המוסד.

tahel93

New member
אל תגיד לי איזה זמרים לשמוע ואיזה סרטים יפים!

אני לא אוהתב אותם ובעיניי הם משעממים!!!!

Walk Two Moons

New member
הצילו ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif

אסור כבר להמליץ לאנשים בעולם הזה

תהלללל

והפעם-בסימן חנוכה.
מה שלומך?
איך עבר עד עכשיו החג?
גם את חושבת שכולנו אור איתן?
יש לך פיתרון למצוקת השמן שבחגנו?
שאלת ידע כללי: מי הגיבורהשל חנוכה?
איפה היה חג החנוכה הכי מסעיר שהיה לך בחיים? ונגמרו לי השאלות על חנוכה לעת עתה.. אנסה למצוא עוד ואשאל אח"כ.

tahel93

New member
=] ../images/Emo213.gif

מה שלומך? בסדר =] איך עבר עד עכשיו החג? נחמד ביותר... גם את חושבת שכולנו אור איתן? לא... את נוית שיין אני תהל קריטי.. מה אור איתן עכשיו... יש לך פיתרון למצוקת השמן שבחגנו? בטח! לא להראות לאבא שלי איפה שמנו ת'בקבוק שמן.. ככה ישאר שמן... שאלת ידע כללי: מי הגיבורה של חנוכה? שושנה... איפה היה חג החנוכה הכי מסעיר שהיה לך בחיים? בבית.. כמו כל שנה.. ושום דבר לא מסעיר..... :/ \:

ת-ה-ל :]

מנשמע?
אז מה.. את באה לפה הרבה?
באמת? איזה כיף לך!
אם היו לך מליון דולר מה הדברהראשון שהיית עושה?
בהשפעת "בהפרעה" של אתמול: מה עדיף - מצלמה דיגיטלית, מחשב מגניב או מערכת קולנוע ביתית? [ערוץ ביפ אמפריה]
מה המקום שאת מרגישה בו הכי נוח בעולם?
איזה חבר/ה טוב/ה יש לך ממש מהילדות ועד עכשיו?
איך היה הטיו"ש?
נכון חניכות שלי מקסימות? [שאלה רטורית]
איך לך בטבריה?
תזכירי לי מי המדריכים שלך?
מה עדיף: הכנרת או ימהמלח? [או אולי בכלל ים סוף? ים התיכון? הירדן? משהו? סתםסתם]
בכל הרצינות, איך את אומרת: מצפה הושעיה או הושעיה?
איך קוראים לאחים שלך?
אם היית יכולה, היית רוצה להקיף את העולם ב70 יום?
הירח עשוי מגבינה?
[מה לא?!?]
קיבוץ או מושב? [הזהרי בדברייך]
שוקו יטבתה או שוקו שוק?
חברים או סיינפלד?
ואם כבר, אז סיינפלד או קרמר?
צפת או מירון?
4 מילים שהכי מתארות אותך כרגע:
הדבר האחרון שחשבת עליו:
השיר האחרון ששרת/שמעת:
מה לדעתך התפקיד של חב"ב?
הפועל ירושלים או מכבי ת"א? [תשתדלי להיות כמה שיותר פוליטיקלי קורקט...]
ובכלל, מה הצבע האהוב עלייך?
זהו? אחלה בחלה
וכו' חנוכה שמח יקרה!

