הקורבן
7

Sweet berries

New member
../images/Emo11.gifהקורבן../images/Emo11.gif 7

קורבן מספר 7 היא.. בעלת הסטורייה לא נעימה עם בננות, יש לה אבא לא ביולוגי שנוהג להכות אותה במפגשים, והיא אוהבת חיפושיות? אה, כן, קוראים לה זמר! kneeling roses|חיפושית| היא הקורבן להפעם. אתם מוזמנים לשאול את זמר כל מה שעולה בראשכם המלוכלך. זמרבננהלעכ -שאלות קבועות: שם: גיל: איזור מגורים: מסנג'ר\אייסיקיו: להקות אהובות חוץ מסיסטם: דיסק אהוב של סיסטם: שיר אהוב של סיסטם: משפט על עצמך: מסר לאומה: תמונה של עצמך: בהצלחה

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifXD יאי

שם: נחשו
גיל: 13 וחצי איזור מגורים: ראשון מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] להקות אהובות חוץ מסיסטם: אליס,נירוונה,מגהדת',גאנז,נייטוויש ועוד.. דיסק אהוב של סיסטם: היפנוטייז כרגע שיר אהוב של סיסטם: קשה מדי
משפט על עצמך: לדעתי חסה מסר לאומה: בואו למפגש
תמונה של עצמך: הנה לכם

pluplup

New member
|שאלות|

איך את מתקדמת עם הגיטרה? ועם האומנות הפלסטית? P: ועם כל השאר? P: נכון שדוין טאונסנד גאון? *_* מזתומרת אין לך מושג מי זה? ;[ טוב,נגמרו לי השאלות בנושא הזה
ונעבור לפרסומות(שידועות גם כ"נושא אחר"): מה את חושבת על... בריאן וורנרנס(שמוכר לעולם כמרילין מנסון)? העובדה שאני כותב לך שאלות בשעה כזאת? (אגב,אם השאלות קצת מוזרות או משו כזה,השעה אשמה
) העובדה שנגמרות לי השאלות? ;; מלפפונים בחומץ? ובמלח? ובסוכר? סO וברוטב חמוץ-מתוק? ומה את חושבת על עוף סיני? ולוחות שנה? וCaseים של גיטרות? וגיטרות קלאסיות? וחשמליות? ובאס? ו... דיסקים? *_* ותקליטים? ולד זפלין? ופינק פלויד? והפורום? אגב,אני חופר? ;; אני אקבל את זה כ"כן". ואעבור נושא. נכון ששוקולד זה שולט? ומה עם... עוף סיני? *_* מה לא?! כמובן שכן! בנאדם משקיע ועושה סמיילי(נו,ה*_*) בסוף השאלה,ואת עונה לו "לא"?! ;; טוב,אני מנחש ששיגעתי לך ת'מוח,אז אני אפסיק כאן. לילה טוב

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif|תשובות|../images/Emo3.gif

איך את מתקדמת עם הגיטרה? אחלה
ועם האומנות הפלסטית? P: משו משוP: ועם כל השאר? P: בסדר
נכון שדוין טאונסנד גאון? *_* מי מזתומרת אין לך מושג מי זה? ;[ XDDDD טוב,נגמרו לי השאלות בנושא הזה. אוקע ונעבור לפרסומות(שידועות גם כ"נושא אחר"): XD מה את חושבת על... על בריאן וורנרנס(שמוכר לעולם כמרילין מנסון)? מוזר העובדה שאני כותב לך שאלות בשעה כזאת? הלכתי לישון אתמול ב3 וחצי, פשוט לא הסתכלתי בפורום
(אגב,אם השאלות קצת מוזרות או משו כזה,השעה אשמה) קיי קיי העובדה שנגמרות לי השאלות? ;;
מלפפונים בחומץ? יאמי
ובמלח? יאמי ובסוכר? סO איכ
וברוטב חמוץ-מתוק? בע ומה את חושבת על עוף סיני? טעים מאוד ולוחות שנה? עוזר? XD וCaseים של גיטרות? אחלה וגיטרות קלאסיות? סבבה וחשמליות? משו משו ובאס? מדהים ו... דיסקים? *_* שולט ותקליטים? טוב ולד זפלין? בסדר ופינק פלויד? אחלה והפורום?
אגב,אני חופר? ;; לא מפתאום אני אקבל את זה כ"כן". XDD ואעבור נושא. קיי קיי נכון ששוקולד זה שולט? כעע
ומה עם... עוף סיני? *_* שליטה מה לא?! כמובן שכן! בנאדם משקיע ועושה סמיילי(נו,ה*_*) בסוף השאלה,ואת עונה לו "לא"?! ;; אבל אמרתי שליטה
טוב,אני מנחש ששיגעתי לך ת'מוח,אז אני אפסיק כאן.XD לילה טוב בוקר טוב

