אנג'ל- ערוץ 10 ובכלל.

../images/Emo58.gif אנג'ל עד 4X03

אוקי ראיתי בשבועים האחרונים את סוף 3 וההתחלה ל 4, אני חייבת להגיד כמה דברים-
אנ שונאת את קונור! שונאת!!!!!!!!!!!
אני מאוהבת בווסלי!!! הוא פשוט השחקן הכי טוב שיש, הוא דמות מדהימה, וכשהוא עם הבהמה, זה הכי מצחיק בעולם! אני פשוט חושקת בו! אני מקנאה באלי! הוא שחקן גדול, והיתי מלאת רחמים עליו, ששסו לו את הגרון, והוא לבד מגיע הביתה והכול, אבל אני ההפך, נורא גאה בו, הוא נהיה כזה "באד" מדהים! הוא פשוט מעולה!
אנג'ל וקורדי גורמים לי לרצות לשסף להם את הגרון... זה פשוט איקי ובלתי נסבל, וממתי אנג'ל כל כך זילזל בבאפי 401...??? פשוט נמאס לי מזה לפני שזה התחיל!
ואיזה נורא שהוא היה 3 חודשים בים, כל כך פחדתי, כשקונר ה%&@$$!@# זרק אותו לים פשוט נקרע לי הלב! אבל הכי יפה היה הנאום של אנג'ל לקונר- SIT DOWN שמה חשבתי שהוא עומד להרוג אותו... ואז הוא עוד אומר לו שהוא אוהב אותו, אח זה האנג'ל שלי...
גאן ופרד פשוט מושלמים, אין לי מה להגיד חוץ מזה שאני מקווה שג'וס יתן שהם יהיו יחד בשקט...
דרלה שולטת בעונה 3, היא שחקנת מצוינת, דמות מורכבת, רק חבל שהיא מתה
סניף...
לילה אגדית, אין עליה פשוט, היא ממש הדמות הכי אהובה עלי באנג'ל (אחרי ווסלי כמובן)....
לילה ווסלי ביחד לנצח!
הפימינזם פשוט שול באנג'ל, קודם דרו ודרלה, אז דרלה, אז קורדי (יאק) פרד, לילה והכי מנצחת ההיא מ402 ששכחתי איך קוראים לה, פשוט אדירה, אותה אני רוצה להמשיך לראות עוד ועוד ועוד באנג'ל, ואם אז איתו:] זהו בערך מה שאני זוכרת ובפרץ ההתלהבות... רציתי לחלוק איתכם, אגב מה אתם חושבים על אנג'ל וקורדי? בעיני זה בלע, לא אהבה לפחות זה נראה לי כאילו גוס היה חייב לתת לדמויות איזה קטע רומנטי אז הוא שם אותם יחד...

ווילו

New member
מתי ערוץ 10 מתחילים לשדר אנג'ל../images/Emo35.gif

למיקרה שמישהו מכם יודע
, תודה

guysc

New member
שלום שוב

מתי אנג'ל מתחיל להיות משודר בערוץ 10?

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gifאנג'ל עד 403

yey!! גם את שונאת את קונור! גם אני לא סובל אותו!! לילה שולטת!! ולמחשמלת ההיא קוראים -גוון! הפרקים הראשונים די חלשים אבל זה משתפר... וקורדי ואנג'ל- לא ממש רעיון טוב...

קלואי1

New member
לא יודעים עוד. ונצל"ש- אני בבאסה!

אני כל כך צריכה באפי עכשיו!!!! אתם לא יודעים עד כמה....... אתם לא יודעים איזה יום מסריח היה לי-כלום לא הלך לי.. ואני חזרתי הבייתה לפני חצי שעה וכל מה שרציתי היה לראות באפי ולבכות והדלקתי את המחשב והוא התפוצץ!!!!!!!!!! בשיא הרצינות!! ואחרי שעמדתי איזה 10 דקות עם פה פעור בוהה במסך ההרוס שלי (המסך התפוצץ.. לא המחשב..) פתאום קלטתי שאין לי עכשיו באפי ועוד יותר התבאסתי!!!!! אוווווווף!!! גם לא הייתי בסוף במפגש פורום, גם חבר שלי הבריז לי מההופעה של מוניקה סקס בבארבי היום (אז מה אם הוא חולה?!?! שיבוא חולה!! אני רוצה מוניקה סקס!!!!!) וגם אין באפי!! אוווווווף איזה יום מסריח!!! אני עכשיו מהמחשב של אמא ואין בו קאזה או שירים אז גם אי אפשר לשמוע מוזיקה ולא כיף לי!!!!!!!

guysc

New member
אופסי טעות שלי

לא ראיתי שיש את אותה שאלה שני טופיקים מתחתי... סורי...