tahel93

New member
../images/Emo24.gif שלוום

מנשמע? סבבה... אז מה.. את באה לפה הרבה? חח... משתדלת... באמת? איזה כיף לך! אם היו לך מליון דולר מה הדברהראשון שהיית עושה? עוברת לגור בירושלים.. בהשפעת "בהפרעה" של אתמול: מה עדיף - מצלמה דיגיטלית, מחשב מגניב או מערכת קולנוע ביתית? [ערוץ ביפ אמפריה]? תוכנית גדווללההה!! מצלמה דיגיטלית... מה המקום שאת מרגישה בו הכי נוח בעולם? בבית, כמובן... איזה חבר/ה טוב/ה יש לך ממש מהילדות ועד עכשיו? אין.. הייתה אחת מהגן עד כיתה ב' ואז עד אמצע ז' לא הייתה אחת טובה.. ואז חצי שני של ז' הייתה אחרת... ואז עברתי בצפר.. ויש אחת כפרה עליהה! איך היה הטיו"ש? נשבעת לך אחד הטיו"ש הכי כיף שהיה לי עד הלום... נכון חניכות שלי מקסימות? [שאלה רטורית]- חח.. כפרה עליהן! איך לך בטבריה? יותר כיף מבצפר קודם... תזכירי לי מי המדריכים שלך? אני בצעמי לא יודעת.. בד"כ פעולות סניפיות... קוראים להם אילון ומוריה... מה עדיף: הכנרת או ימהמלח? [או אולי בכלל ים סוף? ים התיכון? הירדן? משהו? סתםסתם]כנרת.... בכל הרצינות, איך את אומרת: מצפה הושעיה או הושעיה? אם הבנתי למה את מתכוונת אז הושעיה... איך קוראים לאחים שלך? ישראל- ע"ש הבבא סאלי.. הראל- ע"ש חטיבת הראל.. אם היית יכולה, היית רוצה להקיף את העולם ב70 יום? לא... מספיק לי לנסוע לירושלים ל-70 יום... הירח עשוי מגבינה? לא... [מה לא?!?] חחחחחח קיבוץ או מושב? [הזהרי בדברייך] עיר!! ירושלים! שוקו יטבתה או שוקו שוק? יטבתה~! ברור! חברים או סיינפלד? חבריים! עוד יותר ברור! ואם כבר, אז סיינפלד או קרמר? קרמר צפת או מירון? צפת... 4 מילים שהכי מתארות אותך כרגע: שבעה, מלוכלכת, מתרגשת, ומשועממת... הדבר האחרון שחשבת עליו: על איפה שהייתי היום.... חח.. אח איזה טיווללל השיר האחרון ששרת/שמעת: יצאת בזול- נעם יעקובסון... מה לדעתך התפקיד של חב"ב? לנשום, לחיות, להיות חניכים... הפועל ירושלים או מכבי ת"א? [תשתדלי להיות כמה שיותר פוליטיקלי קורקט...] לא הז ולא זה... ובכלל, מה הצבע האהוב עלייך? אין אחד מסויים... זהו? כדאי,לא?

haimwe

New member
חח...

לקח לי שניה עד שהבנתי על מה את מדברת.. תשמעי, זה חזק... חבר שלי, כל השמות של האחים שלו מתחילים ב-א כולל שלו..

tahel93

New member
את מדברת עליי?

יש לי שכנים: עמיאל צוריאל אוראל דניאל ליאל, עדיאל שירה

tahel93

New member
חח.. מספרת לי?

הם רצו לקרוא לה שיראל בהתחלה אבל הם הלכו לאיזה רב והוא אמר להם שזה יביא קללה על המשפחה

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif

יש משפחה אחת כזאת בבאר שבע... רק שהם משתמשים בשמות ממש מקוריים... טלאל פזאל פריאל דוראל..

שומו

New member
שמעתי על אחד בשם חנמאל.

ויש לו 3 אחים- הנץ, שדאור ועוד אחד קטן (אבל עם שם גדול) ששכחתי את שמו.

Walk Two Moons

New member
בואנה, אנשים נסחפים.

שיפסיקו להוציא את כל התסכולים והתסביכים שלהם על הילדים המסכנים...

tahel93

New member
כן כמו אכזבה..שמעתם על בהמה?

=ברוך הבא מלך המשיח...

תהל-

מה דעתך על עישון? מה לדעתך תעשי אחרי סוף הלימודים? מה עדיף-אוטובוס או טרמפים?

tahel93

New member
עוד אחד ... =]

מה דעתך על עישון? בעעעעעעעעע מה לדעתך תעשי אחרי סוף הלימודים? יעבוד לגור בירושלים מה עדיף-אוטובוס או טרמפים? אוטובוס...

למעלה