המוסד.

../images/Emo11.gifהמוסד.../images/Emo18.gif

יאללה אנשים לא לייבש... "דיס טיים"- יונת יש רק 1 (יונת) מוכנים
היכון...צא
*מי שרוצה להשתתף במוסד שישלח לי מסר

Mr Slider

New member
השאלות שלי =]=]

לא אכפת לי שזה יהיה על גבי הפורום הזה אז הנה כבעל עם ועדה .. עבר יו"כ
למה את לא מדברת איתי
מה עשיתי כל כך
איך החיים ? מה שלום אורי-ה ?? איך במד"א ? עשו לכם גשר בין יו"כ לסוכות ?? יומטוב ובבקשה תעני לי על השאלה הראשונה ..

Mr Slider

New member
א-ל ת-ש-י-מ-י ע-ל-י ז-ה ב-ס-ד-ר ...

מי שרוצה לקחת על עצמו להשלים בינינו יבורך !!!!!!!!!1

talula39

New member
הייתי רוצה לקחת את זה על עצמי...

אבל זה לא כל כל יילך...חבל =\

Mr Slider

New member
אבל באיסי את לא עונה ..

ואני מצטער אם נעלבת זה ממש לא הכוונה של זה . זה פשוט שתראי שאנחנו צריכים להשלים .

isilme

New member
../images/Emo205.gif

שלום שלום. מה שלומך? אוהבת בתי חולים? בנית סוכה? וקישטת? מנגנת על משו? את יודעת שאני יודעת לנגן only hope? את אוספת את הדברים האלה של הביצי הפתעה של קינדר? נראה לך שהמבצע בתמנון עדיין נמשך? את מפחדת מאנשים מוזרים? החזקת פעם רובה? לפעמים מתחשק לך לברוח מהבית? הצלחת פעם לישון באוטובוס בלי שייתפס לך הצוואר? את בפנימייה? למה? גם את חושבת שחברים של אחי הם עברייני צמרת? יומטוב!

שלום גם לך, פילה ורודה=]

שלום שלום. מה שלומך? מעולה...יותר מאי-פעם! אוהבת בתי חולים?אוהבת?? רק אוהבת?? משוגעת!! בנית סוכה?לא...כי אנחנו בבית מלון... וקישטת?אם לא בניתי, אין לי את מה לקשט:) מנגנת על משו? ברור...על תופים!!! (ואני גם לומדת פיתוח קול...חחח..) את יודעת שאני יודעת לנגן only hope?שאני אדע מה זה, אני אגיד לך! את אוספת את הדברים האלה של הביצי הפתעה של קינדר?פעם הייתי, אבל הכל נשאר לי עדיין! נראה לך שהמבצע בתמנון עדיין נמשך?איזה מבצע? את מפחדת מאנשים מוזרים?בהתחשב בזה שאני מוזרית, אז לא!=) החזקת פעם רובה?כן...אבל שניה וחצי, אז זה לא נקרא! לפעמים מתחשק לך לברוח מהבית?לא! למה שייתחשק לי? הצלחת פעם לישון באוטובוס בלי שייתפס לך הצוואר? אף פעם לא הצחלתי לישון במקומות ציבוריים! את בפנימייה?לא למה? כי אולפנית ישורון שולטת חחח.. גם את חושבת שחברים של אחי הם עברייני צמרת?אה?? יומטוב! גם לך ולכל עם ישראל!

isilme

New member
../images/Emo205.gif

לפילה וורודה יש שם. וקוראים לה הדר. נעים מאוד!

isilme

New member
../images/Emo205.gif

לפילה וורודה יש שם.וקוראים לה הדר.נעים מאוד!

אביעדההה

א. ברור שאח=) למרות שמצאתי את האח הכי דומה לי בעולם=] ב. שלומי- מצוין, תודה ששאלת! ג. בטח מומולדת שלך או משהו.. ד. כבשה!

1492....

באמת אביעד.... המורה שלך לא לימד אותך את זה???? 1492- גילו את אמריקה [ומי שגילה אותה הייה אמריגו וספוצ'י... ולא קולומבוס...] ובשנה הזאת- 1492- גם היה גירוש ספרד. אלו היו 60 שניות בהסטוריה.

חח..

לא אמרתי שיש לי אח....רק אמרתי שתמיד אנשים שואלים אותנו בצחוק אם הופרדנו בלידה=]

למעלה