המושתלים

perrinat

New member
../images/Emo11.gifהמושתלים../images/Emo103.gif

השלב שבו ראו את הנבחנים באולם שמאחוריהם התפאורה של התוכנית, משמאלם מיטלמן על הפסנתר, ומולם 4 שופטים- זה השלה השני, נכון
אז תסבירו לי איך עלו: המרקדת עם החולצה האדומה שניסתה לחקות את שירי
המבוגר ששר אופרה
עוד כמה זייפנים....
וממתי שולחים את הנבחנים לעמוס "לעבוד" איתו על עיבוד לשיר
אתם לא חושבים שהעלו אותם בכוונה כדי ש: יהיה חומר לפרקים של האודישנים ולחלק של "האודישנים המצחיקים"
יבדרו קצת את השופטים שבחנו יום שלם ורצו קצת לצחוק מדי פעם
אולי רצו לצחוק קצת על חשבונם
מה אתם אומרים- שתולים או לא שתולים

../images/Emo41.gifזה השלב האחרון..

כאילו.. בשלב הזה מסננים את ה-50 שעולים ל-150.. והם מוזמנים לבחינה נוספת.. אל תשאלי אותי איך האנשים הנ"ל עברו את השלבים הקודמים.. בטוח בשביל לעשות קצת עניין לצופים.. ולדעתי הם שולחים נבחנים לעמוס כי הם רואים שיש בהם משהו מיוחד אבל הם רוצים להוציא את זה בדרך שתתאים לתוכנית.. לא נראה לי שהם שתולים.. הם פשוט עברו את השלבים בשביל ליצור קצת עניין לדעתי.. או שפשוט מי ששפט אותם היה חרש..

yoooni

New member
האמת שאני לא חושב שהם מושתלים

לתכניות האלה מגיעים כל כך הרבה מוזרים ככה ש..... מי שנראה לי מושתל לדוגמה זה המבוגר הזה שהיה אדום ומזיע וכמעט התעלף שם... אני לא מאמין שהוא עמד בתורים הענקיים שיש בכוכב נולד הרי ברור לו כשמש שכוכב נולד הוא לא יהייה

perrinat

New member
אני אנסח מחדש...../images/Emo103.gif

לא התכוונתי למושתלים של ההפקה. הכוונה היתה לזה שהעבירו כמה גרועים לשלב השני רק בשביל הקטע, והיה לשופטים ברור שהם יעיפו אותם אחרי זה ושהם לא יעלו לשלב הבא...

Hen m

New member
מושתלים

למה שיכניסו אנשים שאין להם סיכוי לעבור? במיוחד זה עם האופרה, ו...היה עוד שנים...ש....שכחתי איך קוראים להם הם רקדו וכו'....

בדיוק מה שאני חשבתי!!!

זה היה ברור שהם צריכים להישאר נאמנים גם לפן הבידורי של התוכנית - ותחשבו על זה: בתכניות והמיונים הראשונים הקהל עוד לא מכיר את המשתתפים, עוד לא נוצרה הזדהות. הדרך לשמור על הרייטינג היא באמצעות הומור - ולכן העלו גם כמה אנשים שהיה ברור שהם שם רק בשביל לצחוק מהם אחר כך...

המבוגר לא עלה לגמר...

אבל היו כמה איומים ! אני בעד סשה, הקצינה של חיל אוויר והבחורה שסידרה את השיניים

k a b o o k

New member
אמממ..

יכול להיות, ואם כן, זה דווקא נחמד
זה מוסיף לתוכנית יותר, המצחיקים והזייפנים הם עלו שמוסיפים לתוכנית, ועושים אותה לתוכנית בידורית, נחמדה, שכיף לראות

ברור ששתולים..../images/Emo95.gif

זאת בכל זאת תוכנית בידור , ואם אין אקשן או משחקים אז קצת קשה לעניין את הצופה הישראלי.. אז מה יעשו אם לא לערב הומור?.. אבל אני סולחת להם

מסקרן אותי לגבי הבחורה שהתעלפה

לא נראה לכם מוזר איך שהיא קפצה פתאום מהרצפה כאילו לא קרה כלום? אני מכירה אנשים שיכולים לזייף התעלפות/איבוד הכרה בצורה משכנעת ביותר. אני נוטה להאמין שגם הקטע הזה היה מבויים. נראה לי שהקטע הזה ערוך במיוחד שיהיה נדמה לנו שהיא באמת התעלפה שם. אני לא מכירה בנאדם שהתעלף באמת וקפץ על הרגליים באותה פתאומיות שהתעלף. מישהו מכיר את הסיפור האמיתי מאחורי המקרה? ברור שיש סיכוי שהיא באמת התעלפה מכל הלחץ של המעמד אבל יש בי ספק שהכל נעשה לשם העלאת הרייטינג.

h i l l e r

New member
אולי אבל את טועה

לפני כמה שנים לקחו לי 6 מבחנות דם ואחרי עשר דקות בערך שעמדתי לקחת אישור לבצפר התעלפתי ואחרי 20 שניות בערך קמתי.. אפילו פחות זה פשוט קריסה של הגוף

perrinat

New member
יכול להיות שהיא עשתה הצגה../images/Emo103.gif

יכול להיות שבאמת היתה לה סחרחורת... אין לי מושג.

yoooni

New member
שאלתי את דוד שלי הוא רופא

ראינו כל המשפחה את הסיכום ביום שבת והוא אמר שככה בדיוק נראית התעלפות ושאלתי אם זה אמיתי והוא אמר שכן

למעלה