שאלות לזמרות../images/Emo9.gif

זמר? זמר? זמר.? נכון שאני רואה אותך בהופעה של מגהדת? נכון שאת תבואי איתי להופעה של מגהדת גם אם אהיה ערום? נכון שכן? משמעם......................... מה את אומרת על כך? מה את חושבת את שביתת מאספי הדגים בסין? לא מענין אה? חבל......................................................................................... כי אותי זה כן את בת או בן? יש לך פין? אז איך את בת? אני עייף נכון שגם את.? חופשה נעימה לךD:

pluplup

New member
XD

אני משפיע עליך,כן כמובן. אני זה זה שהולך לישון בשעות נורמליות מבין שנינו

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifישראליזבת../images/Emo9.gif

זמר? זהו שמי זמר? אהא זמר.? יאפ נכון שאני רואה אותך בהופעה של מגהדת? ברור נכון שאת תבואי איתי להופעה של מגהדת גם אם אהיה ערום? תן לי לחזור אליך עם תשובה נכון שכן? בטח משמעם......................... אהא מה את אומרת על כך? נכון מאוד מה את חושבת את שביתת מאספי הדגים בסין? בוא נלך! לא מענין אה? מה למה חבל.........................................................................................מאוד כי אותי זה כן אה טוב את בת או בן? בת יש לך פין? נופ אז איך את בת? כי ככה אני עייף. רואים
נכון שגם את.? תמיד חופשה נעימה לךD: חג שמח

ssdd12345

New member
זמרמולה...

מה הדבר הכי מגניב שאיי פעם יצרת? מה תרצי לעשות שתיהיי גדולה? עם מי את הולכת לחגוג את פסח? גם אצלך סבתא משתכרת? מה את אוהבת לאכול? וחתולים שרופים? וצב כבוש? את יודעת איך נראה סמבוסק? אכלת פעם? ומה עם מרק צלופחים? ואולי איזה ילד עסיסי ופריך שעכשיו יצא מהמנגל?...... כמה אחים יש לך? איפה את גרה? מה עדיף\ פין או בולבול? שיער ירוק או סגול? קצר או ארוך |לבנות?| ארוך או ארוך..|לבנים|? שלג או גשם? ברד או גשם? חומצה או גשם? ניסית פעם לעשן? את מעשנת? דבר מופרע שעשית בזמן האחרון? והאם היית שוקלת ברצינות לאמץ דוב נמלים לחיית מחמד? ותזכרי אין דבר כזה שאלות טיפשיות...רק אנשים טיפשים.. ביי מותק שיהיה לך יום נפלא!

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifדאלי../images/Emo9.gif

מה הדבר הכי מגניב שאיי פעם יצרת? אממ אני אלך על הפסל של הפרה מה תרצי לעשות שתיהיי גדולה? אומנות עם מי את הולכת לחגוג את פסח? סבתא גם אצלך סבתא משתכרת? לא XD מה את אוהבת לאכול? דברים לא בריאים וחתולים שרופים? המאכל הלאומי שלי וצב כבוש? יאמי את יודעת איך נראה סמבוסק? לא XD אכלת פעם? לא ומה עם מרק צלופחים? בטח ואולי איזה ילד עסיסי ופריך שעכשיו יצא מהמנגל?...... נשמע טוב כמה אחים יש לך? אחד איפה את גרה? ראשון מה עדיף\ פין או בולבול? :. שיער ירוק או סגול? ירוק קצר או ארוך |לבנות?| שיער? לאדעתXD ארוך או ארוך..|לבנים|? XDDD שלג או גשם? שלג
ברד או גשם? ברד חומצה או גשם? גשם
ניסית פעם לעשן? לא את מעשנת? לא דבר מופרע שעשית בזמן האחרון? אכלתי ארוחת צהריים והאם היית שוקלת ברצינות לאמץ דוב נמלים לחיית מחמד? למה לא ותזכרי אין דבר כזה שאלות טיפשיות...רק אנשים טיפשים.. XDDD ביי מותק שיהיה לך יום נפלא! גם לך

