TAMAR THE SUPER GIRL
New member
../images/Emo58.gif אנג'ל עד 4X03
אוקי ראיתי בשבועים האחרונים את סוף 3 וההתחלה ל 4, אני חייבת להגיד כמה דברים-
אנ שונאת את קונור! שונאת!!!!!!!!!!!
אני מאוהבת בווסלי!!! הוא פשוט השחקן הכי טוב שיש, הוא דמות מדהימה, וכשהוא עם הבהמה, זה הכי מצחיק בעולם! אני פשוט חושקת בו! אני מקנאה באלי! הוא שחקן גדול, והיתי מלאת רחמים עליו, ששסו לו את הגרון, והוא לבד מגיע הביתה והכול, אבל אני ההפך, נורא גאה בו, הוא נהיה כזה "באד" מדהים! הוא פשוט מעולה!
אנג'ל וקורדי גורמים לי לרצות לשסף להם את הגרון... זה פשוט איקי ובלתי נסבל, וממתי אנג'ל כל כך זילזל בבאפי 401...??? פשוט נמאס לי מזה לפני שזה התחיל!
ואיזה נורא שהוא היה 3 חודשים בים, כל כך פחדתי, כשקונר ה%&@$$!@# זרק אותו לים פשוט נקרע לי הלב! אבל הכי יפה היה הנאום של אנג'ל לקונר- SIT DOWN שמה חשבתי שהוא עומד להרוג אותו... ואז הוא עוד אומר לו שהוא אוהב אותו, אח זה האנג'ל שלי...
גאן ופרד פשוט מושלמים, אין לי מה להגיד חוץ מזה שאני מקווה שג'וס יתן שהם יהיו יחד בשקט...
דרלה שולטת בעונה 3, היא שחקנת מצוינת, דמות מורכבת, רק חבל שהיא מתה
סניף...
לילה אגדית, אין עליה פשוט, היא ממש הדמות הכי אהובה עלי באנג'ל (אחרי ווסלי כמובן)....
לילה ווסלי ביחד לנצח!
הפימינזם פשוט שול באנג'ל, קודם דרו ודרלה, אז דרלה, אז קורדי (יאק) פרד, לילה והכי מנצחת ההיא מ402 ששכחתי איך קוראים לה, פשוט אדירה, אותה אני רוצה להמשיך לראות עוד ועוד ועוד באנג'ל, ואם אז איתו:] זהו בערך מה שאני זוכרת ובפרץ ההתלהבות... רציתי לחלוק איתכם, אגב מה אתם חושבים על אנג'ל וקורדי? בעיני זה בלע, לא אהבה לפחות זה נראה לי כאילו גוס היה חייב לתת לדמויות איזה קטע רומנטי אז הוא שם אותם יחד...
אוקי ראיתי בשבועים האחרונים את סוף 3 וההתחלה ל 4, אני חייבת להגיד כמה דברים-