הקורבן

../images/Emo11.gifהקורבן../images/Emo11.gif

בפינה זאת כל שבוע ייבחר חבר פורום אחר ואותו תוכלו לשאול שאלות והוא יענה עליהן. אם אתם רוצים להשתתף שלחו לכינוי זה במסר וכך נדע כל שבוע במי לבחור. שבוע שעבר נבחר ירין (Yarinv ) השבוע הקורבן שלנו היא רחל (זאתי בפיגמה)

slee4

New member
שניצללללללללללל

1.הגעת הביתה? 2.אם כן...אז...מה קורה? 3.נהנת אתמול? 4.איזה מפגש הכי אהבת? 5.את באה לעשות איתי דואטים במבטא בריטי? 6.מה את עושה בדרך כלל חוץ מטלפון,מפגשים ומחשב? 7.נכון שבא לך שוב חופש גדול? 8.את מודעת לכך שאת מדהימה? 9.ונסגדת? 10.ושכולם אוהבים אותך?

שארון../images/Emo99.gif../images/Emo182.gif

1.הגעת הביתה? כן, זה שלא ממש יש לי אינטרנט לא אומר שאין לי בית 2.אם כן...אז...מה קורה? את יודעת, חיים 3.נהנת אתמול? בהחלט
4.איזה מפגש הכי אהבת? אני מתלבטת בין המפגש ביום ראשון לבין המפגש בים או מפגש כלשהו בחולון או בעזריאלי או בסנטר או שבכלל המפגש בהרצליה... שאלה קשה 5.את באה לעשות איתי דואטים במבטא בריטי? את רוצה לעשות דואטים במבטא בריטי
אני אשמח D: 6.מה את עושה בדרך כלל חוץ מטלפון,מפגשים ומחשב? ישנה, אוכלת, שותה טבסקו... דברים בסיסיים 7.נכון שבא לך שוב חופש גדול? דההה
8.את מודעת לכך שאת מדהימה?
9.ונסגדת?
10.ושכולם אוהבים אותך?
הודגש באמצעות מדגישועילגמטיק

Yarinv

New member
שניצל טבעול!!!../images/Emo24.gif

הגעת בסוף הביתה בשלום? איך זה היה לקבץ נדבות לאוטובוס?
למה את כל כך התרגשת לפגוש אותי? מה חשבת לעצמך כשהתלוננת שיש חתיכת גבינה על הפיצה? זהו בינתיים נסגדת

ירין../images/Emo99.gif../images/Emo182.gif

הגעת בסוף הביתה בשלום? הלכתי את כל תל אביב, חזרתי, נסעתי לירושלים, הלכתי את כל ירושלים ברגל והגעתי הביתה בשלום. אבל זה לא הסוף, לא
איך זה היה לקבץ נדבות לאוטובוס? אההה זה
אחלה... והייתי צריכה להמשיך עם זה באוטובוס למה את כל כך התרגשת לפגוש אותי? כי אתה ירינב מה חשבת לעצמך כשהתלוננת שיש חתיכת גבינה על הפיצה? שיש חתכת גבינה על הפיצה
הודגש באמצעות מדגישועילגמטיק

יש פה ריח של מנטוס?../images/Emo182.gif

איזה מגניב להיות את יאיייייייי איך זה להיות את? D: וויפיייייייייייייייייייייייייייייייי ספרי לנו עד דבר משוגע שעשית D: ביקשתי טרמפ מהמנקה בעזאזלי הודגש באמצעות מדגישומטיק

ofer976

New member
שניצל, מזל טוב!

מה נשמע? מה תאריך הלידה שלך? כמה אחים יש לך? מה החיה האהובה עליך? והחטיף? מתי התקלחת בפעם האחרונה? נהנת בפורום? מה את עושה בזמנך החופשי? אמ..זהו...

למה יש פה בגדים על הריצפה?../images/Emo182.gif

מה נשמע? צרחות כי יש פה מקפליי מה תאריך הלידה שלך? 15.7.1992 כמה אחים יש לך? 2 או 1, תלוי איך מסתכלים על זה מה החיה האהובה עליך? באריל והחטיף? דוריטוס בטעם כוכב נולד 5 מתי התקלחת בפעם האחרונה? בפעם האחרונה שהחלפתי גרביים נהנת בפורום? דההההההה מה את עושה בזמנך החופשי? פורצת לכינוי של באריל אמ..זהו... אוקיי הודגש באמצעות מדגישומטיק

רחל%#@325646

תמיד השרשורים נעלמים ואז חוזרים רחל, 1.את באמת טבעונית טבעונית?
2.מה את אוהבת לשים על הפיצה שלך 3.מה את אוהבת לשמוע 4.מה נשמע 5.יש לךש ביתה??

עניתי כבר אבל אורי יצא לי../images/Emo46.gif../images/Emo182.gif

1.את באמת טבעונית טבעונית? אממ אני לא לגמרי מקפידה על זה
2.מה את אוהבת לשים על הפיצה שלך הרבה תוספות 3.מה את אוהבת לשמוע רעשים 4.מה נשמע רעשים 5.יש לךש ביתה?? כן
הודגש באמצעות מדגישומת

למעלה