא יובל (3yuval3 ) (זה באמת בפוקס) סתם כדי שיהיה לנו נוח- האלה הגולשים שהיו הקורבן בשבועות הקרובים(לפי הסדר) בלינדה belinda Refreshing Menta go goldi יובל 94 ofer976 אם אתם לא ברשימה הנ"ל ורוצים להיות שלחו מסר לניק הזה

ofer976

New member
יוב!!

איך זה להיות בן 16? בן כמה אתה? איך זה לגור בהר התבור? מה התחביבים העיקריים שלך? כמה זה 1+1? אוהב בירה?

3yuval3

New member
עונה../images/Emo9.gif

איך זה להיות בן 16?
קקי
בן כמה אתה?
16
איך זה לגור בהר התבור? לא יודע, לא גר שם
מה התחביבים העיקריים שלך? להסתכל על יבחושים כמה זה 1+1? 13 אוהב בירה? לא ממש.

slee4

New member
יווווווווווב

כמה כבר אמרו לך מזל טוב? אתה מודע לכך שאני לא זוכרת כלום מהשיחה של היום בבוקר שאתה וז'בט הערתם אותי? אתה יודע שאני מתה כבר לבוא לבקר אותך? מה השיר האחרון ששמעת? נכון מגניב שיצאת הקורבן ביומולדת שלך? (באמת שזה לא היה מתוכנן) אוהבתותך המון
ומזל טוב

3yuval3

New member
../images/Emo9.gif

כמה כבר אמרו לך מזל טוב? כע אתה מודע לכך שאני לא זוכרת כלום מהשיחה של היום בבוקר שאתה וז'בט הערתם אותי? הערנו אותך?
.... חח סתם
אתה יודע שאני מתה כבר לבוא לבקר אותך?
אז בואי
מה השיר האחרון ששמעת? שיר מהטלוויזיה
נכון מגניב שיצאת הקורבן ביומולדת שלך? כן
|סדגש תודה רבה

dbshachar

New member
יובל!!

מה קורה? מה.. המצב? איך החיים? אתה אוהב לנגן? אתה אוהב לשיר? אתה אוהב לנגן ולשיר? אתה אוהב לנגן עם אנשים? אתה אוהב לנגן בלי אנשים? אתה אוהב לאכול בצל? רק אל תקרא לי שוש? אתה בן 60? אני ארצח אותך בלילה? אני אוכל אותך בלילה? אתה חושב שאתה מצחיק? אתה יודע שזה נכון? יש לך משקפיים? (כי עד היום לא הבנתי..) איזה סגנונות של מוזיקה אתה אוהב לשמוע? אילו להקות אתה שומע? איזה קולות אתה אוהב לשמוע? איזה קולות אתה אוהב להשמיע? איזה... אה....? איזה..? אתה קונה דיסקים או מוריד? אתה שונא חסה? אתה רוצה להמשיך לענות על השאלון? אתה רוצה להמשיך לאכול טילון? אתה רוצה לעוף במטוס סילון? אתה חושב שאתה גאון? אתה חושב שאתה מצחיק? אתה יודע שזה נכון? יש לך משקפיים? סתם סתם........? טוב משעמם לך? ולי? אולי תכתוב גם לעצמך שאלות ותענה עליהן? אולי תלעס מסטיק? אולי תאכל בורקסים? אולי תעשן את ישורון? אולי תעיף כאפה לפוסטמה? אולי אני אגמור לכתוב שאלות? טוב, לגמור? טוב. ביי? אוקי. להתראות? מזל טוב!!!!!! ?.... לבריאות? טוב, ביי

3yuval3

New member
עונה../images/Emo12.gif

מה קורה?
מה איתך? מה.. המצב?
אתה יודע.. חיים. איך החיים?
חומים, גושיים, עם ריח לא נעים. אתה אוהב לנגן?
כע אתה אוהב לשיר?
כע אתה אוהב לנגן ולשיר?
כע אתה אוהב לנגן עם אנשים?
כע אתה אוהב לנגן בלי אנשים?
כע אתה אוהב לאכול בצל?
לא. רק אל תקרא לי שוש?
איפה קרופניק? אתה בן 60?
אפי.. אהה.. אני בת 60! אני ארצח אותך בלילה?
לאאא
אני אוכל אותך בלילה?
אמאאאאאאאאאאאא אתה חושב שאתה מצחיק?
אני עצוב אתה יודע שזה נכון?
לא. יש לך משקפיים? (כי עד היום לא הבנתי..)
אכן איזה סגנונות של מוזיקה אתה אוהב לשמוע?
יוני בלוך. מלודי רוק.
אילו להקות אתה שומע?
יוני בלוך איזה קולות אתה אוהב לשמוע?
של חתול דרוס איזה קולות אתה אוהב להשמיע?
שאני צועק במסנג'ר? אלה. איזה... אה....?
איזה..?
אתה קונה דיסקים או מוריד?
קונה ומוריד. אתה שונא חסה?
לא אתה רוצה להמשיך לענות על השאלון?
אני רואה המשך חרוזים, אתה בפיפוש? אתה רוצה להמשיך לאכול טילון?
כע אתה רוצה לעוף במטוס סילון?
כע אתה חושב שאתה גאון?
לא, אבל חכם יותר מתלמיד כיתה ו'. אתה חושב שאתה מצחיק?
לא! אתה יודע שזה נכון?
די
יש לך משקפיים?
עצוב לי
סתם סתם........?
אולי. טוב משעמם לך?
כע ולי?
מאוד. אולי תכתוב גם לעצמך שאלות ותענה עליהן?
אולי לא
אולי תלעס מסטיק? אולי. אולי תאכל בורקסים? אולי אולי תעשן את ישורון? אולי אולי תעיף כאפה לפוסטמה? אולי אולי אני אגמור לכתוב שאלות? אולי. טוב, לגמור? סוטה. טוב. ביי? ביי XD אוקי. ?
להתראות? ביי
מזל טוב!!!!!! ?.... תודה
לבריאות? אפצ'י. טוב, ביי בשמחות ובימים טובים.

