RockStar-שבוע 3-תוצאות

קפיטו

New member
ג'ני באמת חמודה..

אבל הגיעה זמנה ללכת. אתם באמת רואים אותה מובילה את סופרנובה? דיינה היא ווקליסטית מעולה, וגם היא כמעט בטוח לא תזכה, אבל וודאי שלא מגיע לה לעוף בשלב כ"כ מוקדם. ג'וש היה טוב בשני הערבים. במיוחד Heart Shaped Box שהוא ביצע מעולה. רייאן סטאר היה אמור להגיע לבוטום הרבה לפני שניהם. החיוך שלו לא ממש עבד..

מרי לי

New member
אוי ואבוי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif רק התגברתי על

הטראומה של החיוך הזה..... אומרים עליי שאני לא מחייך.. אז הנה אני מחייך

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif ואם כבר רוקסטאר,

מעניין אותי לדעת את מי חברי הפורום פה הכי אוהבים.
יש לכם כבר פייבוריטים?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif דילאנה וסטורם ../images/Emo47.gif

השלישי הוא טובי ומאחורה יש את זאירה ריאן וג'יל שאני גם אוהב

מרי לי

New member
אני - דילנה בכותרת../images/Emo70.gif

כי אני פשוט מוצאת את עצמי מחכה להופעה שלה כל התכנית והשאר הם רק חימום (חוץ מגילבי.. שהוא חימום מסוג אחר...) בתור אנשים ופרפורמרים רציניים אני אוהבת את סטורם הכי הרבה, את ג'יל, ויש לי הרגשה שגם לוקאס יגיע רחוק... טובי בהופעה הראשונה ממש הרשים אותי... אבל אח"כ לא ממש חזר על זה....אבל הוא עדיין מעולה.... השאר... ג'וש בסדר כריס וג'ני לא היו חזקים אבל הם היו חמודים והם יחסרו לי מגני קצת מעצבן למרות שהוא לא רע... ואת פטריס ואת פיל אני כל פעם שוכחת - לא נראה לי יש גם סיבה לזכור... למרות שעכשיו אני אזכור שפיל זה הזה שג'ייסון ליווה אותו בבאס זאירה וריאן נמאסו רצח - שיעופו כבר - ריאן יותר ועל דיינה חבל לי כי היא באמת הלכה לאיבוד בדרך לאמריקן איידול (לפחות היא היגיעה לפורום שלנו) אבל היא שרה מעולה כשהיא מדברת היא עושה לעצמה פאדיחות....

buckyball

New member
דילנה מעולה

סטורם הרשימה אותי וגם לוקאס מעולה לדעתי אבל קצת בעייתי בגישה שלו.

whatever4

New member
עדיין לא.

וזה די מעצבן אותי
. בעיקרון אני הכי נהנת מההופעות של מאגני.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif גם אני אענה. D:

לוקאס הכי עשה לי את זה עד עכשיו. לא יודעת למה, אבל הוא אדיר בעיניי.

darklighter

New member
אין לי פייבוריט ממש חזק אבל../images/Emo190.gif

אני יכולה להגיד שמההופעות של מאגני אני תמיד נהנית יש לו קול אדיר... וגם את ג'וש אני אוהבת אבל הייתה הופעה אחת שלו שלא אהבתי לא זוכרת מה כי הוא היה רך מדי...אבל הוא היה מצויין עם השירים של נירוונה
טובי חמוד
מהבנות אני אוהבת את סטורם וגם את דילנה למרות שאת דילנה בהתחלה לא אהבתי כי יש לה קול של מעשנת כבדה אבל היא שרה את זומבי של הקרנבריז מעולה
וגם פטריס שרה טוב. ומי שהכי מרגיז אותי זה: רייאן יש לו חיוך מרגיז והוא זייפן.... זאירה- יש לה קול נוראי ופרצוף מעצבן גם....היא עושה לי כאב אוזניים בעיקר... לוקאס- הוא שר די בסדר אבל יש לו אדיטוד כזה... כמו ג'יידי משנה שעברה... אבל תראו לאן ג'יי די הגיע...

קפיטו

New member
סטורם../images/Emo99.gif

פטריס, דילאנה וג'וש מעולים. דיינה מעולה, וכן, היא עומדת להביא אותה. רייאן סטאר חייב לעוף דחוף. ואני אוהבת את זאירה.

למעלה