../images/Emo15.gifאבא מכה../images/Emo11.gif
כן.... יאפ אהא.... כן באימא שלך! בדודה שלי די! כןןן באמת?! בארור לא נכון!!! דווקא כן!!! D: D: זמארררררררררררררררררררררררררררררררררר! סערקהההההההD: מה קורה כוסית על שבחיים לא תראה כמו גלגל?! אנלא כוסית עלO: את כן כוסית על! XDDDDDD לא! לא! לא! אל תתוכחי איתי! נו =[ אמרתי לא להתווכח! אבלאבל אז! אזזזזז את אוהבת קולה? בטח ופופקורן? ברור וחזירים? לא
לא לאכול אותם! איכס! אסור! נכון! וצפרדעים? הם נחמדים מה את צרפתייה?! את אוכלת צפרדעים?! תתביישי לך! XDDD איזה כלי נגינה את הכי אוהבת? נכון שגיטרה? גיטרה לא! אל תתוכחי איתי! טוב אמרתי גיטרה אז גיטרה! גם אני אמרתי! לא אכפת לי שאמרת גיטרה! XDDDDD אני אמרתי גיטרה אז גיטרה! אז גיטרה אה אה רגע שנייה אמרת גיטרה נכון אז תופים! טוב נכון ששבי===> מאגניב? הוא נעלם ושלשלומית {וואו יש כאן יותר מדי ל' וש'!} הכי כדאי לקחת את כאפיה?!{} ברורD: מעניין מה קורה כשלשלומית יש שלשול בטח יוצא לה מלא ש'ינים ול'מדים! נכון בטוח! בטח נכון שאת תקני לי דיסק של ALEXISONFIRE? לא אמרתי שאת תקני! איפה? את תקני! אה כן??? שקט! שקט אתה
את קונה אחד וזהו! רק אחד? מחר את הולכת לליאונרדו דבר ראשון בבוקר! יששש וקונה! כן מה? SILENCE! שזה מצאתי משפט נחמד אי שם במוחי הסאדיסטי ישששש ENJOY THE PAIN שולת מאגניב לא? בארור שקט! למה
אמרתי שמגניב אז מגניב אבל גם אני אמרתי שהוא מגניב טוב אחלה עכשיו מחר תלכי אל המיטה שלך ותביאי לי את החזיר האפור הזה שלך שנראה כמו בתמונה שלי במסנג'ר... אין לי אחד כזה אמרתי שיש לך אחד כזה! XDDDDDDDD אז תחפשי בארון! ועכשיו אתה תגיד לי לצאת מהארון אז תחפשי בספה! או שלא אז אנאערף! תחפשי בשולחן! חיפשתי במטבח! טוב תביאי אותו כבר! הוא הלך לאיבוד ואם את לא מוצאת אותו תקני אחד כזה ותביאי לי! אבל אבל אבל לא אכפת לי שאת לא מוצאת! XD תחפשי יותר טוב! טובבבבבב קחי קולה יששששש אז זמר כן? רוצה איזה עלה ירוק וגדול שנגלגל אותו ונעשן אותו יחד? טוב מסטולי אבל אל תלכי אל ילד אחר ותזדייני איתו כמו נורית! טוב
טיייי כמה רווחים! פשש פוצצתי ת'פורום D: יאפ טוב זהו יש אין מה לדבר יותר...לול אז נדבר במסנג'ר...אבל אנחנו מדברים ביי....ביי ביי