הקורבן

Sweet berries

New member
../images/Emo11.gif הקורבן ../images/Emo11.gif

איחור! בלע!
קורבן מספר 1 הוא..
גבר, מופרע, משוגע, מטורף, מצלםעורך, מוכשר , שמח ובן אדם פשוט טוב. יש לו שטיחים פרסיים בבית, ויש לו שם של מנתח חיות בר- לב ארי- Redbulbul אני אשאל אותך את השאלות הקבועות, ואתם חברי פורום יקרים ושובבים- מוזמנים לשאול ולהפתרע.. שם: גיל: מקום מגורים: דרכי תקשורת: משהו על עצמך שלא ידענו? משהו אצלך שכל מי שמכיר אותך יודע עליו? תאריך לידה: משהו שמאוד חשוב לך לאמר: תמונה של עצמך: בהצלחה!

Evil Pig

New member
לב (פין אדום) ארי ../images/Emo99.gif

מה אתה מרגיש שחסר לך בחיים? מה הדבר הכי מוזר/משוגע/מגעיל שהייתה עושה בשביל 20 שקל? פעם אכלת חרקים למיניהם? מה החיה הכי מוזרה שאכלת?< בתור אוכל ולא בתור ילד בגן שאוכל נמלים..> שומר כשרות? מה דעתך על פינים בצבעים אחרים- אתה אנטי- כי ידוע שאדום זה שליטעעע אבל ת'יודע אני בעד רב גוניות... טוב יש לי שאלות מוזרות ואני אפסיק פה כדי לא להוות גורם עוין לחברי הפורום.

RRedbulbul

New member
דורון.. הובחן... (אם כך רושמים זאת)

מה אתה מרגיש שחסר לך בחיים? כוס אדום שמרחף מולי לכל מקום שאני הולך חח מה הדבר הכי מוזר/משוגע/מגעיל שהייתה עושה בשביל 20 שקל? חח רצוי שלא בנאדם.. בוא נגיד.. הכל פעם אכלת חרקים למיניהם? אממ.. לא בכוונה.. למרות שזה מתאים לי.. אבל פעם אכלתי קלמנטינה שהייתה בה תולעת לבנה כזאת ולהרי הבדיחה של למצוא חצי תולעת בקלמנטינה\תפוח.. אם אתם לא מכירים.. אז לא משנה.. מה החיה הכי מוזרה שאכלת?< בתור אוכל ולא בתור ילד בגן שאוכל נמלים..> החיה? אממ.. אני די שומר כשרות אז.. שומר כשרות? חחחחחחחח כן.. פחות או יותר מה דעתך על פינים בצבעים אחרים- אתה אנטי- כי ידוע שאדום זה שליטעעע אבל ת'יודע אני בעד רב גוניות... אהבתי את השאלה.. כי.. אני לא בעד בולבולים בצבעים אחרים, לא. זאת בושה למין האנושי. חחח מקווה שעניתי על שאלותיך וסיפקתי אותך חזיר קטן ושובב שלי 3>

Evil Pig

New member
מרגע לרגע אני פשוט יותר ויותר תוהה מי לעזאזל

ברא אנשים כמוך ולמה הוא כזה מנייאק שהוא עשה דבר כזה?!?!?!?! אני מת עליך!

RRedbulbul

New member
חבל מאוד.. כי.. לי זה באמת קרה.. וד"א..

ממש לא שלך.. את חיה בסרט ילדה... חחח

Shlomit586

New member
../images/Emo11.gifאיכס אכלת חצי תולעת?

וזאת הבדיחה שלי:( תמיד שכולם מספרים בדיחות אז לי אין שום בדיחה, אז אני מספרת את היחידה שאני זוכרת: "מה יותר גרוע מחור בגרב?" "2 חורים בגרביים" "מה יותר גרוע מתולעת בתפוח?" "2 תולעים?" "לא, חצי תולעת" ואז כולם צוחקים ואז אני יוצאת מאגניבה

RRedbulbul

New member
חחחחחחחחח איך את יודעת שיש לי...

שטיחים פרסיים בבית?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לי איזה 7 שטיחים פרסיים בבית!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח

RRedbulbul

New member
אה.. והנה אני עונה לך יקירתי..

שם: כהן לב ארי. גיל: 16.725 מקום מגורים: ת"א דרכי תקשורת: טלפאת מקצועי.. למדתי בבית הספר למאמני פוקימונים צעירים והמאסטר שלי הוא לא אחר מאלאקזםםםםם משהו על עצמך שלא ידענו? מצטער לאכזב אבל.. אין לי בולבול אדום.. זאת פשוט צורת דימוי\מטאפורה.. משהו אצלך שכל מי שמכיר אותך יודע עליו? אני ילד רגיל לחלוטין.. אין לי שום דבר מוזר........................... (ממש) תאריך לידה: 09.10.1990 משהו שמאוד חשוב לך לאמר: שונא חסה.. אני סובל מטראומה מחסות.. תמונה של עצמך: אין לי כבר מספיק תמונות כאן? חחחחחח תמונה שקסית במיוחד =] ראארררררררר

STU XD

New member
היי שוגר דאדי!!! ../images/Emo13.gif

מה נשמע? מה קורה? בטוח? בטוח בטוח? נכון שאתה מת עלי? נכון שאני קולית? אפרסק או תות? דאודורנט או שמפו נגד כינים? אה ותשים עוד תמונה שקסית שלך ^^

למעלה