המוסד.

../images/Emo11.gifהמוסד.../images/Emo18.gif

ככה זה סוכן מוסד בחליפת דובון. והפעם במוסד
tahel93 (תהל) והפעם באמת להביא בתשאולים
(אבל, אם כל הכבוד חבר'ה-ואני מתכוון בעיקר לבנים לא לשאול שאלות מפגרות/לא ענייניות/בעייתיות) מוכנים
היכון... צא

haimwe

New member
סיימתי את תפקידי במוסד, ועכשיו זה עובר אלייך!

הנה כמה שאלות בשבילך...חלקן חפרניות אבל זה כל הרעיון של המשחק הזה! מה השם המלא שלך? האם את מרוצה מהשם שלך? האם היית מחליפה אותו בשם אחר אם הייתה לך את האפשרות? בת כמה את? באיזה כיתה את? כמה אחים ואחיות יש לך? את רבה איתן\ם? איפה את גרה? איזה סוג של מוזיקה את שומעת? האם הייתה לך אי פעם להקה או זמר ששמעת אותו\ם בלי הפסקה? אם כן אז מי? איך את מגדירה חברות אמיתית? איך את מרגישה עד עכשיו? הכל בסדר? מה הצבע האהוב עלייך? במה את רוצה לעבוד כשתהיי גדולה? מה את הכי אוהבת לאכול? איזו תכונה יש לך שאת אוהבת בעצמך? איזו תכונה יש לך שאת שונאת? איזה סרט ראית לאחרונה? אם ראית? ספר או סרט שאת ממליצה עליו? ולסיום... איזה מסר שאת רוצה למסור לאומה? אני מקווה שזה לא היה חפרני מדי, בכל זאת... זה המשחק...

tahel93

New member
חיכיתי לזה מלא זמןןן

מה השם המלא שלך? תהל.. קריטי.. תמניה מה לעשות.. האם את מרוצה מהשם שלך? תלוי מי שואל.. זקנות זה ככה:"איך? יהל?יעל? בתאל?" וילדים זה:"תאל" אבל שורדים אותם.. האם היית מחליפה אותו בשם אחר אם הייתה לך את האפשרות? לא יודעת... אולי הייתי מו4יפה שם... בת כמה את?14 3 חודשים פחות 3 ימים באיזה כיתה את?ט' הדס כהן.. חחח... וואי זה הורג אותי שהשם של הכיתה לפי המחנכת... כמה אחים ואחיות יש לך? יש לי 2 אחים בנים גדולים :/ .. 20 ו-22.. את רבה איתן\ם? לא... חחח... הגדול בחו"ל. והקטן בצבא ככה שאין מתי לריב.. איפה את גרה?ביבנאל.. שימו לב, ולא יבניאל! איזה סוג של מוזיקה את שומעת? כל מיני זמרים הזווים שאת חלקם לאא מכירים... אממ.. יוני בלוך.. נועם יעקובסון... וכו''... האם הייתה לך אי פעם להקה או זמר ששמעת אותו\ם בלי הפסקה? בטח..... אם כן אז מי? יוני בלווךך.... איך את מגדירה חברות אמיתית? לדעת לבוא להגיד סליחה אחרי 3 דק' שכמעט רבתם מכות.. איך את מרגישה עד עכשיו? הכל בסדר?כייןןןן ברורררר מה הצבע האהוב עלייך? אין.. הכל הולך... במה את רוצה לעבוד כשתהיי גדולה? חחח.. אינשלי עדיין מושג... מה את הכי אוהבת לאכול? מן קורנפלקס כזה חום שקונים רק בשפע שוק חחח... איזו תכונה יש לך שאת אוהבת בעצמך? חברותית.. דה איזו תכונה יש לך שאת שונאת?לצעוק... אני תוך 5 דק' מאבד את הקול... איזה סרט ראית לאחרונה? אם ראית? לזכות בדייט עם טד... כרגע הסתיים.. ספר או סרט שאת ממליצה עליו?מישהו לרוץ איתו.. גם הספר גם הסרט... ולסיום... איזה מסר שאת רוצה למסור לאומה? ששיעורי בית בחופש זה עוול!!!!! אני מקווה שזה לא היה חפרני מדי, בכל זאת... זה המשחק...

haimwe

New member
"לזכות בדייט עם טד"

סרט גרוע רצח... רץ עכשיו בhot fun...

