בוקר טוב ...

black ross

New member
../images/Emo11.gif בוקר טוב ...

אוף הבוקר הגיע כל כך מהר ואני עדיין עייפה ..... אני מתה לישון
אני רק מקווה שלא יהו יותר פאשלות ואני היום אצא מכן בזמן .... תחזיקו לי אצבעות כי ממש אין לי כוח לעבוד היום עד תשע .....

black ross

New member
או סוף סוף .....

אני רואה שאני המפגרת היחידה שקמה כל כך מוקדם בבוקר .....

לא את לא המפגרת היחידה ....

את הדיבילית היחידה שמתחברת למחשב בשעה כזו אבל את לא ערה לבד אחותי!!! ממני אורלי נטולת מצב הרוח

black ross

New member
לעולם לא תצעדי לבדך ....

בוקר טוב בובה ... נו מה שלום המצב רוח
אני מניחה שהוא השתפר בדיוק כמו שהוא השתפר אצלי נכון
אתמול עבדתי קשה רק בשביל לסחוט ממך חיוך ואת לא באת
אני מקווה שהיום זה יעלה לך חיוך יום טוב בובה

@@

New member
בוקררררר ../images/Emo42.gif לנמצאים ...

ובוקר לאלו שטרם התעוררו (יש אנשים כאלה בכלל
) גם אני קרועה, מעולפת, גמורהההההה, עד 2 בלילה מנקה ומנקה מלט, חול, אבק, אמל'ההההה לא רואה בעיינים. יום יותר מוצלח לכולם

ניקולי

New member
בוקר טוב.. ../images/Emo42.gif ../images/Emo24.gif

ואני רוצה להתחיל דוקא את הבוקר הזה עם חוצפה ישראלית.... אתם יודעים שצבענו את הבית נכון?????? יופי!! ואתם ידעים ששלמנו 3,000 ש"ח יותר נכון 3,200 א"פ שיהודה סגר איתם 3,100 כלומר 100 ש"ח יותר (נכון אני עושה חשבון נכון??) בקיצור זה ניחא. בנוסף הלך לנו המקרר (ממש יופי... ממש לפני פסח) ועזבו את פסח אני לא יכולה לקום בבוקר יותר נכון להתעורר בבוקר בלי הנס שלי.. דהיינו אין חלב. יהודה הלך לרכוש מקרר חדש. ביום חמישי לקראת ערב היה בחנות של אלקטרה ורכש מקרר (פיצוץ) חדש 6,000 ש"ח (ווואווווו.......) הובטח לו אספקה יום א' שזה היה אתמול או יום ב' שזה היום. אתמול הרשתי לעצמי להתקשר ולשאול " מה קורה עם המקרר שלי"? הם טענו שאיש הקשר התקשר לבעלי ותאם איתו כשהם שאלו אותי איזה מקרר אמרתי תדיראן ואילו האיש בצד השני טען שלא לא תדיראן (דרך אגב יהודה אמר לי תדיראן) בקיצררררררררר התווכחתי איתו עד מתי שיהודה התעורר משנתו ואז גם יהודה וגם אני הבנו שזה אלקטרה ולא תדיראן (לא נורא כי זה לא קיריטי) מהון להון האיש אומר לנו שהוא בעצמו התקשר ליהודה ואמר לו שביום ב' (שזה היום) המקרר יגיע ועוד שאל אם יהיה מישהו בבית ואף לקח את הכתובת..ואילו יהודה אמר לו שכן שהוא בכבודו ובעצמו יהיה בבית. יהודה עמד נדהם..כמעט בלע את לשונו...התרתח.. מה מסתבר שבכלל לא דיברו איתו פשוט התקשרו לאיזה דרק אחד ואמרו לו מר.... המקרר שלך מוכן להובלה ליום ב'.. הדרק אמר בסדר ואף נתן להם את הכתובת שלו..ובזה הסתיים העיניין. ממש חוצפה ישראלית...!!!!! ואם לא הייתי מתקשרת??????

black ross

New member
אז לא היה לך מקרר לפסח ../images/Emo6.gif

סתאאאאאאאאאאאאאאאאאם לא נורא מאמי העיקר ששוב את יכולה לתקשר עם כולנו ולא לבד עם עצמך ..... או ש..... את לא בעבודה

איזה דפוקים במח...

