אין פרק היום!

Nerade

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

עכשיו אני מאמינה לך שאת מקלת ציונים גרועין בהיסטוריה!
והמורה שלך רעה.
(כמעט כמו החתולה שלי
) הדס - אני שמחה בשבילך!
איך הלך לך בסוף?

gilmorefreak

New member
תולה!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בלהבלהבלה, מכיתה ט' זאת פעם ראשונה שאני עוברת את ה-90 בהיסטוריה!

hbam

New member
חחח

לא נראה לי עברתי 90 בהסטוריה מאז.. הממ כיתה א? :eek: חח יהיה לי מזל אם אני לא אכשל בשום דבר בסמסמטר הזה :\ איך היה המגן הדס? :)

Kill Bernard

New member
אני מעולם לא עברתי את ה-90 ../images/Emo3.gif

זה תמיייייד חייב להתקע ב-97 כזה... אבל זה המורה שלי. היא מעצבנת. היא מורידה נקודות על דברים שכתבת שתי שורות יותר מאוחר. אה. הממ. בעצם בבגרות קיבלתי מעל 90

Kill Bernard

New member
../images/Emo6.gif המגן.. (surprise surprise)

מגן. רע.
פתרתי אממ.. חצי תרגיל? מה שנותן לי 16.5 נקודות נכון לכרגע! לא היה זמן בכלל, וזה היה ממש ממש קשה.. ושתי דקות לפני שנגמר הזמן באמת המורה פשוט יצא מהכיתה! והלך! ואני וחברה שלי היינו צריכול לרוץ אחריו כדי שהוא יקבל את המבחנים.. זה הכל בגלל המורה המרשעת ההיא שאמרה לו להתעלל בנו.. היא לא ממש אוהבת אנשים..
במיוחד לא תלמידים (היא באופן אישי אמרה לי פעם, אחרי שלא הצלחתי לענות לה על משהו באלגברה - "מי שלא יודע לעשות דברים כאלה.. הוא לא צריך להיות בחמש יחידות". נכון. נכון. אבל המשמעות הנסתרת הלא כל כך נסתרת של זה הייתה גם ש"מי שלא יודע את זה לא צריך להיות בחיים בכלל... אתם! אנשים! טיפשים!
רק אני חכמה, מוהאהא! תמותו!"). מה שמנחם זה שחברה אחרת שלי (לא זאת שפתרה הכל והולכת ל'קבל 100 ואז בילתה את כל החצי שעה אחרי המבחן [בנוכחותי] בלדבר עם מישהי שאני שונאת על "איזה מגניב שהצלחנו לפתור את כל המבחן! ווהו! זה היה כ"כ קל!")
ניסתה לפתור בדיוק את אותם שלושה תרגילים שאני ניסיתי, רק שלה במקום x= שורש 3+שורש17 לחלק ל-0.2392184 יצא x= אממ.. משהו מוזר אחר?
ובתרגיל אחר שתינו הגענו בדיוק לאותה תוצאה לא הגיונית! אנחנו מטומטמות בדיוק באותה המידה!
אז לא משנה, בזמן ששתי ה"חכמות" (
זונות) דיברו להן, אנחנו צהלנו על אממ.. חוכמתנו הרבה וכמעט נדרסנו ע"י משאית.
לא נורא, אז הממוצע שלי יהיה רק 30 (ביחד עם ה-60 במבחן הקודם, שאין לי מושג איך הצלחתי להיות כ"כ טיפשה, כי הוא היה ממש קל). אז רק אין טעם בכלל שאני אגש לבגרות בחורף בכלל (אפילו אם אני אקבל מאה -[ואני באמת מתכננת] הציון הסופי שלי יהיה כמה, 60? JOY. אז היי, למי אכפת, עכשיו סה"כ אני אצטרך לעשות את הבגרות והמגן כולם שוב בקיץ, כשיש לי עוד שאלון במתמטיקה, וכלמיני מקצועות אחרים ולמי יש כוח לעוד בגרות סתם בגלל שאני הייתי מטומטמת ולא הקשבתי ליעקב הטיפש הזה...
אבל לא, לא ממש איכפת לי כרגע
אתמול הייתי מספיק בדכאון כל השבוע. ועכשיו יש ביוטופ. ואני לא בו
כי הייתי בתחקיר בטחוני מטומטם של המודיעין [קרציות אלה] והייתי בת"א כל הבוקר ו.. נו, זה סיבה מספיק טובה לא לבוא! ("עוד לא חזרתי". ששש
) וזה קצת משמח. כי זאת הפגישה האחרונה!!
ווהו. והכי חשוב - הצלחתי סופסוף למצוא את פרק 13! אני יכולה לראות היום את כל העונה הרביעית כי הוא היחיד שהיה חסר!!!

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סורי יקירתי, בהצלחה לך בקיץ! איזה שאלון זה? 006? אהה..ותהני מהעונה!
ולי יש ביום ראשון הבא [נראה לי הבא] פגישה אחרונה של הביוטום ועוד אין לי אפילו השערות לשאלות!
*בורחת**נתפסת ע"י מורה לביולוגיה**מתה*

Kill Bernard

New member
../images/Emo3.gif מה, חשבת שאפשר להכשל רק ב-5?

כנראה שלא... (004. אני חכמה!
) לך אין השערות לשאלות? הא. לי א' אין שאלות, ב' אין בכלל עטל]ים או נתונים כלשהם לעשות עליהם שאלות, ולא, אין לי מושג מז"א השערות לשאלות..
והבגרות היא מתי, סוף ינואר?
(יש לי הרגשה שאת לא מחבבת את המורה שלך לביולוגיה..
)

gilmorefreak

New member
לא מחבבת?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שונאת תיהייה מילה מדוייקת, וכן שונאת היא מילה קשה..בדיוק!
עד לא מזמן היא הייתה די בסדר עד שהיא החליטה להרוס לי את החיים ולהאשים בזה את המקצועות האחרים ואת בי"ס, זה לא שהיא מעמיסה עלינו הרבה יותר מדי או משו, זה שאני שואפת ליותר מדי מעצמי! ברור, עד עכשיו, 11 שנות לימוד הצלחתי ככה סתם כי לא כי הייתי מסוגלת או משו, השנה זה היא יותר מדי זאת אני שלא מסוגלת להתמודד...בלה..שתמות!
טוב, די...
השערות, נו, בלה, שאת משערת מה יהיו התוצאות ומסבירה למה בחרת בשאלות האלו..אח"כ צריך לעשות גם בסיס ביולוגיה להשערה ודיון..המצב רע!
ואממ..לנו אין שפנים, אה..כן..וגם אין קינון בחורף!
ביוטופ זה דבר כל כך טיפשי...

למעלה