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifמישהו לרוץ איתו-../images/Emo91.gif

הסרט הישראלי הכי טוב שצולם!!!

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifהוא לא מתקרב...

אני לא מבין מה עושים מהסרטים הישראלים של פעם-תת רמה! הם לא סרטים שהייתי מתגאה בהם

snoop6

New member
תהל כפרע O:

מנצ'מע? איך ההרגשה להיות במוסד? חומוס או טחינה? הולכת לסימינריון בחנוכה? באילת בחנוכה? חצילים או בטטות? הבת מצוה- פאדיחה או זיכרון מרגש? מתי בפעם האחרונה קיבלת מתנה? מי אחרון בשיחות יוצאות? אישיות מוערצת? שוקולד פרה או קליק? מה הסמס הכי ישן שלך? נמלטים או השיר שלנו? חלום שלא יתגשם לעולם? זמר [חוץ מבלוך?]? ספגטי ברוטב אדום או לבן? במבה או קולה? שאלה לסיום... כפרע, או כפרה?

tahel93

New member
יששש

מנצ'מע? איך ההרגשה להיות במוסד? כיפית.. כמו בפעם שעברה.. חומוס או טחינה? שניהם. הולכת לסימינריון בחנוכה? שלילי.. באילת בחנוכה? חם מידי... חצילים או בטטות? איכ זה באמת מגעיל... הבת מצוה- פאדיחה או זיכרון מרגש? זכרון מרגש... מתי בפעם האחרונה קיבלת מתנה? אממ.. שיום אחרי שבכיתי להורים שלי שאני מרוששת התקשרה אחת שחברה שלי עושה לה ביביסיטר והיא אמרה שהיא צריכה ביביסיטר דחוף כי חברה שלי לא יכולה.. ועשיתי 60 שקל ! =] מי אחרון בשיחות יוצאות? ידיד...מירושלים.. אישיות מוערצת? נעם יעקובסון... שוקולד פרה או קליק? פרה!!! מה הסמס הכי ישן שלך?לפני שהחלפתי פלאפון היה לי סמס מה-2/11/06... אבל עכשיו.. בדיוק מלפני 3 חודשים פחות חצי שעה.. הודעת מזל טוב... נמלטים או השיר שלנו? אני בהוט. האי... חלום שלא יתגשם לעולם? לפגוש איזה אחדד.... יום יבוא והוא יתגשם... זמר [חוץ מבלוך?]? נעם יעקובסון... דיי אמא'לה איך ידעת שיוני בלוך יככב? ספגטי ברוטב אדום או לבן? אדום במבה או קולה? במבההההההההההההה טעם החייםםםםםםםםם שאלה לסיום... כפרע, או כפרה?.. בינינו. אני נראת לך פאקצה? ברור שכפרה....

isilme

New member
תהל :) ../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif

מנשמע? תזכירי שוב איפה את גרה? מה הדבר שהכי מרגש אותך? נוהג להתפדח מדברים שאחרים עושים? מה המקום הכי רחוק מהבית שלו שהיית בו? שוקו או קפה? אז מי באמת ניצח בסוף, היוונים או התמנים? את נלחצת מהר? איך את מתנהגת כשאת נלחצת? יש לך כישרון מיוחד כלשהו? יש לך קשר טוב עם סבא/סבתא? את קשורה למשפחה המורחבת שלך? איזה צבע יש לך הכי הרבה בארון? יש לך אובססיות? מהן? איפה תגורי כשתהיי גדולה? מה הדבר הכי אמיץ שעשית אי פעם בחייך? מתחרטת על זה? את נפגעת בקלות? וסולחת בקלות? יודעת לבשל? מה הדבר הכי טעים שהכנת? יאללה... יומטוב :)

