פנטז'יה בורינו /?
T TamirKC New member 24/7/07 #16 ../images/Emo31.gif יותר מדי הולך פה ואני לא אוהב צבע לבן עם עור כהה
A always be me mc New member 24/7/07 #23 ../images/Emo45.gif טוב אני חייבת לפרגן למישהו לא? ומשום מה אהבתי את זה
M M o n t i New member 24/7/07 #30 ../images/Emo109.gif גם אהבתי ../images/Emo127.gif מחמיא לה מאוד. וצבע בהיר על גוף שחום זה מאוד מאוד יפה.
../images/Emo109.gif גם אהבתי ../images/Emo127.gif מחמיא לה מאוד. וצבע בהיר על גוף שחום זה מאוד מאוד יפה.
M mordillogirl New member 24/7/07 #36 ../images/Emo71.gif../images/Emo31.gif זה מזכיר לי איזה סוג של נייר.. לבן, מקופל ונמתח.
S SHTRUDIDI New member 25/7/07 #44 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif הנעל יפה מאוד, השמלה מיוחדת אבל משהו בכתפיות מוזר, או שאולי זו העמידה הזאת. היום שמעו אותה ברדיו בארצנו, יפה לה.
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif הנעל יפה מאוד, השמלה מיוחדת אבל משהו בכתפיות מוזר, או שאולי זו העמידה הזאת. היום שמעו אותה ברדיו בארצנו, יפה לה.
ה השטן השחור New member 25/7/07 #51 ../images/Emo31.gif נוראי כאילו עשו שמלת טרנינג היא נראת כאילו היא הולכת לעשות ספרניטים על עקבים בשטיח האדום זה נראה כמו שמלת פיג'מה הצבע לא מחמיא המחשוף מוזר וההדפס גועלי אהבתי תנעל
../images/Emo31.gif נוראי כאילו עשו שמלת טרנינג היא נראת כאילו היא הולכת לעשות ספרניטים על עקבים בשטיח האדום זה נראה כמו שמלת פיג'מה הצבע לא מחמיא המחשוף מוזר וההדפס גועלי אהבתי תנעל
ה השטן השחור New member 25/7/07 #52 ../images/Emo45.gif סטורמי התלבושת הזאת תעבוד רק על סטורם ולא על אפחד אחר