לiלה

New member
בלה.

השאלה הנשאלת נשאלה כבר מליון פעמים....... ולא נענתה אפילו פעם אחת אך עם זאת אנשים לא מפסיקים לשאול אותה. מדוע
?

shokoklit

New member
תשמעי רדיו באפי :)

לא נורא הכל יהיה בססססססססדדדדדדדדדדדר בהצלחה לך עם המסך ועם הבאפי...

prophecy girl

New member
אם את רוצה

אני יכולה לשלוח לך דברים באיי סי קיו או באימייל... רק תגידי!

ד י י ז י

New member
../images/Emo24.gif בעעעע...

אין לך שום דבר בקלטת? אמממ... את תמיד יכולה לקרוא פנפיקים, ואם את רוצה אני יכולה לשלוח לך כמה קטעים מבאפי, עדיף על כלום.. בהצלחה עם המחשב, ותרגישי טוב!

קלואי1

New member
אוף...

עכשיו אני סתם שומעת את החדש של מוניקה סקס ומדמיינת שאני בבארבי... והייזל- האמת, שעד שלא אמרת את זה לא חשבתי על זה בכלל... אבל אני לא יכולה לחבר את המסך של אמא אלי כי הוא ממש כבד ואני בחיים לא אצליח לרדת במדרגות איתו ושנינו נצא שלמים.. גם ככה אני נופלת במדרגות של הבית יותר מידי אחרי שאמא עשתה וקס לרצפה.

ועלי צחקתם!

מסך... מסרכנה שלי (אגב גם את זה שרפתי גם, ואחד שברתי:]) ונורא היה לי חבל שלא באת! אבל לפחות דיברנו:] אני מקווה שאריאל ירגיש טוב, הוא בן הם תמיד כאלה הרסנים.. אם בא לך תבקשי ואני ישלח לך באיסי מה שתרצי:/

קלואי1

New member
את יכולה לשלוח לי את מוניקה סקס???

אוווף!!! אני כל כך רציתי ללכת להופעה שלהם!!!!! ואני רוצה לראות פרקים של באפי עכשיו!!! ואת זה אי אפשר לשלוח באיי סי קיו... עדיף לי להוריד תוכנות אסורות ולהוריד מהן פרקים כבר..... חוצמיזה שאמא שלי ממש לא רוצה שאני אפוצץ לה את המחשב בכל מיני זבלים... היא לא התלהבה בכלל שהורדתי איי סי קיו... אני סתם אתבאס לי עכשיו עם מוניקה סקס..... אני לא יודעת איך אני ערה עדיין... אני קמתי היום ב-7!!!

Schnickelfritz

New member
../images/Emo58.gif אנג'ל עד 403

גם אני שונאת את קונור! נודניק! ורק אני לא אהבתי את גוון
ממש לא התלהבתי ממנה...
אבל הכי הכי- ליילה
הדמות האהובה עלי באנג'ל נכון לרגע זה, אני פשוט מ-ת-ה עליה!!! והיא וווסלי זוג שווווה!

../images/Emo58.gif אנג'ל עד 403

אין על ווסלי ולילה, רק אני רוצה אותו? וגוון היתה מדהימה, אני ממש רוצה אותה עוד... היא השאירה מן חלון פתוח כזה, וקונור, אני פשוט לא מבינה למה... (DIE) ואיך אנג'קל אוהב אותו זה בכלל... מה שכן- יש לו בן, הוא מאוהב, וכשקונור נולד והכול, זה לא היה רגע אושר כזה? איך הוא לא אנג'לוס? WTF? נראה לי כאילו ג'וס היה פה טיפש קצת (מצטערת לכל הדתים) כי זה ממש לא הגיוני:/ ועידן אם זה לא טוב אז מה כן?!

למעלה