tahel93

New member
הההי

מנשמע? אחלה... תזכירי שוב איפה את גרה? יבנאל! מה הדבר שהכי מרגש אותך? לפגוש מפורסמים... נוהג להתפדח מדברים שאחרים עושים? כן.. בעיקר אמא שלי... פדחנית חבל לך על הזמן... מה המקום הכי רחוק מהבית שלו שהיית בו?...אילת... שוקו או קפה? שוקו אז מי באמת ניצח בסוף, היוונים או התמנים? נו מה את חושבת? ברור התמנים... את נלחצת מהר? לא איך את מתנהגת כשאת נלחצת? מלחיצה את כולם... יש לך כישרון מיוחד כלשהו? לשיר(?!) יש לך קשר טוב עם סבא/סבתא?יש לי רק ספתות.. אז פחות או יותר... את קשורה למשפחה המורחבת שלך? כן... איזה צבע יש לך הכי הרבה בארון?לבן שחור וכתום... יש לך אובססיות? מהן? איפה תגורי כשתהיי גדולה?ירושלים!!!!! מה הדבר הכי אמיץ שעשית אי פעם בחייך? שאלה קשה... :/... מתחרטת על זה? את נפגעת בקלות?כן וסולחת בקלות?כן יודעת לבשל?חביתה זה נחשב? מה הדבר הכי טעים שהכנת? פיתה עם גבינה צהובה זיתים טונה חביתה וקטשופ

yhaa hi

New member
תהל!

היי! מה קורה?
איזה מחוז את? עט או עיפרון? ים או בריכה? גיטרה חשמלית או גיטרה אקוסטית? קיץ או חורף? שבות או דביר(
)? איפה שאת לומדת שובתים? נכון כיף שחנוכה עכשיו?! את אוהבת מוזיקה? את מכורה למשהו? אממ.. וזהו...
אני לא טובה בדברים כאלה

tahel93

New member
אחח. איזה כיףף....

היי! מה קורה? אני קוראת.. איזה מחוז את?צפון עט או עיפרון?עפרון ים או בריכה? איכ ים בטח בריכה גיטרה חשמלית או גיטרה אקוסטית? חשמלית.. אבל צריך ללמוד קודם בכלל לנגן חחחח קיץ או חורף?קיץ שבות או דביר()? דביר איפה שאת לומדת שובתים? לאלא... :/ נכון כיף שחנוכה עכשיו?! בטח!!!!! את אוהבת מוזיקה?כןןכןן את מכורה למשהו?לבמבה.. אבל לא תמיד זה נגיש...

../images/Emo15.gif../images/Emo210.gifתהל כפרע:]

סופגניה או לביבה?
אסתר המלכה או רות המואביה? סרטים-כלה ודעה קדומה או גאווה ודעה קדומה[בתקווה שראית..]? אביב או סתיו? רשת ג' או גלגל"צ?
שבועות או סוכות? לולב או אתרוג? מתמטיקה או אנגלית?
פרה או פרפר?
ולסיום..[שלא תחשבו שרק השאלות האלו מעניינות אותי..פשוט שאלתם כבר הכל..] סניף נפרד או סניף מעורב? ב"הצלחה כפרה:]

tahel93

New member
=]

סופגניה או לביבה? סופגניה.. אבל זה משמין... אסתר המלכה או רות המואביה? ובעברית? סרטים-כלה ודעה קדומה או גאווה ודעה קדומה[בתקווה שראית..]? התחלתי גאווה ודעה קדומה.. וזה כל כך שיעמם... את השני לא ראיתי.. אביב או סתיו? אביב רשת ג' או גלגל"צ? השני... שבועות או סוכות? סוכות.. לולב או אתרוג? אתרוג... מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה ברור!!! פרה או פרפר? פרה. מה היתי עושה בלי חלב?! ולסיום..[שלא תחשבו שרק השאלות האלו מעניינות אותי..פשוט שאלתם כבר הכל..] סניף נפרד או סניף מעורב? אני במעורב.. כי אנחנו קצת אבל זה לא מפריע... ב"הצלחה כפרה:]

אללה תיחקוריישן.