STU XD

New member
השאלון המגניב של סטו במיוחד לזמר :]

נכון מיונז זה מתנת האלוהים? נכון את סוגדת לי? נכון שזה שאלון מגניב? נכון שאת מתבאסת שהוא קצר והוא נגמר?

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif=)

נכון מיונז זה מתנת האלוהים? איכ
נכון את סוגדת לי? בטח, קולית שכמותך
נכון שזה שאלון מגניב? כע נכון שאת מתבאסת שהוא קצר והוא נגמר? אהא

Ipecac0

New member
זמרק'ההההההה

מה קורה נכדה קטנה?
מה אכלת היום לארוחת בוקר? ולארוחת צהריים? היה קינוח? איזה פריט לבוש בארון שלך הכי אהוב עלייך? לאזה צבע בחיים לא תצבעי בשיער? איזה מאכל אהוב עלייך? איזה מקצוע בבצפר את אוהבת? איזה הכי שונאת? איזה שיר את לא מסוגלת לשמוע? מאיזה שיר אף פעם לא נמאס לך? יש לך חיית מחמד בבית? איזו? איזו חיה היית רוצה שתהיה לך בבית? איך היית קוראת לה? איזה 3 דברים היית לוקחת איתך לאי בודד? (שאלה חרושה ביותר חיחי) איזו סדרת טלויזיה את לא מפסידה? זכית ב 5 ש"ח בפיס, מה את עושה איתם? טוב חפרתי קצת, תהני

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifמעייניייי../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

מה קורה נכדה קטנה? הכל טוב, מה איתך סבתא?
מה אכלת היום לארוחת בוקר? אכלתי ישר צהריים כי קמתי ב2 ולארוחת צהריים? קציצות ופתיתים היה קינוח? לא
איזה פריט לבוש בארון שלך הכי אהוב עלייך? כל מיני לאזה צבע בחיים לא תצבעי בשיער? לא יודעת.. כתום אולי איזה מאכל אהוב עלייך? צ'יפס
איזה מקצוע בבצפר את אוהבת? נגיד שאנגלית איזה הכי שונאת? מתמטיקה!
איזה שיר את לא מסוגלת לשמוע? אממ לא יודעת מאיזה שיר אף פעם לא נמאס לך? a tout le monde יש לך חיית מחמד בבית? איזו? לא
איזו חיה היית רוצה שתהיה לך בבית? איך היית קוראת לה? כלב דלמטי
ושוקו או לאדעת מה XD איזה 3 דברים היית לוקחת איתך לאי בודד? (שאלה חרושה ביותר חיחי) XD מוזיקה,מחשב,משפחה איזו סדרת טלויזיה את לא מפסידה? CSI! זכית ב 5 ש"ח בפיס, מה את עושה איתם? אקנה משהו לאכול
טוב חפרתי קצת, תהני יום טוב

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|זמרררר!!!!!1111111אחד

האם את מחכה בקוצר רוח לעונת השסק? מה דעתך על פסיפלורה? מה יותר ירוק: מלפפון או מלפפון חמוץ? את יודעת להכין סלט? גמבה או פלפל אדום? האם טעמת פעם אפרסמון? נכון שגויאבה היא האויבת המושחתת ביותר בעולם? מה יותר מסריח: גויאבה או כל פרי אחר עם ריח P:? ירקות או פירות? מה לא ייכנס לסלט שלך? נכנסת פעם לארומה? ואם כן, האם נגעלת מהסנדוויץ' חביתה? והיה מגניב כשאמרו ברמקול 'זמר'? לסיום השאלון הקצר הזה, אני פשוט ממהרת: מה דעתך על חסה?

למעלה