השירות בארץ זה משהו... לי קרה משהו דומה הרי עם חיבור לאינטרנט המהיר, שכמעט והגיעו לאקסית שלי הביתה כדי להתקין לה אינטרנט מהיר, והיא בכלל לא ידעה על מה מדובר... אז אין מה לעשות... ככה זה... כאן זה מזרח התיכון חבר'ה... אגב... כבר פירקתם את החדרים האטומים ? יום נפלא לכולם

@@

New member
דווקא אני די מרוצה...

מהשירות פה!!! ולמה??? כי הזמנו את המטבח מלפני שבועיים והם עשו את כל המאמצים שזה יהיה לפני פסח, ותנחשו מה??? הם שיחקו אותה ובגדול!!! ניקולי, ממי הכל עובר חביבי... מצבך בטוח יותר טוב ממצבי, מה שהולך אצלי בבית, מלחמת העולם

@@

New member
וואלה אחי...

כלום, ממש כלום, רק חוץ מזה שאני מרגישה כמו אמא ל- 10 ילדים, כל היום מתרוצצת, לבחור קרמיקה, שיש, קניות,
מי צריך את זה ???? אבל בשביל אמא ואבא גם את
מעבר לזה יקירי, ממש כלום, יאללה שיגיע כבר החג
, נקרעתי מכל הכיוונים. אלו הם חיינו...

ניקולי

New member
והרני מגיבה לריקי

ריקי נשמתי אין לדעת מהו מצבך לעומת מצבי על כן מצבי אינו ולו רק בקצת יותר טוב משלך... אצלך יש בלאגן במטבח?? אצלי היה בלאגן בכל הבית ולא בגלל פסח יקרתי אלא בגלל הצבע.. הצבע... מלבד זאת כל הארון של הילדים שלי בחוץ וזאת בעקבות כך שאנחנו רוצים לקנות להם מתנה לחג הפסח (בלי נדר) חדר שינה חדש (אבל למי יש כסף לעזאזל???) אויי ריקי ריקייייי מה אני אגיד ומה אני אומר????? שירן כפרה אני בעבודה (למדתי שיטה חדשה לראות את כל ההודעות) ומיקי כן החדר האטום כבר מפורק... אפילו צבענו אותו מחדש... זהו... זה ולא אחרת מים סוף עד ים כינרת...

mariana

New member
בוקר טוב לכולםםםםםם

מה שלומכם חבר'ה??? אני מקווה שהמצב רוח היום יותר טוב מאתמול. ניקולי אני משחה שבסופו של דבר הכל היסתדר, גם לנו היו פאקים כאלה, כל הזמן ההורים שלי היו נדפקים. ריקי למה לא ענית לי אתמול? את יודעת שהתגעגעתי אלייך נכון??? עוד שבוע יש לי יום הולדת ואני מתרגשת אני יהיה רק בת 21 ואריאל אמר לי לקחת חופש ביום הולדת שלי כי הוא עושה לי איזה משהו ואני מאושרת כי יוצא לי לא לעבוד בפסח בכלל

מאו יין

New member
שלום לכולם!!!! ../images/Emo24.gif

קודם כל שוב נעלמתי קצת כי (ואני חושבת שסיפרתי לכם) שאמא שלי היתה מאושפזת באיכילוב, ואתמול היא השתחררה הביתה סוף טוב הכל טוב
. אז מה קורה פה?? ריקי וניקולי רבות למי יותר קשה.... סידי הגיח ונעלם... שירן דופקת פה כרטיס בשעות לא מובנות.... ג'ס ממשיכה את מסכת הקושיות=תלונות לפסח..... הכל כרגיל...... מיקי?? בת-בת?? נופר?? איפה איפה כולם????????

mariana

New member
רק אותי שכחת

טוב נו לא נורא אני כבר רגילה לזה. מה איתך מאמי? אני שמחה שהכל טוב עם אמא שלך. שיהיה לה המון בריאות מה חדש איתך? ניקית את הבית לפסח???

ניקולי

New member
מאו יין

מצטערת אבל לא שמעתי שאמא שלך היתה בביה"ח מה שלומה???? ואיך את מרגישה???? אני וריקי לא רבנו למי יותר קשה פשוט אומרים צרת רבים חצי נחמה נסתי להראות לריקי שהצרה שלה היא פחות ע"מ שתתרווח טיפה... חוץ מזה הכל טוף אוהבת ניקול*

למעלה