מסנג'ר או אייסיקיו
תה או קפה
מים או מיצים לסוגיהם השונים
הארי פוטר או שר הטבעות
אידיאליזם או עצלניזם
גוש קטיף או השומרון
את מכירה שירים של אביתר בנאי
אוהבת אותם
איזה חג את הכי אוהבת
למה המחשב שלי עושה המון רעש
מה דעתך על מפלגת הגימלאים
כבר קנית לי מתנות לקריסמס
איזה שמות את אוהבת
מה הדבר הכי מטורף שעשית בימי חייך
את צמחונית
יש לך פלאפון
של איזו חברה
מה המקום הכי יפה שיצא לך לטייל בו
חנוכה שמח

tahel93

New member
תשובות.. אין לי כבר נושא...

מסנג'ר או אייסיקיו - אייסקיו... תה או קפה-תה.. מים או מיצים לסוגיהם השונים-מים הארי פוטר או שר הטבעות- שניהם משעממם... אידיאליזם או עצלניזם- ובעברית? גוש קטיף או השומרון - גוש קטיף... את מכירה שירים של אביתר בנאי אוהבת אותם- לא ולא... איזה חג את הכי אוהבת- חג החופש הגדול... למה המחשב שלי עושה המון רעש- כי יש בפנים חול... מה דעתך על מפלגת הגימלאים- הזוי... כבר קנית לי מתנות לקריסמס- אח שלי מוכר אותם בארה"ב. אבל אני נראת לך נוצריה? איזה שמות את אוהבת- אביתר, איתמר, יונתן..נריה. טליה, תמר, מה הדבר הכי מטורף שעשית בימי חייך- לאכול חציל.. איעכככככככ את צמחונית-שלילי יש לך פלאפון של איזו חברה- אורנג'.. סמסומנג... מה המקום הכי יפה שיצא לך לטייל בו- נחל אלון.... וההר מעל הבית שלי....

Walk Two Moons

New member
הלו הלו הלו../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

[כאן אבישי (אדון שוקו84), שנאלץ בצער רב וביגון קודר לוותר על הכינוי הקודם שלו בגלל הקונצים של תפוז.] הארי פוטר ושר הטבעות הן סדרות הספרים הכי גאוניות שנכתבו אי-פעם, והן ההיפך הגמור מ"משעממות" לכי והכי על חטא
שמוצניקית
ואחרי שתגמרי להכות על חטא, אוצי-רוצי לחנות הדיסקים הקרובה וקני לך דיסק של אביתר בנאי אחד המוזיקאים הגדולים בארצנו הקטנטונת אם לא הגדול שבהם. היי שלום

...

אתמול, 18:00 בערב, חצי שעה אחרי הדלקת הנרות הישובית המסורתית בנר שני של חנוכה ואחרי מרוץ הלפיד השנתי: נוער טבעון במרכז, סתם בצחוקים כזה רואים מופע שהילדים בטבעון הכינו למאורע. רוני עולה למעלה כדי לצלם את כולם מגבוה [כי הנוע"ל ביקשו לעיתון שלהם או משהו כזה], אני חוזרת למטה ופתאום אני קולטת שחצי מהצופיפניקים נעלמו מעל פני הריבוע. רוני: "קסטרו, קסטרו! איפה כל הצופים?!? פתאום יש כאן רק כחול!" [של הנוע"ל] קסטרו בתגובה שותק ומצביע על כיוונה של החנות הנידחת ביותר בריבוע. אז הלכתי, חשבתי שכולם התחרפנו והלכו לקנות פרחים בפרחים לבנים, ואז גיליתי לתדהמתי תור ארוך ומאורך לפני הכניסה ליודן ספרים, התור הגיע עד קנדילנד!, צעקות וגידופים, ושלט ענק עם סנטה קלאוסים: "הלילה! הארי פוטר בעברית בלה בלה בלה" אתמול, 18:45, הריבוע. רוב הילדים והורים כבר הלכו הביתה, הסופגניות נגמרו, ועל פני השטח יושבים ערימות של צופיפנקים וכאלה שנדחפו [טוב וכמה מהאגף גם...], קוראים ספר בשקיקה. מיותר לציין שהפח היה מלא בסופגניות שמישהו לא גמר, הלפידים מהמצעד ושקיות שקופות עם לוגו של יודן עליהם. [וואו, ולחשוב שזאת הפעם האחרונה שזה יקרה...]

למעלה