יובבבבבבב ../images/Emo23.gif

נוו חגגת כמו שאמרתי לך? אתה שמח להיות בין 16? מה עשית היום שלא עשית אף פעם? מה אתה אוהב לאכול? ולשתות? אתה רואה האי? איך הסידרה? אתה אוהב אותי? מה שלום דריה? היא אצלי או אצלך
? אתה בא למפגש בחנוכה? שיהיה לך יום\לילה טוב =)

3yuval3

New member
../images/Emo6.gif

נוו חגגת כמו שאמרתי לך? לא
אתה שמח להיות בין 16? לא
מה עשית היום שלא עשית אף פעם? ישנתי כל היומולדת שלי
מה אתה אוהב לאכול? צ'יפס. ולשתות? קולה. אתה רואה האי? כן
איך הסידרה? נחמדה
אתה אוהב אותי? בטח. מה שלום דריה? מוסרת ד"ש היא אצלי או אצלך ? אם היא לא אצלך היא אצלי, לא? אתה בא למפגש בחנוכה? מקווה... שיהיה לך יום\לילה טוב =) גמלך

יובל../images/Emo2.gif

מזל טוב
מה נשמע? כמה מפרטים יש לך? מה הגובה שלך? אתה אוהב סלבריטי מסויים? אתה אוהב עונה 4? וקפה קרסול? שלחת שיר לאורי לתחרות דיסק?

3yuval3

New member
../images/Emo9.gif

תודה
מה נשמע? בסדר ואת?
כמה מפרטים יש לך? שישה
מה הגובה שלך? נמוך מינוס
אתה אוהב סלבריטי מסויים? יוני בלוך, אדם סנדלר. אתה אוהב עונה 4? וקפה קרסול? כן, ולא יודע, יש לי אנלוגי
שלחת שיר לאורי לתחרות דיסק? אכן

יובל94

New member
י יו יוב יובל P=

אתה מאלה שעושים שיעורים ומשקיעים בהם / עושים שיעורים במהירות / לא עושים שיעורים ומעתיקים 2 דקות לפני שהמורה נכנסת? כמה שעות ביום אתה על המחשב? כמה שעות ביום אתה מקשיב למוזיקה? כמה שעות ביום אתה מבלה עם חברים? כמה שעות ביום אתה קורא ספר? כמה שעות ביום אתה אוכל? כמה שעות ביום אתה ישן? כמה פעמים בשבוע אתה עוסק בכושר גופני? חופשה באילת או חופשה בחו"ל ? מלון חמישה כוכבים או מיליון כוכבים ?
איזה גיל נחשב לדעתך "זקן" ?
עד לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? אתה בעוד פורומים בתפוז ? אם כן, איזה ? אתה אוהב את הסמיילים של תפוז ? אתה מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ? אתה יודע איך עושים וועידות בטלפון ? יש על התיק שלך פאטצ'ים ? כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? אתה שומע את כולם ? מי הזמר שאתה הכי אוהבב ?
והלהקה שאתה הכי אוהב.. נכון אני חופרת ? אתה נהנה מזה ? כיף לך ? אין לי כוח להשיך חח יום טוב
שבוע טוב
שבת שלום
חג שמח

3yuval3

New member
עונה../images/Emo9.gif

אתה מאלה שעושים שיעורים ומשקיעים בהם / עושים שיעורים במהירות / לא עושים שיעורים ומעתיקים 2 דקות לפני שהמורה נכנסת? עושים שיעורים במהירות. [משתדל
]
כמה שעות ביום אתה על המחשב? יותר מדיי
כמה שעות ביום אתה מקשיב למוזיקה?
מתי שרק אפשר.
כמה שעות ביום אתה מבלה עם חברים? השאלה היא כמה שעות בשבוע
כמה שעות ביום אתה קורא ספר? השאלה היא כמה שעות בשנה
כמה שעות ביום אתה אוכל? יותר מדיי. כמה שעות ביום אתה ישן? Way too much. כמה פעמים בשבוע אתה עוסק בכושר גופני? לא עוסק בזה. [רואים.] חופשה באילת או חופשה בחו"ל ? מכיוון שבאילת כבר הייתי... חו"ל.. מלון חמישה כוכבים או מיליון כוכבים ? לשכב בדשא ולהסתכל על הכוכבים בשמיים. איזה גיל נחשב לדעתך "זקן" ? "..הגיל זה דבר משני.." זקן מי שמרגיש זקן. עד לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? עד מתי שימאס. אתה בעוד פורומים בתפוז ? כע אם כן, איזה ? יוני בלוך
אתה אוהב את הסמיילים של תפוז ? מכור. אתה מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ? המון. אתה יודע איך עושים וועידות בטלפון ? בפלאפון. יש על התיק שלך פאטצ'ים ? לא
כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? הרבה אתה שומע את כולם ? ממש לא
מי הזמר שאתה הכי אוהבב ? יוני בלוך. והלהקה שאתה הכי אוהב.. של יוני בלוך?
נכון אני חופרת ? לא ממש
אתה נהנה מזה ? כן
כיף לך ? לונה פארק.

למעלה