Stright from the oven

I lOvE cAkE

New member
שלום לכולם

אני שי-לי אני בת 17 (אהיה בספטמבר). ומאז שקנתיתי את הדיסק של מארון5 הוא נמצא במערכת שלי... (כבר שנה וחצי) ובכלל עכשיו שקניתי לפני חודש וחצי את האקוסטית, נהיה עוד יותר טוב. בכל מקרה, אני מקווה להיות תוספת חיובית לפורום (חיחיחח אני נשמעת כמו מישהי שנכנסת לפורום "מורים ומורות" או משהו.. קייצר עזבו אותי.. אני פשוט אהיה פה! יום טוב לכולם ביי ביי

היי כולם אני חדשה

טוב כמו שהבנתם מהכותרת אני חדשה(לא ממש... רק לכמה אנשים) קוראים לי בר אני בת 13 אני מתה על מארון 5 ואדם במיוחד מלפני המון המון זמן ורק לפני כמה ימים מצאתי את הפורום... אז היי לכולם!

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifילדה טובה../images/Emo98.gif

ברוכה הבאה
אני הילע,נעים מאוד
תהני והשתלבות מהירה

Ich Liebe Ich

New member
Mein herz brennt

היי בר קוראים לי כריסטיאן אבל את יכולה לקרוא לי כריס
אני גם חדש כאן בפורום, אחלה אנשים
תהני. (Mein herz brennt-Rammstein מומלץ בחום, שיר שאני מאוד אוהב)

היי

היי כריסטיאן! ראיתי את ההודעת הצטרפות שלך ושיהיה לכל המצטרפים השתלבות נעימה. ואגב השיר אף פעם לא שמעתי עליו...(ואני שומעת כמעט על כל השירים החדשים שיוצאים אני מאוד מאוד אוהבת מוסיקה) של איזה להקה הוא ואיפה מצאת אותו?

Ich Liebe Ich

New member
מכירה את הלהקה Rammstein?../images/Emo13.gif

Rammstein הם להקה מאוד מוכרת בגרמניה... הם שרים בגרמנית ואולי בגלל זה הם לא מוכרים כל כך בישראל..אבל הם אחלה להקה והשיר Mein Herz Brennt שבאנגלית הפירוש שלו הוא My Heart Burns, הוא גם אחלה של שיר
מומלץ באהבה

../images/Emo20.gifאה-הא!

הבנתי... זה ברור עכשיו למה אני לא מכירה אותם! אני ישאל את בת דודה שלי שהיא גרה בגרמניה אולי יש לה שיר שלהם... ותודה על ההמלצה!

למעלה